If i could turn back time

Minnerna som kom upp ikväll har satt sina spår. Undra hur det hade varit! Men ska inte tänka på de nu, då kommer jag bli depprimerad. För det är så otroligt långt borta, och mer och mer försvinner . usch!

Ikväll fick jag sms av syrran som fråga om jag och far ville komma upp och kolla fotboll och dricka kaffe. Vi tagga till på den idén. Väldigt trevligt var de, även kusin vitamin kom förbi! :) Kändes som en liten mini-släkt kväll, hihi :)

Missade andra avenyn på tvn. Så det fick bli att se klart den på datorn för inte allt så längesen. Men nu ska jag tacka för mig och hoppa i säng. Sista dagen imorgon, bara att hålla ut!

Natti!

/A

<3


Jag och Tessan

/A

Onsdag

Jag blir helt chockad om hur snabbt timmarna rullar på. Helt plötsligt var klockan halv 4.. inte för att jag slutade då, men ändå! :P

Nu är det bara imorgon kvar att jobba, sen är det långledigt! :D Vad skönt de ska bli, inte för att man kommer ligga hemma och bara slappa, nepp jag har saker som måste fixas innan nästa vecka! :)

/A

Tja då ba!

Att bara ha 5dagar + 2 timmar kvar att jobba känns kalas! Idag har jag haft en ångestfull dag. Jag har bara viljat packa och dra. Men det är så pass nära nu så det är löjligt! Innan man vet ordet av de så sitter man där på planet, påväg mot paradiset, och lyckligare än på väldigt länge! Jag älskar känslan att få lyfta och landa, men bara en gång. När man far dit. Sen får de gärna vara! För jag vill aldrig hem. Det är där jag vill vara!

Nu ska jag gå och lägga mig! Så Gonatt!

Alanya people..Alanya <3

/A

smäääärta!!

En fjärde del av min nagel på lillfingret lyckades jag dra bort idag.. det är ingen skön smärta.. och det gör fortfarande lika ont.. uscha :(

/A

Tisdag

Idag efter jobbet så blev jag bjuden på mat hos syster, och nu efter de har jag varit ute och tränat. Ta mig på orden, det går bra nu! ;)

Kvällen kommer spenderas hos syster som är själv hemma. Såå. Vi hörs!

/A

Natti natti

Härlig kväll! Men nu ska jag dra mig mot sängen, är trött. Skönt med sovmorgon im. :)

Gonatt!

/A

Ny header :)

Den är cool, i know! (Tryck F5 om ni inte ser den)

Nu drar jag, tjaa!

/A

Måndag

När jag sa att det skulle bli kul att jobba det sista dagarna nu så var jag nog för trött för mitt eget bästa! :P haha. Sönderstressad är jag idag. ohss.. Så om ett tag ska jag faktiskt sätta på mig jogging skorna och ut och springa! Satan så skönt det ska bli! Tummen upp för de!

/A

Team "Maryana" kommer äga ☾✫ 2010!

TAGG TAGG TAGG!!




/A

Underbar helg!

Jag fick med mig massor hem. Är nog lite chockad själv! :P haha! Tackar och bockar till Tina för hjälpen med massa bra plagg! Goood! :)

Kvällen spenderades hos syster och Robin där även Basse och Hampus befann sig. Trevligt dag helt enkelt. Inte haft någon ångest för fem öre idag, känns ju underbart! Kan det vara för att jag ser 4 dagars veckan framför mig? ;) Och veta att veckan efter de är 3 dagars vecka, känns nästan som de ska bli kul att få jobba nu ;D haha!

13 fucking days. And then... im going! Ohh yeah! ;D Im happy now! Sitter och lyssnar på massa taggar musik, och tro mig adrenalinet finns i kroppen, och det vill bara komma ut! :D haha.


TAGGAD BRUD! ;)

/A

Söndag

Denna dag är alltid lika tråkig. Man sitter egentligen bara och väntar på att det ska bli måndag så man får börja jobba igen. Så idag föreslog jag en Täbyrunda, och Tina hakar på! :) Så vi får se om man hittar något kul.

Så nu ska jag sätta på lite taggar musik och sedan börja göra mig i ordning! Kommer bli en härlig dag känner jag på mig!! :)

/A

Yeah!

Jag ska försöka komma på ett sätt att ta mig till Tina om ett tag. Det lutar mot att min moster ska få erbjudandet att skjussa mig! ;D haha!

Kusin är påväg ner hit nu för att umgås lite och för att kolla på arbetet jag gjort åt honom! :) Mys!! Jag höppppas han blir nööööjd! ;)

/A

Två veckor!


