Han vill passa in, men de blir svårt när vi säger försvinn

Sagt och gjort så böt jag om, hämtade upp Holly och tog en lång PW. dygnsur då det var fullt med vatten i spåret. Men vad gör de när det finns element för mina blösa stackars skor;)
 
Efter spenderade jag ett tag hemma hos Tessan och andades ut när jag ändå lämnade av Holly och det bjöds på kaffe, inte dåligt!:))
 
Så ikväll har jag spenderat min tid framför Kuzey Güney. Har haft en stor paus i tittandes eftersom jag aldrig orkar slå på datorn. Men jag blev sugen på att kolla lite så nu är jag på banan igen!;) Sen efter de var jag tvungen att se gårdagens avsnitt av Ensam mamma söker som jag missade! haha.. ;) Men det är nu precis slut, så innan sängen tänkte jag bara lyssna lite på Andreas låtar, blir glad av dem så blir ju bra, kanske kommer drömma om att bli  värsta artisten själv nu inatt;) hihi..
 
Gonatt!

Tisdag!

Jag älskar hur det bara blåååser i storm ute och alla uppdaterar hur det drar till Thailand i 6 månader, New York i 26 månader, Australien i 10 månader. Haha Jag kan inte säga mer än HA DET GRYMT!:)) Vem hade inte velat vara i deras skor nu? :)
 
godmorgon för övrigt.  Det är tisdag och jag sitter i soffan och kollar på Efter 10 och avnjuter en kopp kaffe. Haha tragiskt. Dock har det varit rätt intressant hittills. Handlat om barn och deras utväckling. Varje dag lär man sig något nytt!:))
 
Kom på idag att jag och mormor snackade lite tidigare om att jag skulle komma ner typ måndag-tisdag denna vecka.. Jag skulle hjälpa till att måla, har nämligen inte kommit dit än! Kanske kan höra om far vill skjussa dit mig så jag får den där målningen gjord innan jag drar. För på ett sätt när man har några måsten som man SKA ha gjort innan avfärd så går tiden plötsligt väldigt väldigt snabbt!
 
Nä, nu ska jag klä på mig lite mer lämpade kläder för en promenad. Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder.. Lr hur är det man brukar säga? jaja, jag ska ut iaf. Då kommer jag va nöööjd sen! :))
 
på återseende!
 
Hahahahahha!!!

22.51

 
Can i just stop mindfucking myself? Det verkar inte så, någon slags omedvetande idiotiskt hobby man har?!.. äh.. Ska inte va neggo!
 
Det är bara att livet här hemma gör mig rätt uttråkad om man säger sååå. Jag har försökt att ta tag i det utan några större framsteg. Hur ska jag klara lite över en månad till här hemma? Jag kommer ju hinna slå någon.. jag är ovanligt negativ och arg. Det är verkligen bevisat att man blir cp i huvudet av att inte jobba. Även om man klagar när man väl jobbar, så är det ändå skönare att jobba än att gå hål i golvet hemma!
 
jaja.. På fredag åker jag eventuellt till Västerås över dagen och hälsar på om jag får ihop det. Kan behöva umgås med min älskade vän lite!.
 
För att byta samtaltämne helt.. Nu kom Semmame på spellistan.. Mitt humös vände ganska snabbt då jag sitter och ler lite för mig själv nu. ;) Det är verkligen en av mina blipåbrahumör-låtar. Om jag är stressad eller på dåligt humör brukar jag spela den. Den med alla dess minnen till just den kan inget annat än få mig att le! :))
 
haha om jag är schitzofren? Jora ibland! :)
 
Dans till Semmame på Caligo 2011.
 

29/10

Man skulle kunna säga att idag mr jag prima efter lördagens bravader!;)
 
Även om det var lite kaos med tid i lördags innan det drog igång så blev de väldigt bra sen!:)) trotts att det var många som inte kunde komma blev vi iaf runt 30 pers. Mycket skratt, dans och sång blev det. Senare på kvällen dök det upp lite mer folk och fram runt elva tiden började vi göra oss iordning för att dra vidare mot Tegel.
 
Mycket trevlig att man fick träffa massa gammalt folk från grundkskolan osv som man inte sätt på länge! :) Och tant Gustafsson blev rätt sliten så slaggade in hos Tessan och Robin. Sen drog jag väl hem där ifrån runt 12 igår och låg väl i soffan fram till 23 tiden, då böt jag ut soffan mot sängen och vaknade inte upp förns 12 idag.. haha sliten människa much? ;)
 
Idag blåser de på bra ute, iskallt är det säkert också.. Inte riktigt orkat ta tag i mitt liv än. Men en liten promenad dagen till äran tror jag ingen skulle må bättre av än mig! ;)) Så ska ta tag i det när jag laddat batterierna lite mer! ;D
 
Annars är min plan att höra av sig till Mona, hon bor ju nu mera i stockholm så kan va trevligt att träffas lite för det har vi inte gjort på år och dar känns det som! :))
 
Ett mindre charmigt jag och Mona! ;D

hey you

Haha senaste dygnet har jag gråtigt väääldigt mycket! Både igår och idag har det varit mycket känslor. (Vet dock inte om jag kanske fått ur mig allt, de svider i ögonen.. kan försig även vara löken som pappa satt och skar mitt imot mig för ett tag sen också..) hihi..i'm just saying!
 
