28/9

Igår fyllde Robin år så hela min dag och kväll spenderades hemma hos dem. Jag hjälpt till med städning och bakning innan det var dax för familj och vänner att komma!:))
 
När vi  gick hem fick jag med mig några filmer och dokumentärer. tex Spelets regler, den nya Johan Falk filmen, som vi såg redan igårkväll, riiktigt bra film, så den kan ni ju kolla på!:))
 
Nu ska jag försöka få bort mitt illamående och kanske få i mig någon frukost.. Sen är det tillbaka till tvättstugan som hållt på den 07.00 imorse.. jäääättekul..

26/9

Man lackar ju lite när man suttit och skrivigt ett as långt inlägg och så kommer de inte ens fram för att sidan fuckar ur.. aja, here we go again!
 
Igår kom jag hem igen efter några riktigt härliga dagar i Borlänge. Drog upp lite spontant i lördags förmiddag då Amanda så gärna ville att jag skulle komma upp. Det var riktigt härligt att träffa dem igen. Efter bara ett litet tag så kom både Ali och Tony förbi och spendera hela kvällen där. Vi hann med en utekväll, vandring på stan, film, promenader och en massa prat och skratt. Jättetrevligt, så att komma hem kändes lite sådär haha!:P
 
Men vissa saker måste man ju ta tag i. Sagt och gjort. Efter jag tagit tag i mina privata saker blev vi bjuda på lunch av Tessans snickarpolare!Sen drog vi iväg och fixa ett ID till henne. Efter det så blev det en spontan tripp hem till mormor och morfar där de blev en fika och massa snack!:) En riktig mysdag!:)
 
När jag kom hem var de dax för middag, och jag blev extremt sugen på gulashsoppa och bröd i ugn, så de fick det bli. Säger som jag brukar "De k*ulla på braaaa i munnen!" ;) Riktigt gott med andra ord!
 
Nu är det Efterlyst på TV som håller på i bakrunden. Sen blir det sängen, fett med sliiiit jag e råå!
 
På återseende!
 

Tips från coachen

- I saw your liked * pic, you talking to her?
- yes i did. No not so much, why?
- Mm okej, dont make yourself so cheap for talk to her, let her come to you if she wanna talk.
- okeej.
 
Jag gillar att han efter såhär många år fortfarande vill vara med och "bestämma" lite.. Men å andra sidan var han med då och vet om allt, och vi ber fortfarande varandra om råd. Dock kom detta "tips" från ingenstans! Det sista han vill trotts allting är att jag inte ska bli behandlad som skit. Word.
 

loooove!

2 säsonger ihop och vi inleder snart våran 3e, längtar! :D

word

Eftersom jag aldrig varit med om just detta tidigare så kommer det känslor som både är nya och gamla. Det sjuka är att jag på något sätt mot min vilja lägger känslorna på fel ställe. Finns ingen anledning alls att ha dig i mitt huvud just nu, för du finns inte längre. Jag kanske pratar i gåtor, vissa förstår, andra inte. Men på något sätt vill man bara få ur sig utan att behöva berätta.
 
Folk lär överanalysera detta, struntar jag lite i, jag har valt ut mina två vänner jag litar mest på utav alla och som även vet bakrunden till detta som inga andra gör. Så ja, Tack Zandra och Tina för allt erat stöd, finns inga som er!
 
Slut på snacket nu.
 
 

Onsdag!

Igår vid denna tid satt jag med far i bilen. De var nämligen så att jag bestämde mig för att haka på honom en dag på jobbet, så när kl ringde 04.10 var det bara att knalla upp! Men de gick bra, det blev en bra dag och eftersom jag hjälpte till blev vi klara snabbt! :))
 
Nu har jag precis avslutat frullen och funderar på om jag ska ut och gå! Skulle kännas bra med lite friskt luft och röra på sig!
 
Men först.. ta tag i en sak ur privatlivet!

Skärpning?!

