Godmorgon!

Träningsvärken är heeelt galen idag. Vaknade upp och kan knappt röra underkroppen, haha! lovely!
 
Idag är det fint väder ute så ska bege mig ut för en liten prommis. Sen kommer Amanda och Madde tillbaka ifrån Svea idag! whoop! Får se vilken tid de dyker upp fall jag hinner se dom något idag kanske! :)
 
hörs!

2012, de var då.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Gjorde min första kastspya!;D
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga. 
3. Blev någon av dina vänner med barn detta år? Ja :) 
4. Vilka städer i Sverige besökte du? Utöver Sthlm blev de Jönköping, Norrköping, Borlänge, Gränna, Borås, Västerås, Åtvidaberg.
6. Vilka länder besökte du? Turkiet, Grekland och Norge
7. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Hade det nog rätt bra, ännu mer glädje kanske!:) 
8. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 18 september. 
9. Vad var din största framgång 2012? Att jag lyckas klara mig igenom allting jag ville.
10. Största misstaget?  Gjorde jag några misstag som jag verkligen ångrar.. tror ej de!:P
11. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nä, väldigt friskt år:)
12. Bästa köpet? Enkel till Bergen. 
13. Vad spenderade du mest pengar på? Hyror.   
14. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hela min period i Bergen, sen alla mina fina vänner. 
15. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?  We are young.
16. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare. 
17. Vad önskar du att du gjort mer? Inget speciellt!:) 
18. Vad önskar du att du gjort mindre? Vet ej.
19. Hur tillbringade du julen? I en lägenhet på 10 kvm ihop med vänner i Trysil:) 
20. Blev du kär i år? Nej. 
21. Favoritprogram på TV? Aldrig kollat så lite på tv som 2012... så vet ej!:P 
22. Största musikaliska upptäckten? Hmm..Kanske Darin är den som istället har växt i mina ögon. 
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick det jag ville ha! 
24. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Chillade;)
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Kanske att få umgås de vänner som bor långt bort som man inte kan träffa så ofta. 
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Jobbarkläder ON. 
28. Vad fick dig att må bra? Alla underbara människor som funnits runt om kring mig! 
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Alltid Rafeal Edholm, Per Morberg. ;)
30. Vem saknade du? Vänner i Sverige. 
31. De bästa nya människorna du träffade? Tony, Lina & Ann. 
32. Hur ser nya året ut?! 2013 kommer nog vara ett rikigt Norgeår precis som förra. Mellanlandar lite i Sthlm april/maj sen blir jag borta till augusti som de ser ut nu!:)

Träning

Dagens träning är över och hela kroppen skakade som ett asplöv när jag var klar! haha.. Det e väl meningen med att de ska kännas lite.. Jag tycker jag inte ser så stor skillnad förutom armmusklerna och sen lårmuskelerna. De börjar synas mer, men annars inget sådär. Dock syntes det ju på måttbandet så antar att de jag gör hjälper! haha. Nere i en jagseringetresultat läge:P men ja, ack den som ger sig!:)
 
 

Godmorgon!

 
Inatt har jag sovit som en stock. Dock kändes de lite obehagligt att somna in först då jag blev orolig att samma sak som tidigare skulle hända. Men tillslut somnade jag in!:)
 
Imorse när jag vaknade hade jag fått en platta öl. :) Snällt! Jag hade beställt då en kompis till min roomie har varit hemma, men med tanke på att vi var ett gäng som ville ha saker visste hon inte om hon kunde köpa pga tullen. Men jora, det hade hon gjort!:) Riktigt snällt! Nu behöver jag inte sukta över en öl hela tiden, nu kan jag bara ta mig en, när jag vill!:)) sweet!
 
..efter några öl ;)
 

Tonkiboy!:)

 
hahaha alltså neeej, jag orkar inte! :D
 

Im alive!

Idag har varit en bra dag. Efter att jag vaknat och fått i mig lite frulle så drog vi ner ett gäng till byn för solning och handling. Kände att det var dax att få lite färg på mig kropp då jag faktiskt insätt hur vit jag blivigt! haha.
 
Sen blev det träning. Och efter allt var jag helt slut. Somnade rakt upp och ner i mitt rum.. Vaknade sen 2 timmars senare av en dröm där jag höll på att kvävas.. Dock var det verklighet.. kunde knappt andas pga att jag låg nedåt på madrassen och kudden tryckt mot ansiktet.. Riktigt läskigt faktiskt.. Men ja, jag lever iaf..
 
