Söndag .

Det var trevligt igår kväll. Jag cia och Jennifer åkte runt på en liten road tripp. Först skjusade vi min kusin Basse till festen som var i gragonhagen. sen åkte vi till hägernäs och spanade lite utanför robbans =P haha, sen drog vi till donken och köpte glass, och vet ni? dem frågade om vi ville ha en extra glass på köpten. vem tackar nej till det?! =P haha ..

Sen drog vi tillbaka till Brottby och då drog vi bort till gragonhagen igen och hälsade lite på folk och sånt =) Det var ändå rätt så trevligt. träffade exempelvis Filip som jag inte träffat sen jag slutade 9an =P haha, så det var riktigt trevligt att prata lite med honom, sen så träffade jag ju självklart Mr. Högberg;) haha, skönare kille får man ju leta efter! =) Sen var det riktigt kul att se en speciell person igår igen =)

Men sen blev det sängen, var så sjukt trött.. så när jag lagt mig och allt, då ringer mormor och frågar om jag kan följa med och hämta Basse, för hon hittar inte dit och gillar inte att köra i mörkret, så då var det bara resa sig upp och klä på sig, och åka tillbaka till gragonhagen IGEN! =P haha... Sen vid halv 2, då fick jag äntligen lägga mig ner och sova..

Och mitt upp i allting här nu så håller jag på att bli sjuk också, har ont i huvudet och halsen är inte alls bra! =/ Men det ska bli middag med C och J idag iaf!! Så det så!  Men nu tänkte jag sova eller vila ett litet tag innan, så kanske huvudvärken går bort!

12 dagar kvar!

Jag börjar gråta av chock, hur kan detta vara sant?

/A

Där ser man!

Dåligt med uppdatering idag då iaf min blogg fuckat sig hela dagen! =S men nu skriver jag ett iaf =)

Jag sov inte många timmar inatt, jag gick och la mig straxt efter 2.. och kunde inte somna förns klockan var 4.. och 20 över 4 får jag ett sms..och självklart vaknade jag ju av det, och kunde inte somna om förns klockan var 6-7 igen.. Sen gick jag upp vid 12.. Och jag var ju inte allt för pigg. Men jag kökade lite frukost, gjorde mig iordning, sen gick jag ut och träffade Kg ett tag innan jag fortsatte upp till Moster där mormor var. Så det blev tacos där hemma med mormor och Basse.

Ikväll är ju den stor kräftskivan i vada som dom har 1 gång om året, så mamma och moster och dem är där nere. Och jag kom för ett litet tag sen där ifrån också, jag fick visa mormor vägen för Mulle hade tydligen åkt ner i vattnet =P så vi fick hämta honom så han fick byta om, sen skjusa vi ner honom igen =P haha!

Så, om ett tag ska jag träffa Kg, eller aa någon timme eller så, men först ska jag ringa Ft och se vad hon har för sig =)

Ha en trevlig helg gott folk! =)

/A

Alla fuckar ur fuckar ur ;)

Haha, jag är inte änns mycket trött nu, kanske för jag sov några timmar på eftermiddagen? Jadu, det kan stämma! =P Men jag ska iaf göra ett litet försök för att sova om några minuter iaf.. annars orkar jag inte med morgon dagen, ska försöka gå upp skapligt iaf! =P


Idag(Fredag) så åkte Tina och Danne till Göteborg och tog in på hotell över helgen, hoppas dem får det riktigt mysigt =) Ja, har man inget och göra, så varför inte åka och ta in på hotell någon stans i sverige och ha det kalasbra för en helg? =)

Tina och Daniel

Middagen för F-C blir på söndag ist! Alla hade visst missuppfattat allting =P haha aa eller iaf FC;) Jag trodde vi hade planerat in den idag, KG tänkte att söndag var bra och FC imorgon! konstigt allt kan bli ibland;D hehe! Så på söndag är det bestämt nu! =P Och FC sa att vi kunde vara hemma hos henne! Vilket passar mig och KG kalasbra!! =D haha! 

KG och FC

Jag vet att ni alla blir överlyckliga över dessa bilder ;) haha!

Nu ska jag mot min älskade säng! Gonatt mina fans! Tjaao!

 Nu är det bara 13 dagar kvar! <3
/A

trött om något...

Jag vaknade nyss upp.. Lunchen blev hur god som helst, bara att vi tog makaroner ist för coscos =P Mamma tyckter tydligen inte alls om Coscos;) haha! Men hon tyckte att det var gott med makaroner=) så den rätten blir det nog fler gånger ! =)

Jag pratade nyss med J också, hon kanske inte pallar, så middagen kanske blir på söndag, men jag vill ha den idag, för är as sugen på maträtten =P haha! Så det så! ;D Men vi får se..

Ikvällens planer verkar vara slappo och kolla på Paradise Hotel.. och ska jag vara ärlig så lockar det.. för jag är så sjukt sliten så jag vet inte riktigt vad jag gjort.. Men igentligen tror jag att jag skulle behöva göra något! =P

Nu ska jag gå ner en våning och hitta på något annat och vakna till liv! =P

/A

En Fredag .

Guuud vilket bedrövligt väder det är ute =O man blir ju helt genomblöt så fort man går utanför dörren..Vart är solen?

Igår så orkade jag verkligen inte gå utanför dörren efter att jag kom hem från bandyn.. Så jag satt och kolla lite tv. sen gick jag och la mig i sängen.. J berättade att C var påväg till henne och sen försökte dem få ut mig..men jag var helt slut, så jag tackade nej och somnade 5 min efter dem ringt =P MEN..då hade jag ju inte stängt av datorn, och jag var inloggad på msn så vaknade av att folk skrev till mig på msn senare! Så vid 2 var jag halv pigg igen..Det tackar man för gott folk ;)

Det var igentligen meningen att jag skulle gå upp samtidigt som Josefine idag, men jag var helt död vid 7 imorse.. så jag sov vidare till halv 9 ung.. Och vid kvart i 9 kom J förbi här, så följde jag henne till bussen, och efter det gick jag hem en snabbis, sen så gick jag upp till Moster och städade deras hus igen! =) Så var hemma för ett litet tag sen..och jag är helt slut =P  jag har träningsvärk och är trött.. Men vet inte om jag vill sova.. =P vi får se om jag tar 1 timme;)

Ikväll så ska jag och Jennifer ha en hejdå-middag för Cia =) Det ska bli kalas trevligt! =)

Nu ska jag gå ner och göra lunch till mig och mamma, och jag funderar på det som jag Cia och Tina käkade i sommarstugan, men coscos, paprika, bacon och det där=D tyckte det var riktigt gott ! ;D hehe.. Vi får se, mamma kanske dissar den idén =P

/A

Weeeii :D

Bandyn var riktigt kul, det kändes riktigt skönt nu efter när man har duschan och satt på sig myskläder =P hehe! så nu sitter jag och kollar på Akutmottagningen på Tv 4 Fakta. Riktigt intressant! =)

Ikväll blir det nog inte att träffa Jennifer, hon låg och sov när jag ringde för ung 40 min sen.. och tror är ganska så trött hon också. då vi får träffas en annan dag(imorgon) ;) haha!

Imorgon ska jag upp på förmiddagen och städa hos min moster igen! Ska upp riktigt tidigt, ska vara där till ung halv 8.. så ska bli ganska skönt att få somna in i sin egna säng ikväll =) Sen efter det kanske jag ska följa med Helen och Daleke till Täby och käka lunch.. och då kan jag byta klänningen jag fick av mamma också till en mindre storlek =) Så har jag det gjort iaf =P haha. Men vi får se, Helen frågade om jag ville, så vi får se hur sliten jag är imorgon =P haha!

Men nu ska jag kolla vidare på tv =) ha en trevlig kväll!

14 Dagar kvar till Turkiet <3


/A

Hööörde jagi slim?

Kom hem för ett tag sen från Täby .. Vi hittade verkligen ingenting..as trist.. Men vi stog inne på Gina ett bra tag testade massa kläder.. Jag testade en klänning som var storlek XS.. haha jag kunde ha den =D eller aa den var sjukt tajt vid brösten, men annars satt den inte alls så tajt som jag trodde att den skulle göra!! Mmm.. hörde jag slim eller?  DET GJORDE JAG GARANTERAT!!! ekar fortfarande ;) haha!

Snart ska jag börja byta om för bandyn, Tina kommer förbi här vid 10 i 8.. Sen efter den, ska jag hem, ta en dusch, och möta en hemlig person, troligtvis blir det övernattning där =) mys mys!

/A

Godmorgon.

Jag kom faktiskt precis hem för ett litet tag sen.. Igår kväll så åkte jag jennifer och cia på en liten road tripp =) Men alla var rätt slitna så vid halv 2 var vi hemma igen ..Och då ville J att jag skulle sova hos henne igen, så det var bara att skicka ett litet sms till Majsan och meddela ;) haha.. Så jag gick upp men J imorse och följde henne till bussen.

Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, för möta buss *** sen vid bussen så ska vi åka till Täby=) kanske hittar man någon fin klänning? =) Men först har jag ett viktigt samtal att ringa;) haha!