Om exakt två veckor befinner jag mig hos min man! Obeskrivlig lycka!

/A

Finish! :)

Ikväll har det varit en lugn kväll, jag hade till idag på mig att göra klart arbetet om de Grekiska gudarna åt Sebastian. Och nu efter cirka 2 timmar är jag KLAR! :D puh.. Men det var faktiskt lite roligare än jag trott, så nu är jag kung på grekiska gudarna och kan "allt" om troja kriget! ;) höhö..

Så nu ska jag göra iordning en kopp te, sen forsätta kvällen med härliga Mary på msn! :)

/A

ereee


bu kalp yalnız senin için atıyor ♥

/A

Fredag!

Det är nog inte bara jag som är glad över att det är helg nu. Även om veckan har gått otroligt fort! Känns bra! Hela tiden kommer man ett steg närmare! Ska bli riktigt skönt att få komma bort snart!

I helgen kommer det bli en liten shoppingrunda, troligtvis imorgon. Det ska bli najs. Det klirrar till på kontot ordentlig nu ;) yeeeah!! Och självklart måste jag få träffa tinniiwiiiniii lite också! :D

/A

Now listen to me baby, they call me heart breaker.

Jag klickade in här.. Hade det i huvudet hela tiden. Men nu försvann det!

/A

Hej!

Nu är jag tillbaka. Inte för jag vet om jag egentligen har fått ett resultat av allt tänkande. Jag fick total panik i måndags. Långa promenader, tårar och skrik har jag fått ur mig. Men det är fortfarande lika svart inuti huvudet på mig!

Men idag mår jag hyffsat bra om man jämför med vad jag gjort! Så idag slog jag till på ett inlägg!

Men nu, hämta ut medicinen :/

/A

Hoşçakal !

..........................................

/A

Bild regn .








Vet inte egentligen varför jag valde just denna kväll :P Men ändå! :D haha!
2008-08-24 ;) yeah!

/A

Yüksek

Sitter och lyssnar på massa speciella låtar, låtar med minnen. Vad underbart det att bara få drömma sig tillbaka till vissa tillfällen. Att få känna lyckan på nytt och ignorera verkligheten! Även om man bara hinner vara glad ett litet tag tar ångesten över sen. Hatar känslan otroligt mycket!!

/A

Måndag 22/3

Rolig dag, idag fick jag lite ombyte och jobbade eftermiddagen på Grön! Sånt uppskattas! :)

Så nu när jag kommit hem har jag t.om hunnit städa lite, på nerevåningen, är det någonstans de skulle behöva städas på är det mitt rum... fy f-n vad det ser ut! :D haha!

Min syster har skickat typ 5 sms den senaste timmen, hon verkar ju vilja leka med mig fast hon inte riktigt säger dem orden! ;) Hon slutar om ett halv timma, och troligtvis kommer hon ringa, Ja vi får se sen om jag har rätt! ;)

Nu är det Maaaaaaaaaaaaaaary som gäller, TJA! ;D

/A

iyi geceler

Ett litet gonatt inlägg ska man väl hinna med också innan man lägger sig. Ja jag menar för eran skull! ;) hö hö hö...

Dagen har faktiskt inte erbjudigt något kul, jo visst det var väl lite kul och se pappa och lillsis som kommit hem från Åland där dem varit hela helgen. Och sen tagga ihop sig lite med vissa folk ;) men annars!

Imorgon väntar en ny arbetsvecka, jag äääääälskar måndagar, dem går snabbt! Då känns det som man får en bra start på veckan! :) Och nu är det ju faktiskt bara 20 dagar kvar innan jag drar. Känns underbart, tro mig, jag har nedräkning! :D


Brun och fin! :D

/A

HAHAHAHHAHAHA!!!!

Läste på Mikaelas blogg om att det tydligen är en ny lag i Turkiet. Att man bara får vara där 90 dagar om året, sen måste man åka hem och stanna hemma i 90 innan man åker tillbaka.. MEN NU KOMMER VI TILL DET BÄSTA!!! :D:D

DET GÄLLER BARA FOLK FRÅN NORGE!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahah, fan va roligt!!

Det är nog inte bara jag som är glad nu! ;)


Okej jag var elak, Men lite roligt är det faktiskt! :P

/A

Såja!