Imorse drog jag och min kusin iväg på ett litet äventyr. Men innan dess var det förberedelser inför lördag.. Tar ju flera dagar att fixa, rätt galet! Men ja, man vill ju få det bra liksom! :)))
 
Jag är tydligen dålig på att blogga nu för tiden enligt vissa. ;) Men grejen är att just nu är jag en arbetslös människa som klättrar på väggarna och det finns det inte mycket att skriva om!;) Och det är ju bara pisstråkigt om man ska tvinga fram inlägg! :P hähä.
 
Men en annan schysst grej.. Mormor och moster var här ikväll.. Jag hade skickat en länk till moster igår om ett par skor jag tyckte var jättesnygga som jag tänke att de kunde ju jag få i present av henne;) Hon hade inte sätt det så bad mig visa.. 10 minuter senare las skorna i varukorgen och skickades hem. hähä sweeeet! ;D Hoppas att dem passar nu. perfekt att det var 30 dagars öppet köp och fri frakt och retur fall de skulle vara något!:))
 
Nej, nu ska jag försöka sova. Ska nog ta lillsis rum som är ledigt. Det är INTE kul att sova på loftet när man hör allting och blir irriterad på ljuset som kommer på morgonen! När jag drog iväg till Norge första gången blev jag av med mitt rum.. Och jag kommer tydligen aldrig få tillbaka det. Men de gör inget, jag vill ut ur boet. En och en halv månad kvaaaar sen är jag fri som en fågel påväg mot grannlandet igen!  :D
 
Gonatt!
 

24/10

Lite roligt att jag suttit och skrivit inlägg men sen är det hela tiden något som kommit ivägen så jag har bara stängt ner datorn och gått ifrån.. Så fanns några inlägg som inte ens publiserats de senaste dagarna! :P
 
Jag har haft Holly sen igårkväll, så det har blivigt en del promenader idag. Sen har jag fixat massa angående lördag då vi ska har dragit ihop folk för att fira lillsis som fyllt år. Det kommer nog bli grymt!!:))
 
meeeen ja som sagt, Holly.. Dax att gå ut igen!!:)
 
 
På återseende!

21/10

Denna dag har bestått av massa arbeten.. Efter kommit hem kl 04 inatt så var det dax när klocka var slagen 10 att gå upp. Då tog jag en efterlängtad frukost och sedan satte jag igång och klippa ner alla häckar runt huset. Och när jag väl var klar med det var de bara gå in, börja göra sig iordning för att fira Mulle. Där blev vi bjudna på smörgåstårta och massa annat gott. mums!
 
Det var även många dagar sen som jag pratade med min Kaka eftersom hon varit i Kroatien. Så nu har vi precis lagt på efter ett långt telefonsamtal! Det är nämligen så att hon har flyttat till Västerås och de nu bara är en timme imellan oss! :D hur bra?!.. Aaaas bra. Även om jag inte är hemma speciellt länge till så ändå tillräckligt för att kunna ses.
 
Jag och Kakan i Bergen!

Myskväll!

 
Jag befinner mig uppe hos Tessan och Robin. Dem är iväg så jag har haft myskväll med William och Oliver. Jag lagade mat till dem och efter det blev det baddax. Det var kul sålänge det fick leka men såfort man tog fram duschslangen för att tvätta håret osv skriker båda som stuckna grisar! Dem verkligen hatar att tvätta sig, förstår inte grejen. :P
 
Men efter allt "drama" så hade vi myskväll med lite hipps (chips) framför Ice age!:)) Satt som stearinljus i soffan båda två och kollade.! :P Efter knappt halva filmen var det tydligen lite dax för spring och hoppa från soffandax.. Men nu sover dem så sött där inne i sitt rum!:) Så nu är tanken att städa i badrummet och sen ta mig en egen dusch innan jag ska inta liggläge i soffan! :)
 
På återseende!
 
 

Att va bitter är som att dricka gift och hoppas någon annan ska dö!

Senaste dagarna har varit väldigt fullspäckade, så när jag väl har haft tid har jag inte orkat slå på datorn!
 
Men de mest roliga måste nog vara att förra veckan, då satt jag och kollade på massa gamla bilder och tänke en hel del på Erika.. några dagar efter skriver hon bara helt random i min logg på facebook. Haha attraktionslagen? Så det har hunnit blivigt många timmars prat! Oh vad jag verkligen har saknat henne!:))
 
Min påhälsning hos helen var också mycket trevligt, härligt att få spöa henne lite i spel också! Sånt uppskattas alltid hos en otroligt dålig förlorare och löjligt barnslig vinnare som jag!;D haha..
 