Ikväll börjar bandyn igen=D så då blir det träning! ska bli skitkul! hehe.. Men som sagt, jag skulle göra mig iordning.. =P

-Hur fan får du reda på allt?

/A

Hallå där.

Igår kväll när jag låg i sängen och var väldigt nära att stänga av datorn och slagga, då skriver Jennifer på msn att hon ville att jag skulle sova där.. och snäll som man är så klädde jag på mig och gick och mötte henne.. kl var halv 1 på natten =P haha.. så vi kollade lite på tv, sen snackade vi, så vid halv 2-2 så somnade vi väl in.. Och Jennifer klocka ringer runt 7...och sterion som gick igång står precis vid mig, och mina öron höll på att sprängas, så jag sänker den och somnar om =P sen hör jag bara när jennifer springer runt lite.. sen blir det tyst, då har hela familjen svensson gått och jobbat =P

Så där ligger jag själv kvar i huset och njuter ut av tystnaden, och somnar om igen.. men efter 3 timmar så går radion igång igen..som jag trodde, men det var min mobil som ringde och jag vaknade efter 3 gången =P lite sliten jag var, men jag somnade om igen och ställde klockan på 12.. då ringde jag jennifer..Sen gjorde jag mig iordning och gick hem =P

Ikväll ska vi hem till Agge, vet inte riktigt vilka vi blir, jag cia jennifer, sen förhoppningsvis Tina och Danne också.. men det blir nog bra=) kommer säkert bli trevligt, hon är ju ensam hemma hela veckan, så hon ville ha lite sällskap.. men det blir senare som vi åker dit, typ runt 10 ikväll, kan bli tidigare om Cia får låna bilen. =) Så det visar sig sen!

Nyss så var Sten här inne och fikade lite med mig och mamma. han hade med sig lilla Klara(hans dotters hund) som är en amstaff =) hur söt som helst, och jätteliten.. hon är bara 12 veckor =D hehe, liten och busig, ska vara med överallt =P hehe.. Sen så pratade vi lite om vänskap och sånt, han frågade vad jag anser vara en Vän och vad jag anser vara en kompis.. Och jag blev lite fundersam, vad är igentligen skillnaden, jag sa väl mest, vän är dem man står närmare, och kompisar är dem andra..Och då berättade han.. vissa människor har inga vänner, bara kompisar, han berättade att han bara har 2 vänner, och en massa kompisar.. Vänner är dem som du kan ringa 24/7 som alltid ställer upp, och att du alltid ställer upp för dem i vått och tort..dem sviker aldrig och är ärliga.. Mamma berätta att hon har 1 vän, det är Mona, skulle mamma ringa henne 4 på morgonen och säger; jag står i dalarna kan du hämta mig, jag kommer inte hem..då skulle mona klä på sig och säga, jag är där om 5 timmar stå kvar där du är! Det är verkligen en vän.. Och jag tänker mig in i allt själv, jag tror inte jag har en sådan vän..Jag har nog bara kompisar, men vissa är väldigt nära den där vän-gränsen! Jag tycker det var så intressant att höra Sten säga allt detta, tycker det verkligen stämmer in, kändes så rätt hur han förklarade allting... Kompisar vet man aldrig med, en vän ställer alltid upp, vad det än är. Och jag tror, för att få en sådan vän, måste man bete sig som en också, och ställa upp lika mycket själv! Man måste mötas halv vägs!

Så vad säger ni? har ni verkligen en vän om ni ser det ur detta perspektiv? Eller vad tycker ni är skillnaden mellan vän och kompis?


/A

Go kväll .

Här sitter jag nu efter en sliten dag.. Nästan hela dagen har jag varit irriterad.. och det började efter att jag kom hem vid 11 och skulle ta mig en tupplur och mamma väcker mig efter 20 min med en busvissling.. gaah! dåligt irriterad jag vart! men men, nu är jag iaf på bättre humör.. =)

Min älskade mormor ville att jag skulle komma till henne i helgen och bo där, men kan tyvärr inte det då jag och jennifer ska ha liten middag med Cia eftersom vi inte kan vara med på hennes avskeds fest! mycket tråkigt! Menmen, vi får göra det bästa av det hela =) så såhär fick det bli =) Lite tråkigt, så längesen man var hemma hos mormor och morfar.

Nu ska jag kolla vidare på tv. Tjooo!

/A

SNYGG!


Här är en bild på mig sen helgen med Tinas mammas glajjer, förjävla nöjd måste jag säga !

- Jag har verkligen det där lilla extra !



Betyg: Nöjdare än nöjdast !
Förklaring: Lagom sol, lagom put med läppen..mm, ganska cool helt enkelt!

/A

Tisdag !

Nu är jag hemma från att ha varit på den där grejen, och allting gick strålande =) Var ganska nervös innan, inte för att göra det, utan för resultatet! Men nu är jag glad eftersom det gick så bra ! =) Nu är det bara 2 grejer kvar, men det går bra! förhoppningsvis =)

Idag har jag planen att träffa Jennifer, vi sågs inget igår, det ni;) hihi.. men hon kommer inte hem förns kl 6, så får vad jag ska sysselsätta mig med under dagen.. kanske åka till vallentuna och sen Täby med mamma och pappa, när kära far kommer hem.. vi får helt enkelt se =)

Denna vecka ska jag inte jobba något mer.. men jag ska jobba hela nästa vecka, chefen frågade mig eftersom hon tyckte att jag var så duktigt och allt funkade så bra;) haha Yeejj =) Så det ska bli kul att få jobba lite =)

Vilket kontrollbehov, det är ett skämt!

/A

Måndag.

Hallojsan.

Det var varit en dålig uppdatering idag. Imorse gick jag upp 06.20, för kl 7 hämtade C mig vid bussen, så åkte vi och jobbade. slutade kl 2, så jag var hemma till ung, 20 i 3.. Och då var jag väldigt sliten eftersom jag inte alls fick mycket sömn i helgen och sen blev det inte många inatt heller. Så när jag var hemma, så gick jag nästan och la mig på en gång, sen sov jag tills det blev middag kl 6.

och nu har jag bara tagit det lugnt hela kvällen, tänkte ta en dusch snart också, så jag känner mig lite pigg, hehe kanske lite sent att tänka på det nu, med tanke på att jag igentligen borde sova nu =P men det orkar jag inte, jag har lust att se en bra film,kollade nyss på Mean girls som slutade nu..Men nu vill jag se en annan, väldigt sugen på en beck film.. får se om jag hittar någon =)

Imorgon ska jag gå upp ganska tidig, ska ju iväg imorgon bitti, till en grej.. så får se hur det går!

Nu ska jag ta en snabb dusch, sen ska jag kolla film och somna till den, så jag är någelunda pigg imorgon bitti. =)


Igår flyttade min älskling till skåne! :'( <3


18 Dagar kvar till Turkiet <3

/A

Lite pics från igår.




/A

Den lyckade festen!

Sådär ja, nu är jag vaken, vaknade av att Cia kom förbi och skulle överföra lite bilder från igår. Så nu finns alla bilder på datorn. ;) hehe..

Festen igår var riktigt rolig! Den blev verkligen lyckad. Vid halv 2 så tog jag Jennifer Cia och Mikaela bussen till Rimbo, där Danne hämtade upp oss och körde oss till T´s landställe. så vi var väl där runt halv3. Då åkte danne hem för att göra sig iordning och allting. Tina visade alla runt för dem som itne varit där förut, sen hjälptes vi åt att duka upp långbord och göra sallad och allt sånt. Runt kl 6 skulle alla killar + Agge komma. Så en timme 45 min innan dem kommer startar vi grillen och sätter in pommesen i ungnen, men vi lyckas inte tända grillen, dem bara slocknar hela tiden, och tändvätskan tar slut..

Så när alla andra kommer sen så ber vi dem om hjälp..Så dem hittar bensin och tänder på det..och det gick bra första gången..Bensin brinner ju snabbare, så det slocknade som dem trodde och så kvävde dem. för att hälla på lite mer, och då tar Danne bensindunken och häller direkt från den..då hela dunken fattar eld.. och alla blir så chockade, och framförallt Danne, så han står och slänger med bensindunken, då det sprider sig massor på gräsmattan, och den börjar fatta eld..Då skriker Strand; Kasta dunken! så Danne sular iväg dunken, och dem hamnar i en gran som också fattar eld.. Alla får typ panik för det sprider sig så snabbt, så alla springer fram och tillbaka med vatten och försöker släcka allting..Som tur va så lyckades dem, alla var nog ganska så chockade efter det..