Fick även detta fina meddelande ikväll av en kär kurd-vän!:) gulligt va!:)
 
 
 
 

hieeepppa

Jahaja, då har man gjort sina jobbdagar och är åter igen ledig. Jag var otroligt trött idag och på bussen hem kunde jag verkligen inte hålla mig vaken.. haha vaknade av att allt folk höll på att gå av, så flög upp från sätet och gav mig ut i snöstormen.. Blåst galet mycket ute igår och idag..
 
Idag testade jag även mina byxor som jag inte ens fick upp helt men som jag ändå tog med för att ha som motivation. Och idag fick jag upp dom och kunde knäppa!:) heja heja. Dock är dom fortfarande tajta från va dom ska. Men här skall de inte ges upp inte! Imorgon bitti kommer Asta hit och städar så då ska jag och Maire knalla ner till gymmet och svettas lite!:)) Det ser jag fram imot! whoop!
 

Söndag!

Sista dagen på denna vecka. Här blandar man dock ihop alla dagar och bryr sig inte heller om vilken dag det är. Utan de man känner för att göra, ja de gör man bara. Sen vilken dag de e har ingen koll på;)

Chilldag på jobbet idag. Även om jag hann med en hel del kändes det som att jag ibland bara yrande omkring;) haha. Men ja, jag fick mitt gjort iafllafall! :)

Marie gick precis ner till byn, när hon kommer tillbaka så ska hon göra sina gudomliga pannkakor till oss! :D Så jag tänkte knalla in duschen så jag sitter är i mjukis och är redo för att käka när hon anländer igen;D haha.

på återseende!

Charmtroll;)

A- har du något roligt att berätta för mig då?
D- njee, dammsugaren gick sönder när jag städade..
A- roligt sa jag!?..
D- haha ja men då väljer jag tt vi pratar få bli dagens höjdpunkt!
A- naaaaw...
D- ja.. Då förstår du hur jävla tråkigt jag har haft det!
A- meh!?..
D- hahahahahah!!
A- pucko!

Min dag idag da..

Jag blev så peppad av alla cm som försvunnit från min kropp så jag gick direkt och tränade! :D haha. Bra flow nu alltså!:)
 
Efter träningen har jag inte gjort speciellt mycket. Betat av en film, som vanligt;) Ikväll har jag bara spenderat tid med Maire. Sen nu senaste timmen har jag bara suttit rakt upp och ner å lyssnar på Lars Winnerbäck och sjungt. haha.. bara sådär liksom!;) Men varit rätt skönt faktiskt. Tänkte att jag skulle spendera en halvtimma till med honom innan The Killing börjar kl 11. Sen blir det dirr i säng då jag äntligen ska få jobba imorgon!:))
 
Hoppas ni andra fått en bra start på helgen!:)
 
later.
 

Jag är grym!

Träningen ger resultat!
 
Det var dax att mäta mig imorse.. Eftersom jag inte har någon våg så kan jag ej gå efter de. Men sen går jag helldre efter cm också. Jag blev faktiskt chockad hur många centimeter som var borta från kroppen nu i gemförelse när jag mätte mig sist för 1 månad sen! :D
 
En stor klapp på axeln till mig själv! Det är inte bara träningen jag lagt till, utan försöker äta så ren mat jag kan. Och se, de lönar sig även om jag bara viljat spy på allt vissa dagar! :P
 
Awesooooome! :D

Torsdag

Idag har jag inte gjort många knop. Man blir liksom inte speciellt taggad med tanke på alla minus grader. Men lite senare ska jag Maire och Siirii ta oss en liten kvällspromenad!:)
 
Annars såg jag precis klart på Edward Scissorhands, med Johnny Depp i huvudrollen. Bra film!:) Det är verkligen guld värt med alla dessa filmer jag fick av Minna!;D haha. Sätt galet mycket film senaste tiden. Men å andra sidan finns det inte mycket att och göra här!
 