Nu har jag fått i mig första måltiden sen igår.. Har inte haft någon matlust på hela dagen av någon konstig anledning.. Och plus de har jag hunnit med en liten promenad, dock en snabb en eftesom snön vägrar ge upp! Men det var skönt med lite frisk luft! Och jag hade faktiskt inte haft något imot att få åka och sola idag ...


glasssiiiiiiigt! :P

/A

Söndag

Jag kom på när jag vaknade upp imorse att jag glömt ena min film hos Tina, som jag tänkte lägga mig och kolla på, så det fick bli den andra om Michael Jacksson. Den var bra! :) Och eftersom det psyksnöar ute så kanske det blir någon mer film snart!

Men NU ska jag ägna min tid åt Mikaela som är nere hos sin man! :D Ohhh!!

/A

Trevlig kväll!

Maten som Tiniii bjöd på var riktigt god, och vi hade en trevlig kväll! :) På vägen hem i bilen pratade jag och Cia om att jag ska med upp till Gävle, får se när det blir, vi måste hitta en helg när jag har kommit hem! :) Kommer nog bli riktigt niiice! :)

Idag har jag haft en riktigt sakna-nusse dag också. från att jag vakna och har fortfarande, tänkt väldigt mycket på honom och när han tidigare idag kom in på msn sken jag upp som en litet barn här hemma och tänkte "Yes!" :D haha. Hade inte suttit helt fel med ett samtal inatt, men jag vet att han sover just nu och jag vill inte väcka honom, han kan få sova sött! :) Hade han varit här nu hade jag troligtvis kramat och pussat sönder honom! My love! :)

Nej nu ska jag vara social ett tag, sen bli det sängen! Gonatt!

/A

Bye bye

Nej nu ska jagförbereda mig för att bege mig mot Tina. Cia är här om 45 min, och då ska jag vara klar! :)

Hörs im!

/A

Min lilla kälek och jag!






/A

Räddaren ;)

Haha, Mathilda är en räddare i nöden!! ;) Tack kompis! ;D

/A

Lördag / Maschigama

Inte ett inlägg sen i torsdags, vad har hänt med anabanana? :P haha. Men nu är jag åter på banan igen. Så nu kan ni andas ut!

Veckan har bara rusat förbi, så otroligt härligt. Men läskigt på ett sätt, man hinner inte med i tiden längre. Igår så var det en riktigt skön dag på jobbet, jag kunde vara tillsammans med * och vi gick på promenad själva, söt-unge! :) Och direkt efter jobbet mellan landade jag och Mia hemma hos mig för att sedan dra vidare in till stan. Det blev middag på ÖK tillsammans med Lisa och Ullis, himla trevligt och jag fick både ont i magen och kinderna av allt skratt. Vilken kväll, MASCHIGAMA! :D

Ikväll är planerna att jag och Cia drar hem på tre-rätters middag hos Tina, kommer troligt bli väldigt trevligt! Kan inte tänka mig något annat! ;) Nu lyser solen ute, tyvärr blåser det, men kan ju alltid sitta ute på baksidan och få lite sol på mig, jag är brun nu! Jag gillart! :D

Och vet ni, idag är det precis 3v kvar tills jag drar, jag är lycklig! :)

/A

Torsdag

Vilken dag, jag måste ta de osäkra före de säkra! okej!

/A

Nattiiii

Jag måste sova nu om jag ska överleva morgondagen. yeah!



Gonatt!

/A

Yeah!

Jag har lyssnat sönder Arvingarna i säkert 2 timmar nu, så nu blir de lite Micheal Jackson, the king! Jag köpte föresten hans film "man in the mirror" i förrgår, har inte haft tid för att se den än, kanske ikväll, efter jag kollar andra avenyn på svt play! ;D

Sen köpte jag även filmen "flags of our father" en krigsfilm från andra världskriget, verklighetsbaserad, verkar as bra! så den ska också ses! :D

/A

Step on the ground, jump jump jump jump...

Det är 14 dagar kvar att arbeta!  Seeen så bär det sakta men säkert av mot pojkvännen! Som jag längtar! LYCKA! (Sen är det ju helger och sånt, men fjorton dagar kvar sen slipper jag arbetet!;))

Min min min!

Han är het, jag vet!!

/A

Hoooooome!!

Trotts att jag lyssnade på Sedar Ortac på högsta volym hela morgonen så blev aldrig min dag sådär kalasbra som jag trodde den skulle bli!

Men nu är jag iaf äntligen hemma! Nu kan jag andas ut! :P


damn you so sexy giiiiirl! ;)

/A

Tjena tjena

Mmmm, visst är det härligt med mina morgoninlägg! Ni vaknar upp och klickar igång datorn, första bloggen ni besöker är min, och eran dag blir hur bra som helst när ni ser att jag har uppdaterat! ;) Visst är de så? haha!!