Tina ville inte ha bensin på sitt kött, så hon stog inne i köket och steker medans det fattade eld, dålig chock hon fick när det brinner utanför.. men till slut så löste vi allting, och vi fick grillat kött tillslut, vi vägrade att ge upp =P hehe.. Och det vart riktigt gott, så sen var man proppmätt. =P Efter middagen så spelade några av oss öl-spelet.. klockan kanske var runt 8, och många börja bli väldigt slitna.. Men det var kul, även om jag förlorade sjukt mycket gånger.. men vafan =P tar igen det en annan gång;)

Sen var det bara en ritkigt trevlig kväll, vi gick inåt då det började att bli ganska så kallt på kvällen, och inne blev det mycket dans och prat. riktigt trevligt =) Sen så hade ju alla tagit med sig badkläder, så det kom upp, att vi skulle gå till vattnet och bada, men det blev bara jag jennifer agge strand och palm som badade tillslut, och inga badkläder fanns med i bilden, men vad gör de om 100 år? ;) hehe..Det var faktiskt riktigt kallt, så det blev inget långdopp.. ne vi gick tillbaka till huset ganska så snabbt igen =P Och alla var ju ganska så slitna, så efter ett tag började alla bege sig mot sina sängar.. och jag kan säga såhär..jag sov inte skönt, kanske sov max 1 timme inatt.. Delade säng med Agge och Strand.. gaah, dem pratade om en film som båda kunde ALLA repliker i utantill..det var kul, när man är slit och försöker somna så snabbt som möjligt.! neej det är det inte =P haha..

Imorse var nog alla rätt slitna, men vi hjälptes åt att städa och sånt, det var bara lite kvar sen som Tina skulle ta hand om när alla hade åkt.. Danne skjussade oss till bussen igen, och Agge åkte med killarna hem.. Så det blev 625, skööönt som bara den att slippa gå från 676 ;) hehe.. Så när jag kom hem käkade jag lite lunch, sen tog jag mig en tupplur tills nu då Cia kom med bilderna, Men dem lägger jag upp lite senare, för det är sjukt segt nu!

Tack Tina och Daniel för en sjukt trevlig kväll!

/A

***

Nu är jag hemma igen, men orkar inte skriva något större inlägg, det kommer upp senare om hur festen var igår!  Har knappt sovigt något alls inatt av olika anledningar, så måste sova någon timme nu! Tjao !

/A

Hemma igen .

Nu är jag hemma igen. Jobbade idag, och gick upp klockan 06.00 imorse.. och 07.00 gick jag upp till bussen där C hämtade mig.. Det var faktiskt riktigt roligt på jobbet, och för er som inte vet vad jag jobbade med så jobbade jag som mat tant. haha, var riktigt kul, och alla var jättesnälla =D Förut när jag gick i grundskolan och så tänkte jag alltid, fan vilket slapp jobb en mat tant har, men det är ju fan stressigt =P iaf när typ 100 pers kommer på en gång, idag lagade vi ju mat för nästan 600 pers.. =P Jag kände av lite på bussen hem att jag var sliten, men nu har det gått över..=)

Nu är det bara jag och pappa hemma, för mamma tessan och Jossan åker med Cina och Basse ut och åker cab =P haha, Moster med familj har ju köpt en cab, och mina syskon och mor är väl lite avis, så nu ska dem få åka med;) haha.. Mamma var ju med när dem köpte den, så hon har ju åkt, men det var tydligen kul.. jag har åkt i den, när mulle skjusade mig till V-tuna förut, men då hade vi taket uppfällt, för det var tidigt på morgonen och kändes som regnet skulle komma när som helst =P Men det går ju fler tåg, Basse övningskör ju i den hela tiden =P

Vad händer ikväll då gott folk? ta det lugnt och vila ut sig inför festen imorogn? Vi får helt enkelt se =)

21 dagar kvar till Turkiet <3



/A

Tidigt upp imorgon.

Sådär då var väl det snart säng dax. kom hem för nästan 1 timma sen från J. Och vi har väl inte ansträngt oss för mycket!? =P Mest suttit och snackat.. =)

Just nu sitter jag och kollar på 5an samtidigt, det är "10 orsaker att hata dig" .. Verkar ganska så bra, så ska fortsätta kolla på den, sen måste jag sova, ska upp kl 6 imorgon bitti, ska jobba, det ni ;) hihi..

Gonatt kära läsare.


/A

Aj aj..

Om ett litet tag ska jag gå och möta Jennifer vid bussen..men just nu ska jag ligga och vila ett tag innan, fick så sjukt ont i magen nu efter jag käkade=S jag åt varken mycket eller snabbt.. skumt.. =S

Kvällen planer är nog ta det lugnt och snacka om ******! (Ni behöver inte räkna stärnorna, jag gjorde bara några, inget ord) ;) haha..

Hoppas ni har haft en bra dag även fast regnet kom till slut iaf! Ingen som har gjort något riktigt kul idag, som du vill berätta? Eller har du gjort/sagt något snällt till någon idag? =)

/A

Humm ..



- Frågan är vem man ska tro på?!


/A

Godmorgon kära läsare !

Haft en bra morgon? Jag har faktiskt haft det.. även fast klockan inte är så mycket =P Jag har hunnit duscha och käkat frukost, så nu sitter jag här =) Och när jag var i duschen så ringde telefonen, det var C, och hon kommer tydligen hit och hämtar mig kl 07.00 imorgon bitti, så ska jag jobba hos henne, samma sak på måndag. Så det där hemliga grejen jag skulle på imorgon måste jag alltså ringa till och boka om till en annan tid. För jag måste verkligen jobba lite så jag får in lite mer fickpengar till resan! =)

Juste, för några dagar sedan så har jag glömt att berätta att jag nästa råkade ha sönder min dator.. jag satt i min säng med datorn i knät. och jag har en så enorm fobi för getingar, och tror ni då inte att det kommer en geting in i mitt rum rak imot mig? joo det gör den, och jag får panik och bara kastar iväg datorn och springer ut ur rummet.. Som tur var så landade datorn i sängen, men väldigt nära att den åkte in i väggen.. Men den klarade sig som tur var =) så jag är fortfarande glad =P hehe

22 dagar kvar till Turkiet !


/A

Stiger =D

Jag kollar inte min statistik varje dag, kanske varannan eller var 3e, och den har faktiskt höjts med ganska så många läsare på bara någon vecka =D Kul att se faktiskt ! fortsätt besöka min blogg kära läsare! =D

En Rubrik

Sådär, nu är jag hemma igen. Idag har jag ju varit ute vid Tinas landställe med Tina och Cia, det var mysigt, vi käkade lite lunch, och kollade vad som behövdes tas med och sånt där =) Sen så visade vi Cia vart vattnet var och lite sånt, det ska ju tas med badkläder på lördag ;) hihi. Jag tror faktiskt helt ärligt att det kommer bli riktigt kul på lördag. Trevligt sällskap och allt =)

När vi åkte hem sen så skjusade C och T mig till ***** där jag mötte upp Jennifer, det slutade inte helt som jag trodde att allt skulle sluta, men vi får se, ska tillbaka på fredag, så då får vi se hur det blir! Men hoppas verkligen på det bästa! Men som sagt, på senaste tid har jag haft rätt mycket tur! jag hoppas att den håller i sig;) hehe..

Nu ikväll så gick jag och J och mötte upp C vid bilisten, vi köpte oss en glass och gick ner till vattnet och satte oss och pratade lite om allt möjligt, mysig kväll =) Sen följde C oss en bit innan vi skildes åt. Sen följde jag J en bit också innan vi gick hem för kvällen. och nu sitter jag här. känner att jag uppdaterat lite dåligt, så fick bli ett inlägg =P

Och vet ni vad jag är sugen på nu? jag är gaaaaalet sugen på en kebab pizza, så det är helt sjukt åt det!! Jag minns inte sist jag käkade en pizza.. galet längesen!! =P så det får det kanske bli en innan Turkiet? för där var dem inte goda! fyfan skrapade av allt och käkade brödet =P haha fyfan! Nej en riktig Pizza innan vi drar ska det bli!

Vi bestämde idag att jag, Jennifer och Cia ska träffas den 30 Aug och åka in till gamla stan och fika eller ta en lunch, hitta på något eftersom vi inte kan komma hem till henne på hennes "hejdå-fest" .. Så det ska bli riktigt mysigt, om jag inte sagt det så åker ju min älskade vän Cia till Indien och ska jobba och resa runt lite där i 3 månader, lite avensjuk är man ju! =P men det är hon värld !!

/A

Godmorgon .

Hallå där.

Nu är jag klar, gjort mig iordning och käkat frukost, så nu sitter jag och väntar in Tina och Cia som ska hämta upp mig vid kvart i 12. Då åker vi ut mot Tinas sommarstuga. =) Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra där, jag vet inte riktigt vad "kolla" innebär, vi ska ju dit senare i helgen några st, så kanske är lite förberedelse =)

Sen när jag kommer hem så släpper Cia mig vid bussen så hoppar jag på den buss som Jennififer sitter på. och då bär vi av till ett ställe. som jag inte kommer säga vart. tyvärr =P hehe..

När jag kommer hem sen igen, då får jag väl fixa det sista i lekrummet, haha har inte kommit så långt än, det är bara lite kvar! Men nu är det absolut tråkigaste kvar, men måste man så måste man, allt kan inte vara kul hela tiden..

