Uppdaterıng

haha. antlıgen eller vad sager nı!? ;)

Det har hant sa hımla mycket sa jag vet ınte vart jag ska borja. for jag kommer ınte kunna sluta skrıva sa vı lamnar det. Men jag lever ıaf och vı befınner oss ı Alanya. alskade alanya. Igar traffade jag aven han. Det gıck val...hyffsat.. galet alltıng just nu bara! haha!

Meeen nu kor vı ıgen!

Pls, kill me!

Shiiiit, detta går verkligen upp och ner, jag känner både rädsla och lycka. Fan vad sjukt allting är, detta är inte lätt för fem öre. Jag ville att allt skulle vara bra. Jag ville inte detta, men såhär blev det. Jag är, men jag vill inte. pls, kill me.

Det var en bra helg!

Måndag

Denna dag har gått ruggit fort. Men dock börjar jag fundera över om någon tänkt illa om mig.. För idag har jag lyckats..

1. Går rakt in i bokhylla och slår i pannan jättehårt, AJ.
2. Käkar äpple och känner konstigt i framtanden och det börjar ila, AJ. (för er som inte vet är ena min framtand av plast!)
3. Ska torka av borden och går rakt in i en stol så känna som alla tår krossades, AJ!

I cant even tell you how it feels like

Pain.pain.pain.pain.pain.pain.pain.pain.PAIN

Giving up doesnt always mean your weak, sometimes it just means your strong enough to let go


charmig .

Förändring

Jag behöver en skaplig förändring i mitt liv, i cant stay here anymore! Alla har redan glidigt iväg någonstans. Så varför kan jag inte försvinna själv lite också?! Efter denna resa får de bli en stor förändring!

Psykad .. Jaoo, kanske!

"Man har aldrig aldrig tråkigt med Anna, det måste sägas. Bruden är psykad så man vet aldrig vad hon hittar på."
Sååååådär löd en av meningarna på Mikaelas blogg efter hon beskrev helgen här. hahah!! ;D
I KNOW YOU LOOOOVE ME BAAABYY!!!! <3

Söndag

OMFG så jävla trött jag är, hållt på och somna in ett bra tag nu, och klockan är inte ens sex.
Igår kom ju som sagt M hit. Alltid lika trevligt att umgås med henne vad man än gör. Igår blev vi lite barnvakt. Ehhm, ja. Kanske orsaken till varför jag är helt utmattad idag. haha. När jag skulle följa M till bussen så sa hon några ord som skar lite i hjärtat nämligen om att vi inte vet när vi ses igen. Tanken hade inte slagit mig innan att det var ju fan sista gången jag hade chans att umgås med kvinnan nu innan jag drar. Men hon finns alltid kvar och kontakt kommer vi ha även om jag är borta. (Låter som jag kommer va borta as länge men nej de tror jag inte)
Denna resa kommer bli en minst sagt en galen resa. Men det är nya tider nu. Jag är inte samma person som jag var för ett år sen, valla! Nu kör vi, nu ska vi ha kul!! Jerkisen har redan kommit iväg på resande fot vilket känns för mig att avfärden är väääääldigt nära. På tisdag glider hon hem hit och våra vanliga lilla "förberedelser" börjar!
Juste, vill bara säga FAN VAD KUL FÖR DIG My att Emre äntligen har kommit!!! :D

TjaLovve!

Nu ska jag ta tag och förbereda matlagningen, så den är klar tills M kommer. Sen kan de hända att filmtittandet kommer att spenderas på g-stigen tillsammans med två mindre varelser! we will see!:)
Ha en bra kväll, de ska jaaaag!
PS. ÅFF VINNER IDAG!!!Ds.

Arkadaşlarıma teşekkürler!!

för att ni stöttar och bryr dig! 

Lördag!

Jag vaknade till skapligt imorse och straxt innan 10 var jag redan nere och frukosten var framdukad. Jag har städat idag så inte Mikaela får en chock sen när hon kommer, dock har jag sju tusen saker i mitt rum, så de ser fan inte bättre ut ändå! haha. Men hon överlever nog!

Nu sitter jag och lyssnar på musik, nu är jag taggad.. nu är jag jäääävligt taggad!;)

Jag är stolt!

