8 Dagar med sol väntar.

Idag är dagen med D. Idag drar vi iväg mot turklandet. Erika begav sig redan imorse så hon landar nog när som helst. Själv lyfter inte planet för oss andra förns kl 18.00 ikväll.
 
Sen angående allt drama, de brukar ju hända där nere.. Inte börja flera veckor innan man ens kommit ner. Så med tanke på allt som hänt nu innan så kanske de blir en lugn vecka där nere?!... Förhoppningsvis iaf. Lite drama hör ju till, och när Jerkisen och jag är ihop så brukar de inte va speciellt lugnt! Så vi får se! haha. Men om man säger såhär, the botten is nådd.
 
Vi hörs när vi hörs.!

Home sweet home!

Äntligen är jag hemma i Svea igen. Tror inte jag längtat hem så mycket som just denna gång. Och trotts att vi landade straxt efter 13.00 igår så var vi nog inte hemma förns 16.30 efter massa bestyr ute. Fantastiskt hur alla dessa måsten kom tillbaka så fort jag anlänt till Svea!;) haha. Men vi var även en snabbis förbi mormor och morfar igår, slutade med att vi fick hem gudomligt goda äpplen från deras äppelträd. Så nu sitter jag och knaprar äpple och dricker kaffe i väntan på Jerkisen ska vakna. Hon kommer nog avlida när hon upptäcker min video jag just skickade!;) Fyfan vilken mardröm att vakna upp till! ;D helt morgontrött och börjar sjunga! ;)
 
Sen är det väl bara invänta bigsis som ska hjälpa mig hos polisen eftersom jag inte har något giltigt legitimation, så jag får mitt pass denna vecka. Kan bli ganska knökigt att komma iväg till Turkiet på lördag annars! :P :)
 
Ha en bra dag gott folk.

2 days to go!

Sen är jag hemma i Stockholm igen. Igår och idag har vi röjt en massa. Städat igenom hela köket och skruvat ner våran säng som ska in i andra rummet igen. Men allt de sista gör vi imorgon på dagen innan hyresvärden kommer och kollar. Ska även hinna med IKEA för att inhandla en grej vi lyckats pajja. :P Men de är riktigt skönt att de är så nära slutet nu. Även om denna vecka har gått hur segt som helst så är de bara typ 1,5 dag kvar eftersom vi beger oss på söndag morgon! :) Sweeeet, snart hemma! :D

3 år idag!

Tänk att mosters små älsklingar redan är 3 år gamla. Grattis på födelsedagen grabbar!
Älskar er! <3
 

Day off

Sista lediga dagen för denna säsong. Jag gör min sista arbetsdag på fredag, sen söndag förmiddag lyfter planet mot Svea och jag blir svenne på obestämd tid. Helt sjukt vad denna säsong har gått fort. Vad detta år har gått fort. Om bara 4 månader är det 2014.. gaaaalet!!
 
Så nästa lördag är det tjejkväll/avslutningskväll hemma hos Lena. Jag själv hade tyckt de vore kul om vi var blandat. Men de är som de är! Dock blir de ingen alkohol för mig. Måste befinna mig på flygplatsen redan vid 10 på morgonen efter och jag pallar inte att må dåligt då.
 
Sen finns det massvis med planer när jag kommer hem. Men till en början ska jag bara chilla. Fixa några måsten innan Turkiet och sen efter de inte stressa runt som ett as, som jag alltid gör när jag kommer hem från Norge. :P Nä tant ska chilla lite.. Min obestämt långa semester börjar ju straxt! haha.
 
Nu ta en liten powernap eftersom jag vaknade uppp så tidigt av någon anledning. Sen är de dags att ta tag i tvätten.
 
på återseende!

Soool soool

Vaknar upp as tidigt imorse pga solen. De e ju typiskt när man själv ska iväg och jobba sent idag.. Men tur har väl Minna Maaaariit att hon är ledig. Man ska ju glädjas åt andra, yepp yepp yeeeeepp!;)

Nä upp för lite frukost och dusch innan det är dax för tant och dra iväg!

Laaater!

Su getir

Ännu en grå och regnig dag i Bergen vilket leder till att jag sitter och lyssnar lite på party musik och kollar på massa bilder från mina och Tinas galna tid vi hunnit med i våra dagar.  ;)
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Jadu Tini, vi har ju hunnit med en del! ;)

Team Tax Free

The sexy lady is back on track! ;)
 
Det har blivigt lite uppehåll pga massa olika saker. Jag har bland annat hunnit med att vara i Svea en sväng och sedan även Åland några dagar. I torsdags kväll var jag tillbaka i Bergen. Nu är totalt 13 dagar kvar här, varav 8 är jobbdagar. Sedan blir jag Svenne igen på obestämd tid. Och sen när jag är hemma är det bara ynka 6 dagar kvar till Turkiet. Sweet!
 
I lördags hade vi en liten myskväll hemma hos Erik. Satt där och drack några ifrån Tax freen och bara snackade om livet. Va riktigt kul och vilket härligt gäng vi är. Jag kommer sakna dom riktigt mycket när det är dags att dra! :/ Får njuta av sista två veckorna!
 
Anna, Benjamin, Per och Erik, mina favoriter <3
RSS 2.0