Här om dagen när jag bara klickade runt lite på Youtube för att höra lite låtar, så hittade jag en som jag inte har hört förut, iaf inte vad jag kan komma på.. Men det heter iaf Tattoo med Jordin Sparks. Och tycker den är ganska så bra =)

/A

Yeeeah !


Jag och Troya är fett grymma! ;)




/A

slappo dag..

Idag har jag inte gjort ett dugg faktiskt, haft tvättstugan och letat efter ett resept, som jag inte hittade, har kollat överallt, men ingenstans är det, och blir galet arg om det är slängt! Så det visar sig att se. har en chansning kvar på vart det kan vara, så ska kolla där först innan dag deppar ihop =P haha.

Nu har jag suttit inne och kollat på massa sidor med kläder och skor, och tyvärr har jag inte hittat något riktigt snyggt än =/ Så får ta någon dag snart och åka in till stan och kolla lite ist..! och då kan man ju prova lite där me, vissa plagg eller skor som inte ser speciellt snygga ut kan ju bli skit snygga på! så då är det roligare att testa =D hehe..

Imorgon åker jag med Tina och Cia ut tills T´s land och fixar lite saker och sånt, sen när jag kommer hem ska jag följa med Jennifer till Täby och vi ska kolla en grej! Torsdag ser tom ut, sen Fredag så kommer Lizett från skåne upp, så då kanske vi skulle ses =) Sen lördag, då ska mamma och några släktingar hem till Kurre och Carina på "pool party" som dem säger=P men dem ska umgås och käka ihop och sånt =P haha..Men jag ska inte med, utan göra en annan grej som jag anser vara roligare =) Sen på söndag kommer jag hem, och det ska nog vara en slappo dag ;) haha, har ju förlite av dem..INTE =P

Nej nu ska jag gå ner, har fortfarande en grej kvar att fixa i lekrummet, jag trodde att jag var klar..men det tyckte inte min mor. Så nu ska jag göra klart det innan hon tappar rösten av att ha tjatat ihjäl mig =P

Ha en fortsatt bra dag. =)

/A

Jaa jaa .

Städningen var jag klar med ungefär halv 6 idag..förstå då att det tog ett tag =P men det gick bra, och nu är det kalasfint på alla hyllor i graderoben. =) Så direkt efter att jag städat klart så var det dax för middag, så käkade det lite snabbt innan jag skulle gå och möta J vid bussen. Vi gick hem till henne och kolla på tv, det fick bli Jerry Springer, haha sjukt tv program det är =P J skulle kolla liote på datorn, så hon gick upp, och jag var sliten så jag slaggade in i deras soffa ett tag ;) mm skööönt.. haha..

Och juste, nu vet jag vart den så kallade Gamen har fått sitt spelberoende OCH aggresivitions problem ifrån, ingen minde än mamma C ;) hahaha !!! fyfan, dem är verkligen lika varandra !! =D hahahah !!

Jag kom precis på en rätt så irriterande sak också.. igår på dagen, så var det ju WTC!! och jag missade den filmen..blir bra galen alltså.. ville ju så gärna se den, så missar jag den!! och jag gjorde säkert inte ett skit igår 10 i 2.. =P faan!

Ska sommaren hinna komma till Sverige innan hela landet täcks med vatten? bedrövligt väder alltså !

/A

Städning .

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag körde lite med pappa, Jossan började ju skolan idag, så vi skjusade dit henne =) så snart ska jag börja städa i lekrummet, rensa allting gammalt, och dammsuga och sånt bakom hyllorna och sedan ska jag rensa garderoben med alla spel och pysselsaker vi har.. och jag lover er, det kommer garanterat att ta några timmar.. Så vi får se när jag blir klart med det ! =P

/A

Memorys never die..completely!



Mycket av ångesten är borta. Och det känns skönare.
Men hade jag vetat att allting skulle sluta såhär. då hade
jag nog gjort saker på ett annat sätt! Det skulle jag absolut.
Trodde inget fanns kvar. Men det gjorde det!

/A

Snart så.

Ikväll umgicks jag med Jennifer, vi hade ju lite och prata om som sagt, hon hade ju en B-M ;) haha! (Vad B-M står för får ni själva lista ut!) haha.. Men iaf, jag kom inte hem nu om ni tror det, nej nej.. jag träffade bara henne ett litet tag..som mamma sa när jag kom hem;
M - Jaha, du träffa bara jennifer ett litet tag...
Jag - va?
M - Jaa, bara 2 timmar..ett litet tag..
Jag - Haha, jaa!?

Det var ju bara ett litet tag ;) Vi har ju inte sätts sen igår(förrgår) så vi måste ju prata ut! ;) haha !

För bara några minuter sen gick jossan in till henne och skulle sova, vi har kollat lite klipp på youtube, och sen bara snackat lite om allt möjligt =) trevligt trevligt !

Ikväll var N lika söt som vanligt, me like him very much ! =) <3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är vissa saker som man bara vill veta ibland,
frågan är om man ska ställa dessa frågor, eller
kommer dem användas emot en själv senare ?
/A

Kolla här då =P

Jag kusin och syster som mindre när vi lekte maskerad =P
hahah, snygg bild nåste jag säga, känner mig nöjd ;)



/A

Rubrik .

Nu är jag hemma igen, jag följde me familjen ner till Levin och grattade S och S. Det var trevligt =) Och sen så fixade Lotta lite jobb till mig, så nu kommer jag bli lite sysselsatt och tjäna in lite mer pengar innan Turkiet=) kalasbra ! =D

/A

Gårdagen .

Igår gick jag Tessan och Jennifer hem till J. där satt vi och drack lite öl och vin, från början var jag inte alls sugen, för vi hade ingen plan efter, så kändes lite onödigt. Men efter ett tag fick jag reda på attt T och J planerat att åka till R. Haha, först dissa jag den planen totalt, men dem övertalade mig ganska snabbt ändå..Så vi tog 22.26 bussen, och sen genar vi över motorvägen för att dem ska hinna röka och vi ska slippa stressa för att hinna med 610, meeen vi behövde garanterat inte stressa, för den var typ jätte försenad...
Så vi missar såklart 617 bussen, så vi väntar i typ 10 min, så kommer 606. så går vi från donken typ.. Det var inte speciellt mycket folk där, men det var rätt okej ändå, T och jag sjöng 2 låtar tillsammans på kareoken =P haha, det fick bli "Högt över havet" och "Något som kan hända" faan va grymma vi var ;)

Sen när väl R stängde, så ringde jag efter en taxi som tog oss till vallenuna, då vi skulle testa på MG sen det hade öppnat..Men när vi hoppar av taxin, då kommer jag på att jag inte har mitt lägg med mig.. så jag försöker göra en fuling;) hehe, men vakten kom på mig, och han var inte trevlig..så jag valde att inte försöka igen, för han hade verkligen stenkoll på mig =P fan va klantig jag är, och det tyckte tydligen Jesper att jag var också =P haha men meen..

J ville inte gå in utan mig, så vi går bort till bussen och där möter vi en kille, och efter ett tag så visar det sig vara Carros kille =P haha där ser man, vi umgicks med honom tills bussen kom, och när vi kliver på bussen sen  så möter vi simon..Det var ett tag sen man såg honom så det var trevligt =P heh.. Och väl framme i Danderyd så stog Jack my love<3 som jag kallar honom och väntade på oss, så han skjusade hem J till *, sen efter de så skjusa han hem mig, mycket snäll kille det där =)

Väl hemma så var jag bara trött och sliten.. fan va skönt det skulle bli att ligga i sin egna säng efter 1 vecka.. =P

Idag skulle vi tydligen hem till familjen Levin, men får se om jag orkar följa med.. jag är mest slit och vill bara ligga och dega idag... fan värd de tycker jag;) hihi..

Sen har det gått så lång tid så mitt prisplan på mobilen har ställt om sig på comviq kontant, därför jag inte svarar på några sms! Så nu får vi ringa om ni vill något, för den kommer inte fyllas på förns om 3 veckor ! så de så =P

N <3
/A

Sådär ja .

Som vanligt blev det tjaffs om något när dem kom hem, inte förvånad. Men men..

Jag och Jennifer åkte till Arninge idag, vi försöket leta klänningar och skor, men det fanns verkligen inte snyggt alls! =S dåligt besvikna vi blev, sen så fick vi kuta till bussen också, så tur att man har lite krut i benen så man hann med den också =P haha..

Nu sitter jag och väntar på att Jennifer ska komma hit, så ska vi fixa lite saker, sen hem till henne och dricka lite öl och vin, och som det ser ut nu så följer Tessan med upp också, så denna kväll kommer nog sluta trevligt =) hehe..