Jag har träningsvärk i min överkropp, det känns riktigt bra! Jag är sugen på att få mer täningsvärk!! :D haha.. Vi får se vart det leder! :)

Igår kommenterade min syster:
T - Hur kan du vara så brun, när solade du sist?
A - Haha, sist vi var och sola...
T - Ahaa, ja kolla på mitt bruuuna ansikte (och så drar hon händerna längst hennes vita ansikte;))
A&T - hahahahah!
Dock kom jag på att jag satt ju ute 1,5 timme i lördags eftermiddag :) Så måste nog fått en glutta färg! :)

TAGG TAGG TAGG!!! :D

Troligtvis kommer min dag bli hur bra som helst efter ha startat upp med denna musik!:D Jag blir helt otroligt glad och taggad av denna låt!:D Kärlek till den!

/A

Kallt!

Såhär kallt som det är ute nu är inte okej längre! Jag mår dåligt av kylan, och nu vägrar jag dra mig ut på kvällarna om jag absolut inte måste! buhuaa..

Jag är väldigt sliten efter dagen, ung 3 timmars sömn, sen ett arbetspass på 10 timmar är inget att rekomendera! Så straxt är det dax för sängen, skönt med sovmorgon im, inatt kommer jag garanterat somna in bättre än igår.

Innan sömnen tar över måste jag lyssna på några låtar om och om igen!

Gonatt gott folk!

/A

jobb jobb jobb

Jag är redo att dra, men tiden är inte slagen än, så jag slappar lite här med party musik ur hörlurarna. Gör ALLT för att komma på humör!  Och nu är Italobrothers och Taio Cruz mina största hjälpmedel!


Sisters! ♥

Vi hörs!

/A

Godmorgon

Jag är uppe på benen, efter kanske 2 timmars sömn.. yeeah! bra natt!

Jag är uppe ganska tidigt för att ska börja kl 9, men kan inte sova mer. Och jag har redan hunnit med att duscha! Denna dag kommer nog bli låååång, dagiset stänger 45 tidigare men då åkte vi på PT ist, vilket betyder att vi har möte fram till 7 -halv 8 ikväll.. kuul!


Alex, Anna och Sally igårkväll!

Jag spelade även in dem, kanske lägger in klippet här om det hörs bra så kan ni också få njuta av Addes fantastiska stämma!

/A

Hemma igen

Vilken underbar kväll, Tack Anderas Challis för att du är otroligt duktig både med gitarren och framför micken! Och Tack Mia för sällskapet! Det var riktigt trevligt, precis vad jag behövde efter denna dag!

En rolig grej var även att Herman dök upp där, han kom tillsammans med Adde, hade inte en aning om att dem var kompisar! Men han skulle tydligen också uppträda, så det blev att man satt kvar och lyssnade lite på honom också!! Otroligt duktig han med, även om Adde är favoriten!

Tack tack tack!

Och sist men inte minst, Grattis Anna och Alex till förlovningen!

/A

Måndag

Veckan har börjat. Det var ingen bra dag idag, och jag skulle kunna göra väldigt dumma saker, så jag höll mig till barnen och umgicks med dem! Och bra glad blir man när en 2,5 åring säger "tjena snygging" :D haha, Söööt unge! :D

Nu sitter jag och lyssnar igenom massa av melodifestivalens låtar. Jag har en klump i magen. Jag bara hoppas på det inte är någon fara!! uschaa...

Nu ska jag snacka vidare med maaary, hon är himla bra den kvinnan! :D

/A

Of course life´s a bitch, if it was a slut it would be easy.

Jag har gjort dem sysslorna jag blivigt tillsagd om idag, antar att det är bra! Just nu har jag lite spring i benen, men lugnar ner dem med ett inlägg här ist! haha!!

Kvällen bjuder på gudomliga tv-program!

19.00 - Gossip girl
20.00 - Wipeout
21.00 - BALLAR AV STÅL!!

SOM jag har längtat på att ballar av stål ska börja igen! haha, har ni sätt reklamen för de? Jag tror jag dör! :D Helt sjukt så roligt det är! :D Så ikväll kommer jag sitta bänkad! ;)

Sen efter de blir det nog att ringa min älskling, saknar hans röst! Och sen efter de är det dax att slagga, jobb imorgon! härligt!