Jag är starkare än vad jag trodde att jag skulle vara, även om de föll många tårar vid senaste samtalet. Men allting sker av en anledning, nu ser jag framåt. Jag fixar detta, för jag är så jävla grym!
Jag är en kämpe, visst är jag!? :)

Imorgon

Imorgon så kommer älskade Mikki hit, jag har saknat henne, det ska bli skönt att få hit min kvinna och umgås med henne. Kommer bli kalas! :)
Hjärta dig.

Fredag

Det är äntligen fredag, satan i gatan. Nu är det nära och jag är taggad till tusen, jag har börjat få lite resfeber! ;) två arbetsdagar kvar, Seeeen sååå bär det av mot paradiset! Jag mår bra, jag har mått bra hela dagen! Fan va härligt det har varit! :)

Kvällen är kommen

Jag drog med Tessan och tvillingarna in till stan för att möta upp Jessika som är uppe på besök från Åtvid. Sen hängde jag med dom hem och var lite social! Fick även smaka på Robins chokladkaka han hade gjort.. Den var riktigt god :) Tur att jag tränar lite, men jag måste fan köra på nu, jag måste ha något mål. De kommer, jag lovar att de ska bli en förändring i mitt liv. Snart! ;)

Den dagen jag orkar ta tag i mitt liv, den dagen borde jag få en medalj! (haha)

Neeeej, nu ska jag sova.. En dag kvar att jobba denna vecka, sen är det äntligen helg, och imorgon ser jag ut att ha huset helt för mig sjäääälv, oh vad skönt! Vad är detta med att jag älskar att vara själv?! eller har jag kanske alltid njutit av dessa stunder, tror nästan de! :P

Gonatt på er!

Torsdag

Idag har jag varit as slö och jag har gått runt och gäspat hela dagen. Blev senare än planerat igår och imorse var jag uppe redan 05.50... gash vad skönt det ska bli med semester! Det är jäkligt nära nu!! Jag vet inte om jag någonsin kommer vilja åka hem alltså.. detta pissväder här hemma osv. Kommer nog bli bra. Och vilket sällskap, ohoa! ;)

Nu ska jag springa bort till tvättis innan mamma skriker sig hes på mig där nere! ;)

Life goes on

Ibland kommer såna här vågor då jag bara vill kasta mig ner och gråta. Fan jag trodde jag skulle vara rätt stark, jag är stark också det är jag! Men bara för saker har hänt så försvinner inte mina känslor. Ibland är jag glad och mår bra och skrattar, ibland vill jag stänga in mig i mitt rum och gråta. Hur mina känslor är kan ändras på sekunder.
Och det är tillåtet att gråta. Så de kommer jag fortsätta att göra när jag känner för det och när jag behöver det. Ingen kan bara trolla bort mina känslor för mannen som jag älskar. Varken jag eller någon annan. Livet är surt ibland. Jävligt surt.

Onsdag

Jag är trött. Jag ska sova tidigt. Jag är sliten. Jag behöver semester. Fan vad taggad jag är. Fan vad sjukt allting är.
Jag är en förvirrad själ.

Sådärja!

Nu ska jag slänga mig i min egna säng och förhoppningsvis vakna upp lite pigg, det var ett tag sen om man säger så! så seeeee ya!!!

haha mikki, jag gillar din kommentar, göll-unge!

Ser fram imot

Är just nu lördag, vilket betyder att Mikkinikks söker sig ut mot landet aka Brottby. Ska bli riktigt trevligt, det var alldeles för länge sen vi sågs!! (haha nästan så man börjar tänka på låten vilket jag iofördig gjorde) hö-hö Det kommer bli perfa!

Vi är tajta. Som när man fiskar. Hon är masken och jag är kroken.
("HAHA") fyfaaan va dåååålig jag är! ;D

Meen iaf, kärlek till dig min vän!

Svar till Mary;

Mary om Norge:
Hahahah, du menar väl inte att du tycker att norrisar är trevliga?!? Det har jag ju sagt hela tiden.. Nästan iaf ;)



Meeen ditt sänke!!! du har ju fan inte lärt mig de.. Jag har ju liksom alltid hatat norskt folk! hahaha... ta inte åt dig äran då smälller de på en gång. Fan va hård jag är. Saka Oglum!