Hade det löst sig med bil igår så hade Tony och Ali kommit. tyvärr löste det ju sig inte. Men träffar nog dom ganska snart ändå så deppar inte ihjäl mig för det. Men visst hade de livat upp min gråa vardag.:P
Jag med dessa härliga killar! :))
 
 

Inte coolt

Det är inte speciellt coolt att jag fick mail av min chef idag där hon skrev att jag blir ledig imorgon bara för att det är så lite att göra.. Vilket leder till att de blev 4 dagar ledigt denna vecka. Icke bra. Men förhoppningsvis blir de inge mer bortfall nästa vecka!:))
 
Annars sysselsätter jag mig med att leta lägenhet i Bergen. Tror jag har hittat den rätta! Hoppas bara att vi får den. Ligger i samma byggnad som vi bodde i förut fast på andra sidan. Vore ju guld värt om vi lyckas få den! :D hihi. Men vi får se. Minna skulle maila senare så får vi se vad han säger:)) Så det är bara hålla sina tummar.
 
Idag har jag, Madde och Amanda begett oss ner till centrum och vandrat runt och handlat lite. Visade -21 och det var sjuuukt kallt.. trotts två lager byxor hjälpte det inte ett dugg.. Jag har täckbyxor.. varför jag inte tar på mig dom är en annan femma.. antar att jag får skylla mig lite själv!;D haha. jöö jöö...
 
på återseende!
 
 

~

Vår kärlek är som en fjäril på nål, vacker att titta på men inga vingar som slår.

Rise of the planet of the apes.

Såg precis klart den filmen, vilken film alltså. Måste verkligen tipsa er om den, gaaalet bra och visst kom det lite tårar vid vissa tillfällen!:))

namn namn namn

Efter gårdagens nästan spyattack på gymmet och väärldens träningsvärk i armar och ben idag så valde jag att ha en vilodag. Kanske skulle sätta upp söndagar som vilodagar:) Har ju trotts allt sprungit runt på jobbet idag så lite har man ju rört på sig:) Känns nästan som en drog att skriva om det, men ja det hjälper mig!:)
 
Idag på jobbet, så var faktiskt första gången jag tänkte att jag skulle lägga av med bloggandet helt. Jaa.. tåls att tänka på!
 
Såg filmen Cockpit igår, riktigt rolig, fick mig några härliga garv under filmens gång. Hört att några inte gillat den medans andra gillat den.. Jag röstar FÖR på den! :)
 
En annan as god sak.. Maire kom in tidigare med en tallrik mat till mig. eller ja hennes kvällsmat då jag redan ätit som hon ville jag skulle testa. Stekt kyckling sen keso blandat med tomat, gurka och vitlök.. K*ullade på bra i mun! så testa de där hemma! :D

.

Nääää men vafaaaaaan liksom......

Spyfärdig!

Sliten

Börjar känna mig rätt sliten. Känns som denna dag har varit hur lång som helst. Vid 16 trodde jag den var 8a typ. Inge The Killing ikväll på tvn så slog på en av de 27 nya filmerna jag fick av Minna, nämligen My summer of love.. Kan vara en av de konstigaste filmerna jag sätt, så se inte den! haha.

Jag har ju varit ledig några dagar nu. Och imorgon så börjar allvaret igen. Det verkar inte vara speciellt mycket nu då jag hört att folket som jobba senaste dagarna har slutat halv 2-2... Inga timmar de inte. Hoppas vi får jobba lite i helgen nu iaf! :)

Nä, nu ska jag hoppa i säng och försöka få några timmar!:)

gonatt.

Vilken människa:)

Jag har precis suttit och pratat med min norska bank. Jaghar nämligen lyckats glömma bort mitt privata lösenord för att komma in på internetbanken då jag inte använt den sen jag var i Bergen. Och jag fick tydligen reda på också att loggar jag inte in då och då spärras allting. Såå, bra att veta framöver. Sen har min lön inte kommit in trotts utbetalningsdatumet stod igår. Så han sa att ring efter 16.. Men killen som kan öppna upp allting åt mig går hem 16.. så måndag blev hans förslag att jag skulle ta tag i allt igen. Så man skulle kunna säga att jag fick egentligen inte ut något alls från detta samtal. MEN.. då händer de.. De ringer ett konstigt nr och jag svarar..
 