/A

Jag och Cia ! :D

Det var riktigt roligt att få träffa henne efter så lång tid! Snart kommer jag uppe till Gävle och rör om på gatorna! ;D


Hahahhahahaha vi bjuder på den!!!! ;)

/A

:)

Att sitta på baksidan i ung 1,5 timma var inget jag klagade på, jag satt där och lyssnade på musik i hörlurarna, det bjöda på allt från svensk hiphop, turkiska låtar och fetaste party musiken!! OM jag drömde mig bort till varmare breddgrader!? och precis vart vet ni nog alla! Jag såg sommaren framför mig! Allt var perfekt, varmt och skönt med massa bad!! Visst låter det perfekt?!

Nu ska jag ta tag i mig själv och knalla ner och handla efter den långa listan som ligger på köksbänken, och mitt visa kort kommer gå varmt.. hääärligt..eller?!


Buddah idag! ;)

/A

sol sol sol

Nu ska jag klä på mig lite, sen dra fram en stol och hämta mina coola solbrillor och sätta mig på baksidan där termometern visar 25 grader och det är vindstilla!! :D Jag älskar att det alltid blir så varmt på baksidan, det behövs, framförallt nu! :D

/A


Seni cok seviyorum!

/A

Söndag

Att jag vaknade 08.20 imorse är helt sjukt, jag var utvilad efter bara 5 timmars sömn. galet! Idag ska jag verkligen bara njuta och slappa, för redan imorgon är det dax för jobb, denna helg bara flög iväg! Men bra det, tiden går fort nu, det känns himla bra! :D

/A

seeeeeent

hemma nu, vägen hem från vallentuna gjorde mig pigg, så nu kan jag inte sova. Men ska iaf straxt försöka!

Jag har spenderat kvällens början tillsammans med Tina och Cia, de blev middag hemma hos Cia, sen drog vi vidare hem till Tina på mys framför melodifestivalen. Och Sverige röstar som idioter, det gick bra sålänge andra länder fick säga sitt, sen kommer de hemska svenskarna, och dåliga låtarna kommer upp i topp! Tack Sverige!!

Detta år sattsar Sverige på att komma sist! usch!

Innan jag hinner bli ännu mer upprörd över de så ska jag tacka för mig! Sååå... gonatt!!

/A

Lördag

Hemkommen efter 4 slitna timmar på jobbet, nu är Tina påväg hem hit, sen blir det att trippa hem till Cia där troligtvis hela kvällen kommer tillbringas! :)

Vi hörs!

/A

Lets dance

Svenska folket är fan ett skämt! när ska ni fatta att lets dance är en danstävling??

Fredag

Nu är det fredagsmys, ohhh!! :D haha.. Äntligen.. Känns riktigt bra, veckan är över!

Jag ska vekligen bara ha fredagsmys idag, med min mor och far! Hyra film och kanske göra en fruktsallad?!:D låter skönt! :)

Och en bra grej, jag har hittat en aaaas snygg bikini, ohh yeah, beställs idag! :D come to mammi! :D

/A

Torsdag

Denna vecka har rullat på som bara den, torsdagen är färdig jobbad och nu är de bara fredag kvar! (Räknar inte lördag, det är ju bara 4 timmar)

Precis när jag tagit av mig ytterkläderna när jag kom hem efter jobbet dök Tessan upp och drog med mig ut på promenad, så jag blev kvar här uppe då det även bjöds på middag! ;) goood. haha!
Och efter ett snack med min chef idag så har jag även fått en extra dag ledighet, så nu blir den 9de ingen stressad dag, nu kan vi lugnt trippa runt i stan och kolla i lugn och ro på "de sista", och sedan avsluta kvällen på restaurangen och bara fira! härligt!:)
vi hörs!
/A

Dax att släcka ner!

Mycket prat kring Turkan idag, men kan de bli något annat när de ibland känns som det är de man lever för? :D haha!!

Jag ska jobba 4 timmar på lördag...vad gör man inte för en semesterdag? huuu..huuuuu?? ;) Så denna vecka får jag känna på hur det var förr i tiden, då alla jobbade 6 dagar i veckan! som tur var är jag inte tvingan att gå till kyrkan på söndag. Då hade jag nog morat sönder mig totalt för längesen! Det är ju troligtvis bara denna vecka på hela året jag behöver uppleva denna 6 dagars vecka, så jag bör överleva! ;) haha!! Helg jobb, vad är de?! :D

Neeej, tack och hej !



/A

Vill åka nu!

Längtan har satt igång på riktigt nu. Jag skulle vilja åka redan ikväll. Bara komma dit och kasta mig i Nusses armar och bara njuta av att få vara tillsammans med honom igen! Jag saknar honom något så extremt mycket, men inte bara han, utan hans älskade släkt också!
Så varför inte bjuda på lite bild-regm? :)


Jag och Nusse ♥

Jag och Lütfi

Eyyüp och jag

Fato, jag och Maho

Jag med svärföräldrarna!  ♥

Det är käääärlek i bilderna!