Men nu innan hon hinner komma måste jag packa upp min väska, så jag slipper höra mer tjat om den! Ha den trevlig kväll mina fans ! ;)

/A

Lördag =)

Ja, då var det lördag igen då. Vi har precis käkat lite frukost, och nu blev vi sittandes här. Idag kommer päronen hem, och det ska faktiskt bli rätt kul att se dem, tro det eller ej, som tur var är det städat hemma, så det slipper man höra något om, haha! =P

Just nu ligger jag i Svenssons gäst säng och kollar på ett klipp på Youtube, med hejarklacken, haha så sjukt skönt, hade jag vetat hur man gjorde så skulle jag ju kunna sätta in den här =P men den talangen har tyvärr inte jag :P Så ni får söka på den på Youtube, för den är helt klart värd att se, fleeeera gånger efter varandra;) Hahah! skriv in i sökfältet Idiot.se - Hejarklacken så får ni fram den ! =) Det är helt sjukt vad man skrattar varje gång.. =D haha ..

/A

Weeii.

Jag har precis suttit vid köksbordet och pratat om Turkiet med C. Vi sitter lite och disskuterar om alltnig, lite hur vi ska göra och så, men det kommer bli kalas bra, det är en grej, som jag måste lösa ganska så omgående bara, men det fixar sig, det gör det alltid;) hehe..  Jag måste åka och köpa lite saker innan, typ som klänningar, skor och sånt an behöver =) Men det är ingentligen ingen bråska, utan det kan man ju ta några dagar innan vi drar så man är sysselsatt då;) haha, men ändå, rätt skönt att ha grejerna klara. Men att packa, det kommer hända den 10 Sep =P då får jag gå ner till källaren och hämta den stora väskan ;) då kommer vi ha något att göra den dagen iaf, för annars kommer vi sitta och ha ångest hela dagen !! =P haha, vi är psyk =P menmen..

Hur blir kvällen då? Det är tal om att gå ut på krogen i Waxholm, och bara ta någon öl och umgås lite, frågan är bara om pengarna räcker till just nu?! känns inte som de. men både jag och Jennifer är mycket sugna på att haka, så i får se.. Annars föreslog C att hyra en film ikväll, och det lockar också väldigt mycket! =) Men Jennifer kommer ju hem om ett tag, så vi får se efter maten och lite sånt hur vi bestämmer oss för att göra.

Middag idag kommer bli flygande jacob =D galet glad jag blev när jag fick reda på det imorse när jag kom upp =D haha, det är min absoluta favoriträtt!! Alltid hemma i våran familj får vi barn välja vad vi vill ha för mat på våra födelsedagar, jag väljer ALLTID flygande jacob.. vi äter knappt det annars, har jag tur får jag reda på att fam.S ska käka det och jag bjuder in mig där;) men annars är det inte ofta alls.. =P haha ..Men det kanske är bra på ett sätt att inte äta det så ofta? då kanske jag tröttnar? haha, om det nu går?! =P

Men nu ska jag börja dra mig neråt soffan, för vet ni..snart börgar The Hills ;) och jag får absolut inte missa något, haha ;) och föresten, VBÅ var bara förvirrande idag.. =S

"Bara för att..."

Här kommer en ruggit gammal bild
på mig och Jennifer, njuut ;) haha!

Vem är denna M?

/A

Hos fam. Svensson

Idag vaknade jag upp hos familjen Svensson. vaknade redan kl 8 imorse av Jennifers väckarklocka som hon ställt, hon skulle ju jobba idag. Så den kvinnan är hemma till 6 i kära Brottby igen. Frågan är vad jag ska sysselsätta mig med under dagen? Mikaela hade ingen bil, annars kunde vi åkt och kolla på skor, men så blev det inte =P haha. Gaah jag orkar inte bara sitta inne hela dagen och inte göra ett skit för att alla jobbar =P Och här blir jag kvar tills imorgon, då kommer päronen hem, och jag får sova i min egen säng, så skönt =)(Speciellt efter inatt;) haha) Jag och Jennifer är helt galna, vi låg och pratade till 2 inatt om en speciell sak, som jag inte kommer nämna här=P men det var intressant =P haha.. och vi är galet ivriga =D haha..Men, slut pratat om det =P

28 dagar kvar till Turkiet <3


Lite smeknamn som vi har på folk där nere;
Nusse, Alex, Gamlingen, Chefen, Brorsan, Brallan, Marhaba, Aty, Side-slick, Notan, Den unga, Lappen, Ägarn, Frun, Jesus, Turkarna(7st) =P hahah, jaa det finns ju några, och man kan ju inte lära sig allas namn ;) Men 3 namn kan vi utantill iaf =D haha!

- Han ville garanterat hålla dig i handen, och han den andra ville garanterat sitta brevid mig;) HAHA!

(Ett skämt mellan mig och Jennifer när vi satt på Lavash med 7 Turkar och ingen av dem prata Engelska, men vi hade kul ändå) =D

/A

=)

Har nyss med pratat med Carina i telefon, och dem var vid stan, så dem är hemma till 20 i 9, så dem är straxt hemma..Men alla mina saker är färdig packat.. Så jag är redo =P hehe. och då lämnade dem öland runt 4.. så inte tagit lång tid att åka hem=P hehe .

Ikväll ska jag såklart umgås med Jennifer. Men jag hörde av min kära mormor när hon ringde att Tessan är påväg hem från Åland, men hon skulle iväg på något, så hon är inte hemma i vilket fall som helst... Men vi får se, kanske ringer henne och frågar vart hon tagit vägen =P

Idag var Daleke här och höll mig sällis, och då bestämde vi att jag skulle följa med henne och hennes päron ut och segla i helgen,men när hon kom hem så berättade dem att det ska tydligen regna hela helgen, så det blev ingen segling, och det förstår jag ju, lite trist, men nu står jag iaf överst på listan att få följa med nästa gång det bli av ;D weeii..

Jag pratade lite med Alex idag också, och han frågade när vi kom.. men det ända vi säger är September.. Vi vill ju inte att dem ska veta allting heller =P så dem får hålla ut =D hehe.. Vi vill överaska dem på något sätt, men vi har inte riktigt kommit på hur än, så vi får se när vi väl är påväg, det är ju trotts allt 29 dagar kvar =P haha..

Jag pratade i tele med en speciell person idag, jaa speciell, för jag tycker denna person är det, mycket trevlig =) Och förhoppningsvis har jag lite tur, och har chans att få umgås och lära känna denna person mer, men det är bara om jag har tur =) hihi, Och än sålänge är denna person hemlig =) Så ni får veta det om ett tag, när jag vet mer ! =)

Nu ska jag fixa lite småsaker innan dem kommer hem=)

Ha en trevlig kväll kära läsare =)

/A

Hemgång .

Ikväll blir det hemgång, Carina ringde mig lite tidigare idag och berättade att dem kommer hem idag ist för på söndag. Kurre var tydligen tvungen att träffa en revisor. Så idag far jag hem igen till Brottby, fast inte riktigt hem, utan jag kommer bo hos Jennifer och hennes familj =) Stackars Carina ;) haha. Nejdå, så ska vi inte tänka, hon kommer bli jätteglad! ;D

Idag har jag städat lite extra, så det är fint tills dem kommer hem=) och när jag är klar och har skurat och allting..då kommer Chilli in och sliter sönder hennes leksak, så det är bara att ta fram dammsugaren igen =P så typiskt.. hehe..

Nu ska jag faktiskt ta en dusch, och sedan börja packa ihop mina saker =)



/A

Tjuhuu..

Det blev aldrig ett senare inlägg igår, nästan direkt efter att jag skrivigt det sista och kollat ett tag på film så blev jag jätte trött, så jag släppte ut hundarna ett tag, sen gick jag och gjorde mig iordning för sängen =)

Dagens planer är att umgås lite med Daleke på eftermiddagen, hon sa att hon skulle komma hit idag=) så då slipper jag vara ensam =D hihi. Och hennes kommentar igår när hon skrivigt att hon skulle komma var "Men vi måste kolla på Top Model kl 4 då"! haha, jaa Mikaela, det är lugnt ;) vi kan kolla på de :Dhaha..  Och har jag tur, kanske jag får sällskap ikväll, av en annan person ;) hihi .

Detta fick bli dagens frukost =) riktigt gott =D tyvärr har jag inte så mycket tomater kvar, annars hade det funnits på mackan också ;) Under den tiden som jag har varit här så har jag haft småtomater som godis =P hur gott som helst, men nu är dem tyvärr nästan helt slut, och skålen var typ överfull när dem åkte =D men dem var ju till mig, och ist för godis så är det ju bra =)


Som ni ser, bara 3 st stackars tomater kvar =/ haha. =P
Jag tänkte på en sak, jag avgudar mjölk hur mycket som helst, och det vet nog dem som känner mig också ;) Och om jag fick välja på att aldrig mer dricka mjölk och äta vad jag vill resten av livet, eller dricka mjölk resten av livet och aldrig mer äta...då skulle jag garanterat ta mjölken !!=D jag skulle aldrig kunna sluta dricka mjölk =P haha. Är jag sjuk? ;)

Nu ska jag kolla på en Beck film, inte valt vilken riktigt än, så vi får se =)

29 Dagar kvar till Turkiet <3

/A


En trevlig kväll .