?

Vart fan tog respekten vägen?

Jag lider, ja det gör jag. Det räcker med det. TACK!

Ni som väntar ..

Jag är en person som ofta skriver ut allt jag tänker tycker och känner här. Ibland kan jag t.om själv tycka att jag inte behövt dela med mig om vissa saker. Men så är det..
Jag tänkte på det angående Nusret. Det kanske är några som sitter och väntar på att ett inlägg ska komma om allting(Med tanke på att det helt plötsligt är över 60 besökare om dagen sen jag skrev mer om att jag mår förjävligt!). Det kommer inte göra det. Än. Jag är fortfarande helt tom angående det. Men en dag kommer de säkert komma något liknande. men inte nu på ett tag.
nonchallant ni vet.. jag är inte sårad utåt, bara helt överkört inåt!

Norge

Hahaha pratar men Majsan på msn och kom just på en rolig sak.. När vi var ute på krogen så gick vi ut för att få lite frisk luft, Hanna och Marie står och pratar med en kompis till dom. Och helt plötsligt börjar bara någon kille som står utanför staketet snacka med mig.. Sedan frågar han;
K - Men vart är du ifrån?
A - Stockholm..
K - haha stockholmsjävel, vad gör du här?
A - Jaa!! Jag hälsar på kompisar.. Och vart kommer du själv ifrån?
K - Norge
A - Alltså frågan är ju förfan vad DU gör här!?!?!?
Men samtalet avslutades inte även fast de var en norrbagge! haha, jag menar ni vet ju vad jag tycker om folk från Norge! ;) hahaha!!! det var faktiskt ett trevligt samtal tillslut.. tro det eller ej ;)

Mic

Det är faktiskt roligare än vad man tror att prata i Mic, har blivit rätt många såna samtal nu senaste! ;) haha! Så om ni inte gör det så kan ni ju börja lite med det typ!om ni vill.. de är inge krav..gör som ni vill..
fyfan va ointressant och heeeelt värdelöst inlägg! ha ..

Måndag

Gaaaalet så seg start det var på veckan då... Jag tror jag inte slog igen locken förns klockan 3 halv 4a inatt.. Klockan var ställd på halv sju, började inte förns kvart i åtta så då hade jag lagom med tid på mig. Bara det att jag hör mamma vråla utanför rummet "Jossan skynda dig nu klockan är kvart i!" Jag ler lite nöjt, ohh jag har bara snosat i 15 min och kollar på klockan KVART I ÅTTA!!!!!! kastar mig upp ur sängen, gör mig i ordning och skyndar mig sen iväg.. sisådär 10 min sen.. haha..
Så nu är jag trött som ett jävla arsle, så kvällen blir nog tidig!!

Söndag kväll

Just nu lever jag en iskall och nonchalant värld. Imorgon är det jobb - fan va kul ....

The end

Förhållandet med Nusse är över.

Fina människor!

Jag uppskattar alla fina människor som har funnits där den senaste tiden! kärlek till er!

Söndag

Dagen idag kan bjuda på fotboll, vi får se hur jag känner när det är dax att ge sig iväg. Men först ska jag iaf slå ihjäl lite tid framför Everwood på 5an.

Jaa

Nu kom vi precis hem, härligt de var att umgås lite med bebisarna och sedan bara ha familjen nära. Sånt uppskattas!


Jag och William :)

Bullar och mjölk

Familjen blev precis uppbjudna på bullar och mjölk hos syster. Så nu drar jag och min far upp dit för att så ihjäl lite tid!! Coook güzel!

valla

you may not end up where you thought you´d be. But you´ll end up right where you´re meant to be.

Ny

Header, kände att de var dax att ändra, trotts att den inte suttis länge. F5 för er som inte kan se!

Kompiiiiiiis!!!