/A

Reklam åt Anderas Challis! :)

Måndag den 15 Mars blir det att dra in till stan för att kolla när Mias son Anderas med kompisar kommer att spela och sjunga egenkomponerade låtar på The Regent pubRegeringsgatan 88.  Början 20.00-01.00.
Det är gratis, så det är bara att komma! :)
____________________________________________

Ooooch den 19 Mars, då är det dax igen för att dra till Söder med godingarn! :D


Ullis, Jag och Mia! :)

/A

Onsdag

Vilken bra dag det har varit, ute hela förmiddagen och solen värmde i ansiktet, jag är röd! ;D

Kanske drar iväg och solar en liten snabbis idag också, får se! :) Jag är brun, ta mig på orden, det går bra nu! ;)

/A

I have no answer to your message

Jag försöker förstå att det är onsdag, igår fick jag nämligen för mig att det var fredag..av någon konstig anledning..

Dagens planer idag blir att plugga, plugga plugga!! Grekiska gudarna.. låter sådär halvkul va?! Men har man lovat så har man lovat, så det är bara att ta tag i det! Har ju trotts allt gjort de förut när man själv gick i skolan, får hoppas att minnet väcks till liv lite.. haha, för jag älskade ju SO,  verkligen! ;)


Bjuder på den! ;)

Neeej, nu ska jag avnjuta min kopp kaffe, sen blir de väl en lugn dag på jobbet igen!

/A

Mmmm

Precis hemkommen efter har varit och solat, häärligt. Då var man lite brunare igen! ;)
/A

11 min innan

Jag vaknade upp 11 minuter innan klockan ringde, hade det inte varit för solen som lös in genom mitt fönster som jag vaknade av så hade jag troligtvis vaknat as förbannad och full med ångest, men icke idag!

Det kom upp bilder i huvudet direkt när jag vaknade, jag kom och tänka på alla sköna sommarekvällan här hemma i Sverige när man var liten (när man gick i 3-4an) och vi alla barnen i området alltid varje kväll lekte dunken och sånt, det är riktigt härliga minnen.

Dagen blir föhoppningsvis en bra dag, skulle egentligen dragit ner till husläkaren kl 8. Men jag börjar sent imorgon också, så kan göra det då ist för att fixa det sista. :)


En riktig varm dag från förra sommaren :)

Nu blir det till att göra iordning min älskade mannagrynsgröt, sen jobb! ha en bra dag!

/A

3-0

Till datorn . hejdå.

/A

Promenad!

Straxt drar jag och stora syster ut på promenad med hundarna. Det är riktigt skönt ute! :)
/A

ananas

Jag tog mig en promenad för ett tag sen, och påvägen hem fick det bli ett inköp av en ananas! GOTT!! Nu när jag har ätit lite av den så har jag både sår i mingiporna, sönder fräten tunga och blodsmak i munnen, men gott till en början är det ju alltid! ;D


Söt bild på mig och
kusin idag! haha! ;)


/A

Haha !

Att du ens lägger ner tid genom att tänka på mig bevisar bara hur löjlig du är!

/A

Me and sis


Hahahaha, fyfan!! :D

/A

Söndag

Bion inatt var bra! Inte jättebra utan bara bra men absolut sevärd! :) Och var lite häftigt att se i 3D, de var första gången jag gjorde det, och självklart sparade jag glasögonen, kanske något för sommaren?! ;) haha!

Imorse vaknade jag upp straxt innan 12 huuuur trött som helst, förstår inte hur jag kan vara så himla trött!? Och att det redan är dax för jobb imorgon känns ju sådär! Men det är bara några veckor kvar, sen så! :)

Ne, nu ska jag lägga in lite nya bilder! :)

/A

Bio!

Det blev ju aldrig bio igår, så vi slog till på nattbion idag ist, och jag tackar gudarna för att vi har världens bästa moster som kommer och hämtar oss inne i stan inatt! :) kärlek till henne!

Så, vi hörs imorgon! :)

/A


My love!

/A

gah...

Jag hatar när jag inte får till de turkiska Tet sådär bra som i turkan. Jag har massa te här hemma, och jag har kollat flertal gånger på hur Fatma har gjort. Och inte smakar de sådär bra som jag vill att de ska göra! Jag tror det är dax för mig och packa ihop och dra snarast. Jag vill hem!