Kvällen har varit riktigt trevlig =) Vid halv 5 så gick jag till tåget och mötte upp Helen som skulle komma lite tidigare=) så när vi kom hem hit igen så var det dax att sätta på MTV och kolla på The Hills =P haha, blivigt fast i det nu på senaste tiden =P hehe.. Sen började jag med maten, det fick bli makaroner, köttbullar och korv, så fick man ta det man ville, kanske inte så lyxigt, men det är ju sällskapet som gör allt =)

Så vid 10 över 6 ungefär dyker Cia Mikaela och Jennifer upp =) så så sätter vi oss och käkar =) Tina skulle käka hemma och så, så hon kom senare vod 7 tiden. Då hade hon med sig deras nya hund, så jag fick se den, han var jättesöt =) Sen fram mot kvällen så var det ju tänkt bad, man ALLA förutom jag och Tina bangade =P dååååligt ;) haha, men dem är väl förlåtna eftersom dem satt vid poolen och gjorde oss sällskap ist=)

Så, från att ha varit 6 personer här, så är jag nu ensam, eller jaa jag har ju hundarna och katten, men ändå, ingen man kan umgås och prata med, så det är dött här i huset nu igen =P haha! Så nu kollar jag på tv, såg att filmen John tucker must die börjar när som helst, men den såg jag typ i förrgår, eller om det t.om var igår =P så den orkar jag ju inte kolla på igen =P meen eftersom det abslut inte finns något annat på tv, så blir det kanske den ändå, eller om jag försöker leta fram en intressant film som jag inte sätt =) Den får ju inte vara läskig ;D haha .

Får se om det kommer ett litet inlägg sen innan jag går och lägger mig =)
Miss you N <3
/A

God morgon.

Idag gick jag upp kl 10. kunde inte sova längre av någon anledning. Så jag gick upp klädde på mig och gick en promenad med hundarna. Men innan jag gick ut så ringde pappa på min mobil =) han frågade hur det var och så.. Dem hade haft sol ända sen i lördags då dem kom dit. Men idag var det molningt så dem skulle dra iväg och åka gocart som vi brukar göra varje år =) lyckos dem =P det är sjukt kul att åka gocart ! =)

Idag kommer lite folk hit, vi ska käka middag =)  Det ser ut att bli Helen, Mikaela, Cia, Jennifer sen ska jag även höra med Tina också om hon vill komma =) Ju fler ju roligare ! =P haha ! Och eftersom jag varit så otroligt rastlös, så blir det bara kul ju fler som kommer ! =) så det så! =D Då ska vi käka middag och mysa, sen får dem ta med badkläder ;D hihi..

Men nu ska jag ringa Tina på en gång, så jag inte glömmer det, sen ska jag äta lite frukost och stoppa in tvätten i torktumlaren som håller på i tvättmaskinen, och sen plocka ur diskmaskinen =P great ! ;)

Bilder på Chilli och Bamse från morgon promenaden =)


/A

Där är han, den perfekta ;)





/A

En glad överaskning ! =D

Jennifer kom hit ikväll =D åhh vad glad jag blev! Kände mig as deppad efter att dem inte skulle komma, och så dyker Jennifer upp, hon fick skjus hit av sin rara mamma =)
Först när det ringde på dörren trodde jag att det var någon granne som skulle fråga om något jag inte har en aning om, och sen när jag öppnar dörren så stog Jennifer där ! =D skapligt överaskad jag blev ! =D Det kallar man verkligen för en sann vän! <3 Tänkte slänga in en bild på denna fantastiska människa också =)


Så när Jennifer kom så tog vi oss en promenad med hundarna, sen hoppade vi ner i poolen =) där låg vi väl ett tag, sen kollade vi lite tv, inte speciellt ansträngande. men finns det något ansträngande att göra i ekskogen? haha, nej?!

Idag har jag ju haft mer eller mindre panik över att jag varit så rastlös, så jag städade hela huset. då blev jag ju sysselsatt ett litet tag iaf =P så nu är det rent och fint =P

Sen gick jag miste om en grej idag också, Daleke frågade om jag ville följa med och segla i helgen, men tyvärr gick ju inte det eftersom jag ska passa hundarna och katten ända till söndag eller eventuellt måndag.  Men förhoppningsvis kommer fler tillfällen =)

/A

jaha =(

Fick precis reda på att Cia inte orkade komma hit, Så hon och jennifer kommer inte ikväll =(

Jag bjuder på de ;)

Detta kollage bevisar att det inte bara var jag som var sliten den kvällen ;) Hahah !

Det hände mycket den kvällen, Riktigt rolig kväll som jag saknar ! =)

- Come on Jeni, Run!! =D
(HAHAHAHAHA)

Nej jennifer, ALLT kan inte ALLTID vara roligt ;)



Lugn grabbar, den 11 Sep dyker vi upp igen ;)


/A

Rubrik

Jahajaa nu sitter jag här vid bordet och kollar ut över en liten del av Ekskogen.. haha, hade ni detta som utsikt hade ni nog också viljat skära er ! =P fyfan! och jag är fast !! fast fast FAST !!


Och nu såg jag även att Jennifer har glömt din tjocktröja här, så hon måste nog komma hit och hämta den här ikväll ;) haha! Att jag och Jennifer inte har dödat varandra än är ett under.. Vi har snart sätts varje dag förutom 3 dagar i 6 månader i sträck.. =P Sen att det kanske bara varit någon timme vissa dagar, men vi har ändå sätts! haha, lite läskigt om man tänker efter, vi kan GARANTERAT inte vara ifrån varandra ;) haha !

Och just nu är det Crossfade som spelas i datorn =) Hade typ bara hört 1 låt av dem innan Jocke visade massa låtar, och då visste jag inte änns att det var Crossfade som sjöng=P haha! Men bästa låten är ju helt klart Breating slowly <3 ohh älskar den =D

Undra vad det ska bli för mat idag, har ingen plan på de.. kanske köttbullar =D det var ett tag sen =P hehe.. jag lyxar verkligen till det ibland ;) haha.. Nej nu ska jag ta en dusch och sen på med myskläder =D hehe .


Du har bara blivigt konstig, är det så du hanterar allting nu?

/A

Tisdag .

Vaknade runt 11 idag. tog ett tripp med hundarna, och nu sitter jag och kollar på våra bästa år =P haha!

Idag hoppas jag att Jennifer och Cia kommer ner igen, så man får lite sällskap, lät på dem igår att dem skulle komma idag också =) Sen måste jag genomsöka tomten också, någon stanns finns tydligen ett hål som Chilli rymmer från.. så det måste jag fixa till!

Detta fick bli ett kort inlägg, har inte mycket mer att säga just nu =P

/A

Tillbaka i ekskogen !

Då var man tillbaka i ekskogen igen, jag fick en skaplig överaskning när Jennifer och Cia kom hit =D fan blev riktigt glad, det gyllade hela dagen ! =D Så när dem kom satt vi först och snackade lite, sen så skulle vi bada och jennifer visade oss hur man gjorde vatten gympa! Hon kunde tydligen de ;) visst det kändes ju, men vettefan om man kan kalla det för vattengympa ! =D men hon försökte ju ;) hehe ..

Så nu är jag tillbaka i ekskogen igen, vi tog en tripp till Donken ;) haha.. Så frågan vad jag ska göra nu återstår att se ;) jag vet..kanske en film ;) haha, nee fyfan, jag har verkligen ett tragiskt liv här ute i ekskogen, helt ensam =P haha ! Men vafan ;)

Dagens middag blev iaf sill och potatis, haha, tröttnar aldrig på de ;) så sjukt gott =D

Sen så slog jag ju som vanligt ut Jennifer i Air hockey ! Jag är grymt bra i det !! =D 4-0 till mig ;) sen slog jag även Cia i det också..jag är fan helt seriös i det spelet ;D och på tal om Jennifer..haha hon är verkligen seriös ;D haha !! Men mig kan tyvärr ingen slå..eller jo en person, och det är Pappa .. =P Vi spelar air hockey såfort vi får chansen, och tyvärr vinner han alltid.. förstår inte vad jag gör för fel ! ;) haha, och lite frustrerad blir jag.. jag HATAR att förlora ! Du ska absolut inte vara med i mitt lag om du inte går in helhjärtat !! ;D ALLA spel är allvar ;)

Nu ska jag sätta på Tvn och se om det är någon bra film, annars får jag leta fram en =P

/A

T- My love !


Jag saknar Troya otroligt mycket <3



/A

1 månad kvar precis !

God morgon mina fans .

Än så länge har jag inte kommit på dagens planer =P Just nu sitter jag och kollar på oprah winfrey show, och gör iordning lite frukost =) Sen när det är slut hade jag tänkt en lång promenad med hundarna =)
Jag vaknade faktiskt redan vid 8 imorse, fast det var att av Katten gnällde =P så jag släppte ut honom och fortsatt sova fram till 10 =) 

Måste erkänna att jag faktiskt var lite stressad igår när Jennifer åkte hem, haha, man tycker man hör saker överallt =P Men det gick bra ändå, hade Chilli inne hos mig hela natten så =P så då kände man sig lite mer trygg =P haha vad ska man göra lixom?! Ett stor hus, ensam ute i ekskogen ! gaah, inte undra på att man blir rädd ;) det är landet .. mer än brottby !! =P haha ..