Jag - Anna...
Bankkillen - Hej, det är jag från banken igen..
Jag - Aha hej..
BK - Jag tänkte bara säga att jag ringde upp den där killen jag pratade om i Oslo, och jag sa att jag hade pratat med en sådan trevlig svensk tjej som bor i trysil som behövde hjälp. Så trotts att lönen ej kommit in så öppnar han upp allting iallafall!
Jag - haha nä är de sant?! vad snällt!
BK - Ja men tänk på att bara ringa på måndag iaf, så att allt funkar osv osv osv..
Jag - Absolut! Tack så jätte mycket för hjälpen, jätte snällt!
BK - Det är lugnt, hoppas du får en trevlig helg, ha dä!
Jag - Detsamma och tack igen, ha det!
 
Förstå vilken snäll människa! :D hihi. Visst lönen kanske inte kommer in förns nästa vecka, men han gjorde sig iallafall besvär till att ringa upp honom i Oslo och be om han göra en tjänst de vanligtvis inte gör och sen ringer tillbaka och meddelar allt! :D Tack för människor som han! :)
 
Han får 5 av 5 toast, jätte trevlig! :D

Fredag

Igår tog jag en "paus" från träningen.. Eller ahh, jag gick två timmars promenad. Men jag slet inte med tyngder. Men eftersom jag avslutade frullen för ett tag sen känner jag att det är dax att gå ner och köra lite!

på återseende! :)

Torsdagens planer

Godmorgon!
 
Torsdag idag. Vilket betyder att jag ska efter frukosten dra ner till byn för att fixa med banken och skattekontoret. Så himla glad att jag redan var här förra året så man bara kan gå ner till byn istället för att ta sig bort till Hamar som alla nya för i å behöver.
 
Solen lyser ute idag. Nu vore det verkligen en dröm att ha semester här och kunna åka istället för att jobba. Sen förra veckan har de inte kommit någon ny snö och solen lyser på dagarna. Det är riktigt kallt. Men det är iallafall riktigt bra väder! :))
 
Nä dax att ta tag i sakerna nu!
 
haa dää!
 
 

hej å hå!

Tränade ju innan, men r rastlös och Maire och Siiri hade tänkt att gå till gymmet, så jag hakar på jag också! Här ska brännas fett! :)

wiiihooooo!

Fick precis reda på en strålande nyhet. Minna hörde nämligen med chefen om hon fick komma tillbaka och jobba här. Och idag fick hon svar att hon fick de! :D Så om ca 2v är hon tillbaka och kör hela säsongen! :D Känns as bra. Blev jättepepp nu! :))

Så nu har jag något att se fram imot! awesome! :D

Insperation!

kryper ur skinnet!

Raaaaastlös much alltså!!

Maire har dragit iväg på sin Norska kurs. Kommer inte hem förns sent! Jag orkar inte va social med någon men samtidigt är jag sugen på att göra något. Hade det inte varit -20 skulle jag kunna tänka mig en promenad, men nej.. inte nu..
I förrgår när första solen visades sig! :D

haaaa däää.

- Om du ändå tänkt ge upp... Varför ens börja?

Känns lite som alla kör stenhårt med träning och kost just nu. Alla lägger upp bilder, alla peppar varandra.. är 2013 träningens år?!.. Jag har iallafall hakat på detta. Igårkväll kunde jag knappt röööra mig efter passet. Nu har jag avslutat dagens för ett tag sen, känns som fan överallt haha.
 
Det som inte fått mig att ge upp är de folk jag följer på instagram som lägger upp insperations bilder och nödvädiga ord för att fortsätta kämpa, sen är det ju faktiskt kul att träna, man ser resultat, man blir piggare och gladare. Sen att man har folk runt omkring som peppar och stöttar, de hjälper också! :)
 
Jag pratade med min far igår. han frågade hur de gick angående träningen. Jag har ju haft lite "slappo-tid" nu medans Minna bott här, inte tränat men o andra sidan spinger vi runt nonstop 6-10 timmar varje dag. Men inget ut över de så att säga. Men drog igång nu ordentligt när hon åkte igen. Denna gång ska jag inte svika mig själv. För som rubriken säger.. Om du ändå tänk ge upp... varför ens börja?! Det är bara mig själv jag sviker.
 
Igår tog jag även mina "före" bilder.. Här ska kämpas, hur tungt de än kommer vara vissa dagar så har jag gett mig fa-an på att fixa det nu!! Man blir ju inte slim av att vänta, jag har testat de.. De funkar inte! ;)
 
 

Första dagen på veckan

Nu var den jobbdagen över. Jag hade gott om tid med en rätt schysst lista.. sen bestämde våran chef att vi skulle ta bussen 1 timme tidigare.. så fick stressa som fan istället! haha..
 