Det sura är att min vän åker in i armen dagen innan jag åker ner till turkan.. Hade så gärna viljat säga hejdå till honom och ge honom en kram och ett lycka till och ta hand om dig. Känns lite surt. Suttit och prata med honom i nästan en timma idag. Jag gillar honom, han är omtänksam. Och han har ställt uppe många gånger för mig! Jag älskar hans sätt att vara och hans sköna personlighet! :)

Jag kommer ju sakna dig när man travar runt på gatorna där nere och inte stöter på dig överallt som jag annars alltid gör! Men lycka till i amren nu min vän, ses när du är "fri" igen! :D


Ehmra! :)

Packar lite

Jag har varit nere och slitit fram bagen.. min gamla har tyvärr gått sönder, rip baby! haha. Så nu har jag Majsans väska, men den ska nog gå lika bra.. hö-hö ..
Nej jag ska fortsätta nu ..

Haha men alltså...

Pappa går och hämtar äggklockan, vrider om den, ställer den på tvn och säger;

P - Du vet vad du ska göra när den ringer va? (Och så flinar han som bara den!)
A - Ja jag antar att jag ska gå till tvättis och hämta hem det sista..
P - Ja precis!! Vi hörs senare, jag ska upp och kolla på Brottbys hemmamatch nu, hörs sen!
A - haha oookej, hejdå!

Hahaha, det sjuka med allting är nog att han själv tycker att han är så fruktansvärt rolig!! :P

Jihuu för städning ..

Äntligen har man fått lite ordning här hemma. Tvättis är snart klart också. Dock har mitt rum som nyligen städades fått tillbaka sin sköna stökiga charm.. Kanske dax att man tar tag i det.. Lär ju ta ett tag, måste hämta en flyttkartong juuuuhh, och då måste jag ner i källaren och gräva runt. haha, tar de sen! ;)

Förmiddagen har jag spenderat med min far. Det var ingen fotboll på förmiddagen idag, så han har faktiskt haft tid att ägna sig åt mig! haha, skämt o sido! Han finns alltid där, det är bara att han är fotbolls galen och är okontaktbar under VARJE match.. :P


Älskar dig pappi ♥

Svar till Tina;

Tina Ö om Konstigt!: Bullshit, det är för folk är oroliga såklart!!


Jo visst kanske det är så.. men knappast alla!

Oroliga!

Det är folk som frågar vad det är som har hänt och varför jag inte kan träffas. Jag orkar bara inte göra något just nu. Jag ska värma upp mina batterier ordentlig och köra all in senare! Allting kommer bli bättre, även om jag hatar ordspråket "Tiden läker alla sår" så stämmer det!! Och tur är väl de!

Nu ska jag få i mig lite frulle, sen får vi se hur denna lördag slutar!

Natten

Jag ska väl försöka sova lite nu. Imorgon om jag har en himla tur kan de nog bli en liten dejt med Mikaela fram mot eftermiddags timmarna, men vi får se!

gonatt

Konstigt!

Det är konstigt att statistiken högs nästan med en tredjedel när man skriver om att man mår dåligt eller att de har hänt något som gör att man knappt vet ut eller in..

Men om ni nu tycker de är kul, så visst!

Svar till Fian;

Men vad är det som har hänt? Bra att du inte gräver ner dig vad det än är. Kämpa på!

Jag vill inte gå in på sånt just nu och skriva om det. Tack för stödet, jag gör mitt bästa! :)

"Hmm låt mig tänka lite!"

haha, jag kom på en sak... när jag var påväg hem från skövde förra helgen och äntligen kommit hem till stockholm så hoppar jag på tunnelbanan. Jag står och tänker "ah men vafan jag hoppar av vid tekniska högskolan så får jag iaf sittplats på bussen, för jag vägrar stå!" det är proppat på tåget med folk.. man kan ju fråga vafan dom gör i stan en söndag kväll, men dom var tydligen där iaf.. sen frågar en kvinna i 25 år åldern;

- Vet du var KTH ligger?
Jag - Öhm hmm nu måste jag tänka ...
(samtidigt som vi kommer fram vid östermalms tunnelbanastation)
- Vart ska jag hoppa av?
Jag - jadu, jag vet faktiskt inte!?!
- Okej, men jag hoppar av här och ringer min vän!

Det slutade alltså med att hon hoppa av på östermalm. Nu till det sjuka!