Jag är ju inte direkt någon drottning inom bloggning.... uppdateringen är ju halvdan om man säger så! Men gulligt att läsarna stannat kvar!:)
 
Grejen är väl att jag inte har speciellt mycket att skriva om. Jag tror jag mest bara går runt och väntar på att få komma tillbaka till Norge och börja jobba igen. För de vore mest awesome just nu. Sen är det ju Alanya om ca två veckor också, skönt med ännu lite värme! Tiden kommer bara blåsa förbi, sen e jag i norrbaggarnas land igen, lovely!
 
Idag har jag jobbat, japp ni ska ju inte tro att jag glassar runt sen jag kommit hem.. 4e dagen jobb sen ungefär en månad tillbaka! vad e det man brukar säga... cash is king?!.. ja så var de! ;) Nu mat, sen något/några avsnitt Küzey Güney! ;)

skärpning?

Jag är ju inte direkt någon drottning inom bloggning.... uppdateringen är ju halvdan om man säger så! Men gulligt att läsarna stannat kvar!:) Grejen är väl att jag inte har speciellt mycket att skriva om. Jag tror jag mest bara går runt och väntar på att få komma tillbaka till Norge och börja jobba igen. För de vore mest awesome just nu. Sen är det ju Alanya om ca två veckor också, skönt med ännu lite värme! Tiden kommer bara blåsa förbi, sen e jag i norrbaggarnas land igen, lovely! Idag har jag jobbat, japp ni ska ju inte tro att jag glassar runt sen jag kommit hem.. 4e dagen jobb sen ungefär en månad tillbaka! vad e det man brukar säga... cash is king?!.. ja så var de! ;) Nu mat, sen något/några avsnitt Küzey Güney! ;)

skärpning?

Jag är ju inte direkt någon drottning inom bloggning.... uppdateringen är ju halvdan om man säger så! Men gulligt att läsarna stannat kvar!:) Grejen är väl att jag inte har speciellt mycket att skriva om. Jag tror jag mest bara går runt och väntar på att få komma tillbaka till Norge och börja jobba igen. För de vore mest awesome just nu. Sen är det ju Alanya om ca två veckor också, skönt med ännu lite värme! Tiden kommer bara blåsa förbi, sen e jag i norrbaggarnas land igen, lovely! Idag har jag jobbat, japp ni ska ju inte tro att jag glassar runt sen jag kommit hem.. 4e dagen jobb sen ungefär en månad tillbaka! vad e det man brukar säga... cash is king?!.. ja så var de! ;) Nu mat, sen något/några avsnitt Küzey Güney! ;)

Pic från Thassos!

 
 


När man har lite tid över!

Vart är din mobil?
- Den ligger ca 1m ifrån mig på laddning.
 
Var är din andra hälft?
- På övervåningen!
 
Ditt hår?
- Sitter just nu uppsatt i en hästsvans och väntar spänt på att få bli klippt!
 
Ditt humör?
- Ganska nollställd!
 
Din dagsplan?
- Nu är det ju kväll men när jag vaknade upp var mitt mål att inte bli sen till bussen, lyckades bra!
 
Det bästa du vet?
- När människor får mig att skratta och vara glad, och när man verkligen känner att man bara älskar stunden man är i!
 
Din dröm inatt?
- haha jag drömde att alla jag jobbade med nu i Bergen gick gymnasiet ihop, dock klarade jag och Tony inte matten så vi fick betala 4000kr för att få extra lektioner! hahah! (En av två drömmar)
 
Ditt livsmål?
- Har inget speciellt livsmål sålänge jag trivs med det jag gör och är lycklig!
 
Rummet du är i?
- Sitter i vardagsrummet där just nu alla mina saker befinner sig, ser ganska förjävligt ut!
 
Din hobby?
- Resa!
 
Din skräck?
- Att någon anhörig till mig ska skadas eller avlida.
 
Var vill du vara om 6 år?
- Vet ej om jag har något speciellt ställe jag vill vara på men Norge är fint, kanske blir kvar där..vem vet!
 
Vart var du igårkväll?
- Thassos, Grekland!
 