Idag är det EXAKT 1 måndag kvar tills jag och Jennifer åker till Turkiet, vårat älskade Turkiet.. =) Längtar så mycket, ska bli så kul att träffa hotellägaren och sen alla som vi fick träffa där nere och lära känna lite =) ohhh, bara 1 månad kvar ! =D Så himla glad ! =D =D =D <3

Undra hur dem har det på Åland, hoppas att det är fint väder, hade inte kommit något regn igår iaf =) Jag saknar Åland lite, som det verkade i år så säger alla att det är sista året i år som dem åker dit, och så missar ju jag de! =/ känns lite tråkigt.. så jag tycker nästa år kan vara det sista =P hehe. Men dem får det nog bra.
Imorse så skjussade mormor Basse och Robin till 9 färjan, så dem åkte till Åland idag, dem har ju varit uppe i Falun och åkt motorbåt eller vad det var, något med båtar iaf =P hehe..


Lite bilder på vårat älskade ställe på Åland .

/A

Läggdax.

Nu ska jag gå ock lägga mig, har precis kollat klart på Göta kanal 2, så himla skön film :D haha  Älskar den ! =P

Så nu är det läggdax för mig, är väldigt sliten av någon anledning =P

Sov så gott mina fans!


Nusse <3

/A

Söndag .

Sitter just nu och kollar på tv, jag och jennifer, hon kom igår och sov över =) Igår när hon kom så badade vi lite, sen tog vi på oss myskläder och gjorde ordning middag och satt ute och käkade. Det blev fläskkotletter och potatis sallad =) riktigt gott ! Sen efter det så blev det en långis med hundarna sen kollade vi filmer, Solstorm och john tucker must die ! =) sedan var dt massa mer bra filmer på tv. Så vi kom i säng ung. kl 3 inatt =P haha ..

Så imorse när jag vaknade vid 10 släppte jag ut hundarna, sen låg vi och drog oss ett tag, sen blev det frukost på baksidan, men getingarna gjorde så vi fick gå in och käka. men iaf =P Sen när vi skulle slå på tv, så håller filmen world trade center på, åhh jag har inte lyckats se hela den någon gång, så vil kollade upp när den skulle gå på tv nästa gång, för jag vet ingen som har den på film, så den går nästa söndag den 17/8 13.40 på canal + first . =) så om ni vill se ;)

Tänkte lägga in lite bilder från igår också såklart, så det hela inlägget blir lite roligare ;P


Här är dem tre så liven jag är hund och katt vakt åt. Chilli, Bamse och Sigge =)


Här är lite schyssta konster i poolen, sen en liten extra på Slit ;P


Sen skulle vi göra en "The gruge" ;) HAHA !

Nu ska jag fortsätta vara litesocial med Jennifer, bajj bajj

/A

Efter första natten i Ekskogen .

Natten var bra, sängen jag sov i var gudomligt skön, det tog ett tag att somna, men när jag väl somnat så =P Nu kan jag hur allting funkar i huset också =) så det är bra . Dem åkte för ungefär en kvart sen. så nu är dem påväg ner till Öland =)

Det blev ju riktigt fint väder idag också =D Ser inte något moln som ser mörkt ut, iaf inte från köksfönstret =P haha. Igår kväll från ungefär kl 11 till halv 1 så satt jag och Carina inne på sl och kollade exakt ALLA sätt att ta sig från ekskogen till söderhall, jadu, man skulle kunna säga att det är omöjligt ! Du missar bussen exakt med 1 minut.. det är ju inte lite irriterande iaf, för annars kunde jennifer sova här hela veckan! Men icke ska väl de gå! (BARA SÅ NI VET TAR DET 10 MIN MED BIL HÄR IFRÅN TILL SÖDERHALL) Tänkte om ni ville veta det.. !! ;) så hade jag haft körkort eller moppe kunde jag kört henne dig till halv 10 varje dag, men ICKE! =P

Förstår ni att jag är sällskapssjuk.. så har du ingenting att göra är det bara att komma ut hit ;) hehe !

Jag visade kurre och carina N igår när jag pratade med honom, och dem tyckte att han såg riktigt bra ut och verkade trevlig efter de jag berättat också ;) Kurre tyckte bara att det var lite synd att det är en bit imellan.. 3.45 timmar..med flyg, sen buss en timme o så ;) haha ! Så jag berättade att vi skulle dra ner i september igen, och dem hoppas att vi får skitkul =D *Haha, Jennifer, kommer detta lösa sig galant?* HAHA !

Senare kanske Slit kommer ner och håller mig sällis tills imorogn ! =) Det skulle vara kalas =D hehe..

Nu ska jag kolla film ! Tjoo !

/A

080808

Denna dag har varit bra. Övningskört ganska så mycket =P Men sen vid halv 3 så fick pappa köra, då åkte jag mamma och pappa in till stan för att hämta kusin michaela som ska följa familjen till Åland denna vecka. Det roliga var att Jossan inte visste om att hon skulle komma, och det är typ varit bokat i 2 veckor =P så hon blev väldigt överaskad och glad när hon fick se mickis =P hehe..Så nu blir hon väl nöjd när hon får sällskap på Åland =P haha !

Efter kl 7 så ska vi åka hem till J.L och se hur Troya funkar med hans hund. Han ska ju ha Troya under veckan dem är på Åland, funkar det och allt går bra så stannar troya där, lite ledsamt ! :( Men hon kommer få det bra, det vet jag ! =) känns tryckt att veta vart hon tar vägen. Om det nu blir så!

När vi kommer hem från J.L så ska jag ta mina saker, och pappa ska skjussa ner mig till Kurre, dem ska visa lite saker med huset och sen poolen och så, så jag vet hur allting funkar =) Blir ju kvar där ända till nästa söndag (Den 17 alltså) =) Det ska bli rätt skönt att komma bort från Brottby, även om det inte är speciellt långt :) sen får jag ju massor med besök också =) rätt najs med ett hus helt för sig själv, med pool och bastu ;) hehe. blir kalas !

Men självklart ska jag träffa min älskade Slit innan jag åker, så jag ska möta upp henne vid bussen kl 6. Så får jag umgås ett litet tag med henne iaf :) Men hon kanske kommer ut redan imorgon och umgås lite, och förhoppningsvis börjar hon jobba på tisdag, då kan hon stanna kvar ända till Måndag kväll =D hehe..

Och för att fördriva tiden lite där borta när jag har ap tråkigt, om jag nu får det, så tar jag med mig min älskade dator =) Jag måste ju kunna prata med Nusse även fast jag inte är hemma ;) hihi. Saknar honom så mycket! Och sen måste jag ju självklart kunna prata lite med Slit och några till också, måste ju veta vad som händer i omvärlden(Brottby) Hahah !

Några som ska in i stan på 080808 idag och fira? Eller ska ni fira på något annat sätt? Man måste ju faktiskt fira på något sätt! =) Stockholmarnas dag lixom ! Jag skulle gärna vilja åka in i stan och fira, men kan ju tyvärr inte ! =/ lite tråkigt..!!

Nu ska jag packa mina saker så det är klart innan jag hittar på något annat =P Pappa har ju faktiskt tagit fram väska och allt sånt åt mig ;) snäll pappa <3

Sen en annan grej bara, var så längesen jag skrev med fet text som jag alltid gjorde förut, så tänkte köra en repris bara i dag för att det är 080808 ;) hihi.


HOPPAS NI FIRAR DENNA DAG BRUTALT MYCKET, SPECIELLT OM DU ÄR STOCKHOLMARE!! =D



/A

Snart sängdax .

Kom in för bara en liten stund sen, har varit ute med Slit och pratat lite =)

Dagen blev lite som jag ville, jag lyckades på igenom min idé. och det var att få Cia att köra till Slits jobb, ta en fika och träffa Slit =) Och så blev det också, vi drog dit vid 3 tiden, men Monster bilen..en riktig monsterbil..detta var inte bettan ;) nej nej, detta var en riktig monsterbil ;) haha ! Jag var lite stressad på vägen dit, jag kände inte igen mig, men det löste vi snabbt genom att chansa oss fram ;D haha, och det gick bra, lyckades köra fel en gång, och det skyller jag på Cia, haha, nejdå ;)

Sedan när vi sladda in med monstret så mötte vi snabbt upp jennifer, som såg oss genom fönstret, som inte var planerat;) en ändå.. Men hon blev nog väldigt glad, alltså tänk er, vem skulle inte bli när jag och cia sladdar in på parkeringen ;) HAHA ! Och Slim fick oss att stanna ända tills hon slutade kl 5. så vi satt 1,5 timme för att Slit skulle få åka bil hem :P då är man snäll ;) Men vi roade oss med att gå ner till vattnet och sitta på bryggan och snacka skit ! =D så det tog ingen nöd på oss =D hihi.