Jag är framme vid min station, vilket vill säga Tekniska högskolan... KTH= Kungliga tekniska högskolan

Jag börjar skratta för mig själv och frågar mig själv lite tyst om jag är heeelt dum i huvudet, vafan tänkte jag med? Hahaha!!! Så när jag kommer upp och är påväg till bussen hem så ser jag KTH precis brevid mig!! Snacka om att känna sig DUM! :D Stackars tjej som hade oturen att fråga mig!! ;D

Svar till Mikki;

Vad som än händer vännen.. Alanya or no Alanya, så kommer du alltid, alltid att ha mig!! Vårt band blev så starkt å det kommer aldrig att gå av.. Finns här alltid för dig <3

Bästaste du!! Det finns ingen chans att det går att dra sönder vårat band! älskade underbara vän <3

Fredag

Jag sa att jag skulle ta tag i mitt liv och inte gräva ner mig, men just nu mår jag inge bra psykiskt.. Jag har inga ord och plus de har jag dragit på mig en förkylning! Så jag följde inte med på avtackningsmiddagen, jag kan inte sitta där och le när jag egentligen bara vill skrika!!

Så ikväll händer inte ett skit, skönt på ett sätt. Såg att Mikkinikk ville ha sällis ikväll, fan att de tar sådan tid att åka dit, annars hade det inte suttit fel med lite av hennes sällskap! <3
Och vet ni?!.. resan den 15e blir av iaf. KUNG, nu kör vi all in!

Torsdag

Dagen idag i västerås var lärorik. Även att få umgås en timme med Mattis gjorde mycket <3

Jag kom i samtal med en kvinna som jobbar på en av förskolorna i Vallentuna under middagen. Hon berätta att hon haft en turkisk man och bott i turkiet. Efter bara 3 månader ihop gifte dom sig. Jag blev lite chockad och fråga om de inte var lite väl tidigt. Hennes ord lät "nej det var absolut inte för tidigt, det klickade första gången vi träffades och jag insåg direkt att det är han jag ska leva resten av mitt liv med!" Hon berättade även att kärleken hon fick av honom och även den hon gav är det största och finaste någonsin. Tyvärr tog deras historia slut när han var inblandad i en olycka. För att betala av hans sjukhus räkning var dom tvungna att sälja allt hela familjen ägde, och han var sedan tvungen att försörja hans 11 syskon + mor och far.

Hon sa att hon aldrig älskat någon så mycket, och hennes blick när hon berätta allting var sorgsen. Det var nästan så de kändes som jag rev upp ett sår som inte riktigt hade läkt. Dom var tvungen att ge upp sin livs kärlek, hon tog beslutet att lämna honom då hon kände att hon inte ville att han skulle behöva försörja henne också ut över hela familjen.

Kan ni förstå vilken jäkla historia? Kan ni fatta hur svinigt det måste vara att lämna sin livs kärlek pga dom omständigheterna. Fyfan vad hemskt. Jag lider med henne!

Och vad mycket det var som jag kände igen mig med angående andra saker vi prata om också! usch ..

E.Umbrella

De finns en person som stöttar och hjälper mig lite mer just nu än andra vilket jag är så sjukt tacksam över. Jag har från första början då vi lärde känna varandra alltid förvånat mig över hur en människa kan vara så osjälvisk och hjälpsam som denna person är! Jag blir alltid imponerad av hur du lyckas ta ner mig på jorden när jag håller på att flyga upp i luften för att gå sönder. Ditt stöd och din hjälp gör så jag orkar med något över huvudtaget just nu!

Du vill alltid alla väl, du är en fantastisk människa. Tack för att du är du!

Life is a bitch

Jag har funderat, och jag kan inte sluta leva bara för att livet ibland är åt helvette. Även om jag bara har stor lust att kasta in handduken. Det har hänt så mycket på så kort tid så jag knappt vet ut eller in. Och jag står bara där i mitten som ett frågetecken utan att andas. Jag känner mig helt tom.

Så jag tänker ta tag i mitt liv, imorgon bär de av mot Västerås iaf, och på fredag följer jag med ut på avtackningsmiddagen. Jag behöver lite glädje i livet, för det finns det inte mycket av just nu!



Tack och hej
RSS 2.0