/A

Lördag

Då var man tillbaka hemma igen. Gårdagen med Tina var kalas som vanligt, och otippat nog så drog vi aldrig på bio, utan vi åt gott, handlade hem lite godis och hyrde film. Jag somnade in redan innan klockan 12. Så efter nästan 12 timmars sömn så känner jag mig någerlunda pigg. Dock är det värre med förkylningen, jag hatar att jobba på dagis ibland, känns som man aldrig är helt frisk. Usch!

Och eftersom solen lyser som aldrig förr och graderna är uppe över 20 så tänkte jag försöka få med mig lillsis på en långpromenad i det härliga vädret! :) Låter inte helt fel! Men först måste jag bara få hem henne! Det är vi idag, mor och far drog till Åland :)

Såhär såg det ut igår morse 06.15, vi verkar garanterat gå mot ljusare tider! :)

/A

Bokat!

Då var det bokat och klart, 9 apil 19.30 rullas röda mattan ut på restaurang Taverna Efes inne i stockholm, och in glider Anabanana och Jerkisen för att slå ner våra arslen och fira! Här ska både ätas och drickas turkiskt!

Oslagbart är ordet!

/A

Tagg tagg

Vaknade för inte allt för längesen upp ur en härlig eftermiddags tupplur. Så nu sitter jag här i min säng, lyssnar på party musik så jag blir toktaggad, Sol brillorna är på och älsk har man på msn. Kan nog inte bli så mycket mer taggad nu! ;D

Vid 5 drar jag med bussen mot Vallentuna då jag blivigt bjuden på middag hemma hos Tina, sen senare ikväll bär det av mot nattbion. Filmen blir Alice i underlandet, hört att den ska vara bra, så vi får se! Hoppas på de!


Coola brudar i stockholms innestad ;)

/A

lite fresh air lixom .

Är jag ensam om att göra 1000 andra saker medans jag håller på att städa?! Jag hittar massa saker som foton och block mm, "ah dom här bilderna har jag inte sätt på längre.." "undra vad jag skrev här..." Jaa, jag har lite svårt för att bara städa, alltid är det något som är roligare. :P

Men eftersom SOLEN LYSER så tänkte jag ta mig en promenad lite senare! get some fresh air lixom!



Två kalla på bryggan i edsbyn, hääärligt!

/A

Härligt!

När klockan ringde halv 6 imorse var min tanke bara neeej inte ringa nu, låt mig soooova.. Kändes som att dagen skulle bli seg.. Imorse trodde jag faktiskt inte att jag jobbade på ett dagis, för jag prata mer i telefon då dem ringde konstant i nästan 1 timme och sjukanmälde eller sa att barnen var lediga. Vilket slutade med 4 ynka barn på gul avdelning.

Så både jag och Karin packade ihop och drog hem. Skönt att få sluta såhär tidigt en fredag. :)

Så nu blir det till att storstäda mitt rum, som mamma bett mig fixa iordning sen cirkus sådär 4 veckor sen! ;) Och det roligate/sjukaste av allt, mitt monster har fortfarande inte lämnat rummet sen senaste resan i dec/jan ;D haha! Men jag drar ju snart igen så ;D


Jag och mitt älskade monster, ALLTID vi! ♥

/A

i should sleep ...

Jag ska öppna imorgon, vilket jag kom på för typ 5 minuter sen, så min klocka ringer tiiiidigt imorgon.. skönt att man har 2 minuters promenad till jobbet! goood liiiife!!


En bild på mig och Ibo får avsluta kvällen! ♥

/A

Ali !

Jag behöver någon som dig just nu!
Att bara ha dig i min närhet gör mig så fruktansvärt glad! Ali är bra!


Jag håller på att längta ihjäl mig just nu!!

/A

Tillbaka

Nu är min hud lite brunare, känns bra!

Eftersom jag var rätt dämpad idag så tror jag många tog mig som otrevlig, kände mig t.om otrevlig. Skämt som drogs som jag annars brukar skratta åt satt jag bara och log åt med ansträngning för att dem inte skulle känna sig dumma! Och det kändes underbart att kunna ta ut min övertid så jag fick gå hem tidigare och slippa vara social.

Jag saknar min älskade svärmor! ♥


/A

Torsdag.

Är ju inte allt för pigg just nu efter en helvettes natt och dag.

Så nu drar jag iväg och solar, så kanske jag känner mig någerlunda happy efter de! Tja!

/A

:)

Denna dag har varit bra, jag mår bra. Och planer smids i hemlighet, jag hoppas verkligen att det kommer gå!! :D Ohhh, kom igen nu! :)

Blir inge mer bloggning ikväll, så vi hörs imorgon!