Sen blev det hemdax för att käka lite middag, spagetti och köttbullar var serverat , riktigt gott faktiskt :) och efter de umgicks jag faktiskt lite med familjen..(kul kul) ;) Majsan var grinig som vanligt ! hennes problem går verkligen inte över .. helt seriöst !

Nu orkar jag faktiskt inte skriva så mycket mer =P jag kan sätta in en meningslös bild.. för det är alltid roligare att läsa ett inlägg med bilder. Och jag har en perfekt bild som avslutning på detta fantastiskt i slutändan roliga dag! ;)



HAHAHAHHAHAHA

/A

förjävla fin !

HANDBROMSEN ÄR FÖRJÄVLA FIN !

- DETTA VAR VERKLIGEN ÅRETS SKÄMT !!! =D

- HAHAHAHHAHAHAHAH, DETTTA ÄR SKADEGLÄDJE !

Liv Taylor !

Detta är nog den vackraste kända personen genom tiderna !



/A

Rock the night !

Sitter och lyssnar på Rock the night på youtube nu ;) gillar den låten as mycket =P det är en låt som nästan alltid spelas på Robbans;) hahah ! då känner man sig som hemma ! ;D  vissa låtar kan man spela sönder, men jag trättnar inte ändå! detta är en sådan låt ;) hahah !

Dagens planer är planlösa. jag har en idé, men kan tyvärr inte skriva den här om det inte går ! ;) hehe! Så kanske att den berättas senare om jag lyckas genomföra den ;) hehe !

Dåligt med lite nyare bilder här på bloggen. det kommer. Men jag vet inte när ! =P kanske lite senare idag eller imorgon !

Ikväll ska jag iaf umgås med Slit, ska vi planera eller ska vi planera ! Våran dröm är ju uppfylld ! =D  YEEES !

/A

M l .



<3

BOKAD !

NU ÄR RESAN TILL TURKIET BOKAD.

DEN 11 SEPTEMBER DRAR VI !!!

ÄNTLIGEN !!!


Kort inlägg .

Just nu är jag inte så sugen på att skriva, börjar bli för trött, men ett litet måste jag ju självklart få in =P

Under dagen idag så har jag träffat Daleke, vi åkte till Arninge och köpte en soda stream till Adde, och lite blåbär, sen åkte vi hem till henne och bakade muffins, men blåbär och hallon i, sen hade vi smält vit choklad som vi hade över =) dem blev faktiskt hur goda som helst =)
Men vid 4 tiden kom mamma och pappa och hämtade mig, så åkte vi till moster som bjudigt oss på middag =) Självklart ville jag inte gå hem eftersom regnet aldrig ger upp och det verkligen spöregnar hela tiden !

Senare efter maten så umgicks jag lite med Jennifer, tänkte det var dax att ta tag i allting, har ju inte träffat henne på ett tag ;) så dem hämtade upp mig, sen drog vi hem till henne. Vi räknade och räknade, det är nära nu ! =D Haha !

Men nu är jag väldigt trött. och jag måste sova. Det är ju en dag imorgon också!


Saknar Nusse <3


/A

Ingen rolig morgon alls !

Imorse vaknade jag kl halv 8 av att min telefon ringde.. mamma tjatade om att jag var tungen att gå ut med Troya..men först..då skulle jag torka bort alla spyor han hade lagt på övervångingen .. Och jag var riktigt irriterad, var sjukt trött.. Men det var väl bara att gå upp och torka bort.. Då säger hon, du får gå ut med troya hon mår dåligt.. där står jag bara i trosor, kolllar ut och det verkligen spöregnar !!! jag känner verkligen hur ångesten börjar växa och jag blir mer irriterad ! MEN VAD SKA MAN GÖRA? Så jag tar på mig en flis, jackan och går i ett par foppa tofflor.. och roppar på troya som stannar under taket eftersom det inte regnar där.. men sen tvingade jag ut henne.. nu ska hon fan få promenad.. ! =P haha, ond jag låter mot min hund.. men det är jag inte ! =P haha .. Dåligt dem på dagiset upp på tallstigen kollade, där går jag i jacka och foppa tofflor, inga byxor, och jackan slutar 10 cm nedanför rumpan ! =P haha, detta har aldrig någon i brottby sätt, och ungarna på dagiset har fått ett men för livet ;) HAHA !

Sen blev det sängen på en gång, och jag vaknade upp för 1 timme sen. Och då hade dem ringt från dagiset, så jag ringde upp dem, och då hade en tjej som jobbat för dem förut hört av sig..och då sa hon "Som det verkar tar vi ju henne nu" för ungarna känner ju henne och så, men hon hade ändå fått så bra intryck av mig så hon sa att dem ville ha mig på timme då och då.. Så jag ringde upp Carina nyss och sa att jag tar hundarna.. Och som det ser ut nu så passar jag dem från Lördag till söndag, kanske måndag. så blir skönt att slippa brottby lite..Hoppas bara att det är fint väder, för då kan jag sola och bada varje dag ;) haha . slappo ! =D

Nu ska jag invänta våra bästa år ;) Tjaaa !

/A

Regn regn regn .

Dagen har bara varit full med regn, inte alls kul =/  imorse åkte jag och jennifer, eller imorse, runt 12 åkte jag och jennifer till sollentuna och städade det sista i Tessans lägenhet. En annan mäklare skulle komma idag och kolla på den, så det är kalas fint där nu.. så idag blev det fotografering och allt sånt.. Så snart är den ute på marknaden ;) hihi..

Så dagen som ni förstår ha spenderats med Jennifer, vi har kollat tv sen vi kom hem typ.. Skulle igentligen vara med Tina och Cia, men kom hem ganska så sent. så blev inget av med de.. Så jag och Jennifer tog en kvälls promenad med Troya bort till bilisten och mös i regnet.. och det varkligen spöregnade !

Nu ska jag vara lite social . ;)


/A

Ny dag .

Det gick väldigt bra på intervjun! =)

God morgon .

Jag vaknade redan kl 9 idag..fantastiskt ;) hehe..Så nu har jag mest lyssnat lite på musik, sen kollat på aftonbladet.se .. Idag ska jag åka med Tessan hem till hennes lägenhet och städa den.. det är dagens planer iaf.. =P Imorgon ska jag upp på dagiset och prata med chefen, så får vi se hur det går på den fronten med jobb också ! =P

Men nyss gjorde jag ett test på Facebook, What kind of guy will you fall for?
- My result it: You would fall for the bad boy.

- Get a good lawyer, because you will fall for
someone from the wrong side of the tracks
whit charm, looks, and all the moves down pat.
Look for your future guy in bars, clubs, and on the
dancfloor - He´s the shirtless one whit the tattoos.

Haha, lätt att det stämmer ! That´s the guy i want ;)


Nee nu ska jag gå ner och käka lite frulle sen göra mig iordning för att dra me Tessan .

/A

<3




Han är underbar <3



Hur länge?

Hur länge vågar man vänta innan man beställer en resa? Jag var inne på ving nyss, och den resan vi hade tänkt oss har dem nu sänkt med 200 kr =D Sen är det ju ett litet problem med platser kvar, inte så många faktiskt.. Men skulle dem ta slut den 11/9 då kan vi bara boka den 17/9 ist =) spelar ingen stor roll, vi får fortfarande bo på vårat älskade Aside =D (Nära till ALLT) ;)

Just nu spelas dessa låtar varma !
- Kid Rock - All summer long
- Daughtry - Over you
 I love it !<3<3<3



Jag har depritionsångest, Lüften imbat !

Knackigt väder !

Det regnar riktigt mycket ute nu alltså ! helt galet, fast det är ju kanske rätt bra för naturen, men jag förstår inte hur det gynnar mig? ;) hehe .  Nu är Sveriges riktiga sommar tillbaka..- Regn ! yeeey !

Igår åkte vi till Roberts en stund, satt där och bara umgicks lite med folket =P haha, det var faktiskt rätt trevligt =) Jag fick en hatt av Bocki, vi är ju "polare" nu ;) hahah ! nerå, men han är skön !  Men det finns ju en annan person där, haha hon är fan inte frisk, hon har nog det mesta du kan komma på .. ena stunden är hon skitglad och pratar, sen ena sekunden får hon dålig damp alltså ! =P haha, vi är rädda för dig ! du ska inte jobba inom service yrket ! =D
-Han kan väl bestämma själv? Haha !

Jag kom hem för ett litet tag sen, jag körde lite med pappa, han skulle till vallentuna och så. Så nu sitter jag ensam hemma, rätt rastlös ;) Synd att det var dåligt väder, annars hade jag nog varit ute och sprungit nu ;) men det får bli en annan dag !

Vaad händer ikväll då era lirare? Vad kan man hitta på för skoj när det regnar ute?

/A

!!

HAR NI OCKSÅ HÖRT ATT DEM SNÅLASTE MÄNNISKORNA KOMMER FRÅN NORGE?


- HAHAHAHAHAHA ! ;)

Haha slit ?

Det är Jennifer som brukar kallas för Slit, men på
den här bilden, då tar fan jag och Iwan rekordet ;)



HAHA Fyfan !

?



Hur kan man sakna en människa så mycket ?


RSS 2.0