Vad är du inte?
- bitter? ;D
 
En sak du önskar dig?
- Önskar mig inget speciellt just nu!
 
Var växte du upp?
- Mina två första år i Sollentuna och efter de Brottby.
 
Det senaste du gjorde?
- Tvätta och smörjde in ansiktet!
 
Dina kläder?
- leggings och linne, chill chill!
 
Din TV?
- Den sitter uppe på väggen!
 
Ditt/dina husdjur?
- De finns de inga! Räcker med syrrans ala djur man kan hälsa på!
 
Din dator?
- Är en vit Packard Bell på 10" som håller på att spåra ur!;D
 
Din bästa ägodel?
- Hmm, min Iphone 4s kanske?
 
Saknar någon?
- I do!
 
Din bil?
- Har inte ens körkort men när det är fixat så ser jag mig glidandes i en Audi, oh yes!
 
Favoritaffär?
- Har nog faktiskt ingen, men Lagerhaus är ju riktigt roligt att gå runt i och jag kan fastna där hur länge som helst;)
 
Din sommar?
- Kan varit en av de bästa, älskar Bergen som stad och personerna jag både jobbade och bodde med gjorde mig lycklig.
 
Älskar någon?
- Självklart!
 
Favoritfärg?
- Ända sen jag var ett litet barn har de varit Blått som gäller!!
 
När skrattade du senast?
- Idag!:)
 
När grät du senast?
- Igår natt!
 
Jaa, nu blev jag sysselsatt för en stund!;D
Med de säger vi gonatt!!

hallååå där!

Har inte haft tid att blogga efter ha befunnit mig i Grekland nu i en vecka! Men de blir ändring på de ska ni se!:) soon im back on track again!

Snabba cash II

igårkväll drog jag, Tessan och Robin in på Bio och såg snabba cash II. Trean håller på att göras nu så detta kan man verkligen kalla en mellanfilm, hände egentligen inte speciellt mycket men ja, visst var den bra liksom!:) Och jag kan tänka mig att trean kommer vara gaaalet bra! :)
 
Det var kvällens tips!
 
 

Min kaka

- Heesten..
- Hej kakan!
- Anna är det du?
- ja?
- Men ohhhh det känns som de var så länge sen jag hörde din röst!
- ahhh kakan då!
 
Så började mitt samtal när jag ringde Amanda "kakan" igår:) Vi ska ses imorgon, kanske t.om ikväll. Hon befinner sig just nu i Vässan (Västerås) och de beror på hur bussarna går, vi ska nämligen iväg lite! :)) Ska bli så kul att träffa och umgås med min kaka igen!:)) Saknat henne så!
 

Lovely friend! ♥

Hemma efter en sweet helg!

Ohh nu är jag hemkommen efter en sådan fantastisk helg i Norrköping ihop med mina fina!
 
I torsdagskväll upptäckte jag att jag fått tillbaka pengarna från min tidigare bokad resa, så på fredag morgon var det bara boka buss i sista minuten. Gjorde dock inget, de blev både billigare och det gick snabbare.
 
Efter kommit fram mötte alla tre gullungar upp mig. Vi drog och handla och sedan vidare hem till Tina där de bjöd på massa prat och skratt, sånt där skratt så det bara värker i magen, underbart! Men alla tre menar jag såklart att lille Milo var med. Sist jag träffade honom var han bara 2 månader, så stor han har blivigt och duktig! :D
 
På lördag var vi ute på en rundtur i Norrköping och hade de mysigt, sen spenderades kvällen med Men andra ord, goda drinkar och lite öl och självklart riktigt underbart sällskap! Ohhh, vill bara va med er alltid!
 
Idag har vi åkt runt och handlat, fikat osv. Hur mysigt som helst!:)) Tyvärr var vi ju även tvugna att säga hejdå, aldrig kul! Men förhoppningsvis ses vi något mer innan jag drar tillbaka till Norge.. Kommer ju vara där lääääänge utan hemgång för påhälsning då jöö!!!
 
Jag och Milo :)
RSS 2.0