/A

Tackar guden Maaary! ;)

TACK Maaaaary för att du just skickat en av de bästa låtarna på länge!! jääääävligt länge! ;D haha!!

Nu kan jag lyssna ihjäl mig och bara njuta av alla minnen! :D

Juste, ang gudarna. jag har en läxa att göra...åt min kusin som är lat! Kanske dax att sätta igång... :P


/A

On facebook

Det sägs att jag har ganska så skön humor! ;) eller vad säger ni?!

1.
Anna har blivit ett fan av Vi som skrattar när folk ramlar och får ett kylskåp i ögat. Kommentera Gilla

2.
****** ***** startade en enkätundersökning om Anna Gustafsson
Tycker du att Anna Gustafsson är drama queen?

Min kommentar - Eller är jag en thriller queen? ;)

Hahahahah!!! :D


/A

Home

Äntligen hemma.. Möte direkt efter jobbet är ingen höjdare! Men nu så är jag hemma iaf, sköönt!

/A

Nääättten kääällar!!

Jag funderar på att köra en tidig kväll ikväll. Jag har bara negativt tänkande just nu, känns ingen idé att vara uppe då. Kanske ringa ett speciellt samtal och få en bra slut innan kvällen är över. Ja, vi säger så!

/A

Alltså!? :D

Det är verkligen bara Tobias Larsson som kan komma med en sådan fråga!! (Nyss på facebook)

Tobias -

har du sett håkan hallin? han skulle varit här hos mig för 15 min sen!?!?

(För er som inte vet vem Håkan Hallin är så är det han som är bartender på färjan)

Haha, fruktansvärt härlig grabb!! :D

 

/A

2/3

Idag hade jag hoppats på en bättre dag, men redan innan lunch kände jag att jag hade lust att ta livet av mig typ. usch, jag är verkligen så less nu!

Just nu vill jag bara dra till min älskling och skita i allting som har med Sverige att göra. En enkel biljett nu hade inte suttit fel!

/A

ohhoo solen :D

Första dagen på jag vet inte hur länge som jag vaknar upp och det inte är snökaos utanför fönstret, det är t.om så att solen lyser lite svagt. Härligt! :) Hoppas att de håller i sig hela dagen.

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan knalla iväg till jobbet.

Ha en bra dag, tjoo!

/A

Där har ni mig! - Skorpionen

Skorpionens energi brukas till förändring, en intensiv kraft, som bryter ner för att ge möjlighet till att bygga upp något helt nytt. Skorpionens tecken associeras i hög grad till starka, intensiva känslor. Känslor som ofta är irrationella och komplexa, så att de är svåra att förklara med ord för andra.

Positiva egenskaper:
Starka känslor och lidelser, målmedveten, högst fantasifull, omdömesgill, skarpsinnig, uthållig, och bestämd.

Negativa egenskaper:
Svartsjuk - Inåtvänd

Karaktär:

Skorpionen är de häftiga känslornas tecken. Allt som är drastiskt och plötsligt och rent av fruktansvärt är Skorpionens karakteristika.

Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Han dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen. Eftersom det ändå är ett fast tecken, visar sig Skorpionens passion inte så mycket i honom själv, utan i omgivningen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor, men själv bevara ett synbart lugn. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får hindra dem.

De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande. Skorpioner är mycket intresserade av sex - inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen - och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. Han är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en Skorpion eller få honom att anamma ens egen världsbild i stället för hans egen, går han antagligen till attack.

De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå.

Mycket att läsa jag vet, men jäkligt intressant!

/A

Astrologi!

Jag och Erika och sitter och läser om astrologi, det är otroligt intressant! Helt sjukt vad det är mycket som stämmer! Helt galet, man kan verkligen inte sluta läsa, man vill bara veta mer och mer! :D
Nej nu måste jag fortsätta! :D




Typ såhär taggad är jag nu! :D

/A

Fuck you .

....

Oookej

Sitter och lyssnar sönder Salem al fakir i brist på sysselsättningar! :P Troligtvis kommer stora syster ner om ett tag över en kopp kaffe! Då kan jag ju iaf prata sönder någon ;)

/A

Alanya


Snart springer man runt på Alanyas gator igen! ;)

/A

Måndag

Goooooood, då var första arbetsdagen för denna vecka över, älskar måndagar, dom går så himla snabbt! ;D

Mina planer var idag att sola tillsammans med mor, dock finns det ingen som har körkort hemma än, typiskt! MEN, jag gav ett förslag, hahaha. får se om hon nappar på de! ;D Hon brukar inte nappa på mina spontana förslag, inte inom detta område ;D

/A
RSS 2.0