När jag kom hem körde jag direkt igång med träningen.. Så nu är de överstökat, middagen har jag fått i mig. Så nu är det faktiskt okej att bara sitta här resten av kvällen :P alla måsten är ööööver.. Jobb imorgon också, sen är det dax att va ledig igen och ta tag i massa andra måsten..klumpigt nog spärra jag mitt norska kontokort igår.. så måste ner på banken och fixa de + lite annat.
 
Later.
 
 

Jag förstår inte hur..

...Men ibland saknar jag dig något så förbannat mycket!....

Saknade Bergen.

Jag saknar verkligen den här tiden! Satt ock läste lite bakåt i bloggen från när jag bodde där. Man märker verkligen på texterna att jag mådde bra då. Allt var bra. Men nu är det trotts allt bara ca 3 månader kvar här i Trysil sen är jag tillbaka i Bergen!:D Tiden kommer gå fort!:)
 ♥ ♥ ♥
 
 
 

Kyla!

Baaaaam. Där slog den till! Jag fick en chock när jag steg utanför dörren imorse.. Det var så sjukt kallt och direkt så bet kylan en i ansiktet och händerna!

Det går inte att andas genom näsan och man känner hur hela kroppen blir kall när man andas med munnen. Undra om den där vidriga kylan är påväg....?! Mhmmm...

Nu ska jag chilla lite till här i cantinan innan vi börjar kl 9 idag!

Later!

Fredag 11/1

Även om vi ställt in oss på en helvettesdag så möttes jag av en chock när jag fick listan. Kanske var det pga att jag är med den nya tjejen som jag lär upp eller så ja, fanns det inget att göra!:P Var klar med allting innan lunch. Fick lite extra men vi slutade iaf vid kl 14.30 idag! Jag känner att när man väl är på jobbet kan man lika gärna jobba 12 timmar som 8a. S jag blir ju lite knäckt när man måste dra hem för att man har gjort allt! haha.
 
Imorgon jobbar jag och Minna sista dagen för denna vecka. Lediga på söndag, då åker även Minna tillbaka till Island. Känns inte alls bra!:( Jag är ju van att ha henne här. Hon har ju trotts allt varit här i över två veckor nu. Vem ska nu sova i min soffa?!:P haha.. De två nya tjejerna vi fått lära upp är Svennar oh bor precis brevid här, så de känns bra iaf. Tur att man har dom!:)
 
Nu ska jag fortsätta kolla på gladiatorerna. yeah... slog mig för någon timma sen att det faktiskt är fredag. så trevlig helg gott folk! :)

Word!

 People say; you don't know what you've got until it's gone.
But the truth is, you knew what you had, you just never thought you would lose it....
 

Chillbill

Vi har haft en riktigt chilldag idag. 9-15 var arbetstiden, då var vi klara med allting på hela hotellet. Skönt att ibland kunna ha en tidig dag bland alla stressiga!

Imorgon, fredag och lördag kommer bli GALET mycket att göra. Så lägga sig tidigt borde vara logiskt.. Men neeej, jag sitter och väntar in The Killing på tv4 som börjar 23! Ohhh den är ju också galet grym!:) se den också om ni inte gjort det än!

På återseende!

Sköön!!

Alltså ni har väl kollat!?:P gillar den som faun! :)

Tisdag!

När jag och Minna kom innanför dörren här hemma stod Maire och dukade fram, hon hade gjort hennes pannkakor till oss!:D ohh vad glada vi blev!! Och hon är bara glad över att få göra dom!:D hihi..
 
Känns bra att ha ett aktivt jobb, då gör det ingenting att vi bara chillar på kvällarna!:P  ikväll ska vi unna oss lite glass och bär! mumma!:)
 
later.

Chill chill

Nu kör vi igen. Var ledig igår och skulle egentligen varit det idag också men chefen ändra i schemat och jag fick en extra dag. Inget mig imot, det är pengar! Vi räknade ut att efter skatt på våra värstingdagar får vi ut runt närmare 2000kr/dag. Bra med cash! :)

Det är lönen som gör att man överlever här;) och detta år är ju verkligen helt annorlunda från förra.. Denna säsong är det jobb som gäller! :p

Igår var vi lediga. Så vi tog en prommis ner till byn och fixade Minnas skattekort osv. Satan va de blåste där nere.. Mycket mer än uppe på fjället där vi bor, låter konstigt men så var de!:)

Igår drömde jag även om Maries gudomliga pannkakor, skickar man ett gulligt sms lite senare så kanske hon kan göra det ikväll som middag, hähähä;) hoppas hoppas!