Iförrgår kom Fredda hit och mellanlanda lite som han gör när han är i närheten av Sthlms området. Riktigt kul att se honom eftersom jag missat honom de två senaste gångerna han har varit här!:)) Han är så jävla rolig så det var riktigt kul att ha honom här!:))
 
igår var de även dax för tandläkaren. Jag har äntligen tagit tag i allt gående min plasttand. dock trodde jag att de kanske behövdes ett till besök.. hähähähähä nej nej.... de kommer behövas 5 besök till.. för att dem ska hinna göra tanden som jag ska ha sen osv osv.. Så den 6e december är jag klar med det vilket kommer leda till att innan den 6e kommer jag inte komma iväg till Norge. Bra på ett sätt ändå för då vet jag att det är jobba jobba jobba som gäller sen när man dyker upp!
 
Nu ska jag dammsuga och äta frukost!
 
på återseende!
 

Söndag!

Jag spöade nyss min faster i QK.. (quizkampen).. Haha, kändes skönt. Vanligtvis har jag inte en chans mot henne för hon är så jääävla allmänbildad! Men nu fick jag till det!;) hähä.
 
Nu ska jag göra mig iordning. Sen ska jag bege mig hem till Helen! Vilket verkligen är på tiden!!:))
 

Lööördag!

Senaste dagarna har jag spenderat med nära och kära, lillsis har hunnit blivigt 18 år, Kakan har hunnit bli 24år, och vi har käkat gudomlig middag hos moster. Igår var även min lillsis ute på krogen för första gången, vem stöter dem på och tar kort med?!... Jo självklart Rodney da silva.. haha döda mig liksom.. ;) fick ett mms med bilden skickad till mig 03 inatt.. TACK liksom! ;) Det är ju som att hälla salt i ett öppet sår på mig!;)
 
Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit. INGEN som jag vill spendera tid med är hemma. antagligen har de rest bort, bor inte här eller jobbar! buhu.. Så bestämde mig för att kolla lite film, Prostition bakom slöjan och sen bakom slöjan i saudi arabien. Sen kom jag nyss ut ifrån en långdusch och om några minuter ska jag även skölja bort facemasken! :))
 
Igår fick jag även höra om saker jag inte fått klartext på tidigare. Det är läskigt hur jävligt äckligt falska personer kan vara. Så ja, jag sa upp den bekanskapen! varför har människor i sitt liv som inte förtjänar ett skit?!.. och som man tror man kunnat lite på till hundra bara är helt jävla vidrig?.. Låter ju inte vettigt eller hur!
 
på återseende folket!

Ditt hjärta kan gå i tusen bitar..

Godmorgon!
 
Ligger och sjunger med till musik i soffan och väntar på att kaffet ska rinna ner. Idag ska jag iväg och hämta mor min, sen ska jag dra med mig pappa till gymmet när han kommit hem! Så mycket annat finns de inte att göra på dagtid när alla andra jobbar!
 
Ni andra dårar som jobbat. Jag hoppas ni har en bra dag!
 
 
 
 

Lite bilder från Alanya

7/10

Nu är man hemma från Alanya igen. Det har varit en riktigt rolig vecka och dagarna sprang förbi. Jag vet inte varför men denna gång var det rätt jobbigt att åka hem! Vi alla sa att vi kunnat stanna längre! Kul att alla gillade Turkiet så mycket som dem gjorde, nu kanske de kan förstå mig lite bättre!;)
 
hela dagarna har vi spenderat vid stranden. Även fast det var sep/okt så har vi haft väldigt fint och varmt. Vid två tillfällen har det kommit regn och åskat, dock var det bara över en kväll/natt och nästa gång samma dag som vi åkte hem. Så det var egentligen ingenting som störde oss så!:)
 
Det blev bara en kväll i hamnen som innehöll festande. Och då var det endast min lillsyrra som hakade på och då fick vi även sällskap av Rami och hans kusin. Alla andra var slitna efter solen och gick och la sig tidigt de flesta dagarna eller höll sig i närheten av hotellet.
 
Annars så har jag visat dom runt lite, vi tog en båttur, de har fått träffa Ali och Halil. Och även träffat på en hel del kompisar till mig då man inte behövde gå speciellt långt innan någon dök upp. Sen hjälpte både Murat och Rami oss med shopping:) Kvällarna spenderades ihop alla till en början, vandring runt om i stan, drinkar på resturanger och sen var de jag som vek av när Rami slutat jobba och spenderade kvällarna med honom.
 
Sista dagen umgicks jag bara med familjen C princip. Var hemma hos Fatma och hälsade på där, riktigt vad kul de var att få träffa I och S igen, gullungar!:D Sen drog vi vidare hem till Alis föräldrar. Och jag har inte träffat hans mamma sen jag var i Viransehir, ren lycka var det att få träffas igen!! Insåg verkligen hur mycket jag saknat dem!!
 
Nu är man hemma igen, och eftersom vi kom hem tre timmar senare än planerat så är man rätt sliten efter bara några få timmars sömn för att kunna sova nu inatt. Bilder bjuder jag kanske på imorgon!:))
RSS 2.0