Nä fylla på kaffekoppen och chilla ännu lite mer innan arbetsdagen börjar! :)

Needed a change.

Med liten blandning av spontanitet, ångest och nytt år fick det bli en förändring. :)
 
 
 
 

Puss på fina vänner!

Hahahaha!!

Minna - du vet den där serien Peter och Petra?
Jag - nä men de finns ingen som heter så!
Minna - men joo, det gör de visst.. Astrid Lindgren!
Jag - Nää det är Hans och Greta du tänker på!
Minna - hahahahah men neeej!!!!
Jag - Hahahahhahaahhaahhaha nehe!

Skrattar så jag viker mig. Så typiskt mig!;)

Sol, värme, bruna kroppar och glädje!

Jag har inte sätt solen på 2v, PÅ TVÅ VEKOR har inte solen visat sig här..
Ångest och deprimerande, så bjuder på ett varmt bildregn.
Jag vill till värmen!
 
 

Kontrast

Skaplig kontrast det blir på livet här när man är ledig och när man jobbar. De dagarna vi jobbar ger vi 110%.. Stress är förnamnet och Svett efternamnet.  När vi är lediga.. då exsisterar vi bara. Sitter och kollar på tv, snackar och bara är. Väldigt skönt..
 
Igår fick vi schema för nästa vecka. Ledig måndag, tisdag söndag. Vilket betyder att jag bara jobbar imorgon innan jag har två day off igen. Gör mig ingenting för söndagar är mördardagen. Men funkar inte i huvudet utan man är som en robot och springer runt som en idiot. Hela hotellet är fullbokat vilket betyder att vi måste le och va trevliga mot över 700 pers somtidigt som gränser till utbrott kommer pga stress! haha.. Skönt att de bara är söndagar framförallt.. och inte varje dag!
 
Tex denna vecka har jag bara gått runt och låtsas sätt uppdagen ut ;) chillvecka alltså! haha..
 
 

Saaaaaknar dig så mycket!

Myskväll! :)

Haft en riktigt myskväll med Minna. Kollat på Jägarna 1 och käka chips och dipp! :)
 
 
 

Freedag

Imorse när jag slog upp jacken trodde jag att klockan var 1.. Tur nog såg jag bara väldigt fel.. den var bara 10. Det var verkligen skönt att ligga kvar när Minnas klocka ringde imorse. När jag kollade fb så hade jag fått ett mail av henne, tydligen var det någon skit igen men hon skulle berätta när hon kom hem. Massa skit hela tiden, jag orkar inte!
 
Ledig imorgon också. Ska njuta till fullo. Jag undrar hur nästa vecka ser ut. Schemat ska skickas ut idag men än har inget kommit.
 
Annars har jag faktiskt inte gjort ett skit idag. Suttit och kollat på Laila bakar, sen kollat massa recept av Moberg. haha. ;) Nu blir det film.
 
later.
 
 

Alltså neej...

Vet inte om jag ska skjuta mig i huvudet och få de överstökat.. Eller om jag ska skärma mig så jag lider in i slutet..

Fuck.

:(

De ända jag såg fram imot ändrades.. Bara sådär. Fan vad tråkigt!

1 Januari 2013

Rätt sjukt. Nu är det liksom 2013. Känns mer än bra!! Har känt senaste 6 månaderna att 2013 kommer att ÄGA.. jag vet inte men min magkänsla säger de och den brukar alltid ha rätt! :)))
 
Igår tog vi det bara lugnt eftersom jag jobbade idag och valde att inte va bakfull. Så det blev kvällsbingo och sen ut och kolla på alla fyrverkerier vid 12slaget och sedan in och lägga sig. Tackar gud för beslutet, det var sjukt mycket på jobbet idag!
 
jag har två dagar kvar innan ledighet på 7 dagarspass.. Så på fredag är det jag som kommer att sova uuuuut. Sen på fredag efter middag eller lördag så kommer Amanda och Tony hit! :D läääängtar!!!
 
 
later.
 
 
 
RSS 2.0