Avbokningar

1. 2 september följer jag inte med till Västerås.
2. 3 september följer jag inte med på avtackningsmiddagen.
3. 15 september åker jag inte till Turkiet.

Tänk att allting kan ändras så himla fort, jag kände mig glad och mådde bra, och på två sekunder ändrades allt, nu stänger jag in mig i min lilla bubbla och kommer inte komma ut på ett tag. Vi får se när vi hörs igen.

hejdå

Sister ♥


Om jag säger såhär "Jag kommer nu!!!" så vet du troligtvis vad jag menar!! :D



gonatt

Liksom ..

Jag använder det ordet väldigt mycket, mycket mer än vad som egentligen borde vara tillåtet.. Förjäkligt, måste sluta med det!

Nyss skrev jag till en på msn som slutade i ung fem rader.. jag tror jag fick med iaf 4st "liksom" ... omg!

Några tårar

Jag har varit extremt känslig på senaste tiden, jag vet inte vad de beror på. Men imorse, såfort jag vaknade så föll de ner några tårar, jag tror jag börjar inse att en av mina närmaste vänner har flyttat. Fan vad jag kommer sakna dig här hemma Tina! Usch, faan blir helt tårögd jag bara skriver om det. Hemskt!

Men jag önskar dig all lycka till!

Söndag

Just nu orkar jag inte berätta om helgen, vi tar det vid ett annat tillfälle. Kan heller inte bjuda på någon bild då min sladd till kameran är spårlöst borta.. Vill säga den ligger någonstans i mitt "fina" rum.. Dax att städa nu om man säger så!

Nu ska jag absolut inte åka minsta lilla buss, tåg, tunnelbana innan jag drar till turkan.. Jag blir yr för minsta lilla, och det har inte släppt än, kändes som man åkte runt i en karusell hela vägen hem, även fast de var ett x2000 tåg.. Dom brukar ju vara as sköna att åka. Så fel jag hade!

Dock finns det iaf tre saker jag kan säga om helgen...

1. Neej, jag är fortfarande helsvensk, och det är även hela min släkt. (Om man inte räknar AS långt bak på mors sida, men de kan inte räknas, för de är typ både mormors & morfars farfars fafars farfars far..jaa ni förstår..)
2. Det känns jävligt onödigt att betala tågbiljetter när inte ens kontrolanterna kommer och kollar!
3. Jag blir fortfarande aggresiv när jag dricker! eller aggresiv.. lättirriterad skulle man väl kunna säga, jävligt lättirriterad... vilket ger mindre bra uppföljder..(Eller hur fan skriver man..ni fattar iaf!!)

Tack för mig.

"En annan del av Skövde"

Jag vaknade till bara för ett tag sen och trodde jag sovit bort hela dagen, det visade sig att klockan bara var halv 8a. Tur var det, de var att slå på datorn direkt och kirra fram en biljett på sj.se, för nu jäklar bär de av mot Skövde och "den där Maaaaary";) MARYANA återförenas på nytt! ;D

Nu ska jag försöka packa en liten väska med inte allt för mycket kläder i, jag hatar egentligen att packa, varje gång jag ska packa så vet jag egentligen redan vad jag ska ha på mig, den bilden har jag redan fått upp i huvdet, men sen blir de "njaa joo den här kanske jag vill ha, jo men jag tar med den utifall att.." Ehm jaa, och så slutar de alltid med att jag väljer de kläderna som man tänkte på från början...

Meeen nog om det, vi hörs imorgonkväll!

William och Oliver ♥

Tessan och Robin kom precis ner hit, och självklart var William och Oliver med, jag bara kuta ner för trappan när jag hörde deras röster. Har inte träffat dom något sen dom fick komma hem från sjukan!

Oliver var halvvaken, så jag bar upp honom försiktigt och höll honom i min famn! Satt och kollade på hans små händer och fötter, gud vilken kärlek man har för dom små liven, blir helt tårögd av vad fina dom är. Jag är en stolt moster till dom små liven! :)


William ♥


Oliver ♥

Tjaaalovve!

Dagen kan man inte klaga på förutom att jag egentligen skulle ha suttit på ett tåg nu om inte biljetterna helt plötsligt hade tagit SLUT! så imorgonbitti bär det av! :)

Det kommer att bli en grym helg, jag är taggad!

Klockan 07.00

Då börjar arbetet imorgon, så att fundera på att sova nu vore smart!

13 dagar kvar att jobba, 20 dagar kvar i Sverige. Längtar.


mın biriyatekırıyı <3

Svar till Sara;

BILIYORUM, Nerede? :O

Lite bilder från Sanli Urfa

<3

Torsdag

Denna dag blev de till att jobba på Blå avdelning, helt okej från att aldrig jobbat just inne på den avdelningen! :)

Nu är det en dag kvar, sen äntligen helg. Och bort från sthlm ska jag, va sköönt det ska bli!

Haha!!

Hittade en riktigt gammal video, från november 08 som jag t.om glömt att jag hade!

A "Why you always smoke?"
J "Why do you always drink?"
Jag "hahaha"
A "No i dont want, Nusret want..Nusret say me...ehm..gıllık şiş"
A&J&Jag "hahahahahah"

Roligare att se videon, men eftersom jag inte vill lägga upp den på youtube eftersom de är vad som krävs för att  kunna sätta in den här så får den förtsätta ligga kvar där i mappen :)

Video

Sitter och kollar igenom alla videos som har spelas in från turkiet, just nu är jag inne på dom jag spelade in på bröllopet, galet vad man saknar att vara där! Alla videos har sin charm och fina minnen! :)

Me like





I wonder if i ever cross your mind, for me it happens all the time ..

What to do.. what to do ?

Onsdag

Imorse hände det något med min rygg, när jag gick in i badrummet för att borsta tänderna så bara hugger det till i ryggen och jag ramlar ihop.. Har inte kunnat göra ett piss på hela dagen, jag stod där ute i lekparken hela förmiddagen och när jag gick in för att byta en blöja så nästan satt jag och grät i hallen för jag inte fick av ungens gallonbyxor för de gjorde så himla ont i hela vänster sida av kroppen. Och det har inte gått över!

Så när jag kom hem så blev det till att ta en citadon och lägga sig ett tag, de börjar släppa lite nu. Så hoppas de går över, troligtvis har de gått över till ikväll eller iaf imorgon.

Aj aj aj

helvete vilken smärta!!!

Klippa mig!

Jag måste bli av med mitt skatbo, jag måste klippa mig, förhoppningsvis sker detta mirakel imorgon.. så dax att säga bye bye till 10-15 cm hååååååår!! Yeeeeejjj!! :D

Fru Çoban, Salgar & Öztürk


Tisdag!

Glor på fångarna på fortet... usch, gillar inte gubben dom satt in istället för farfara!!

Omg ..

Har precis skickat lite mail och frågat angående att plugga upp betygen.. shiiit, nu händer de saker!! :P

What to do?

Vad ska jag göra efter att min man åkt in i lumpen? Ska man fortsätta jobba eller ska man kanske plugga upp sina gymnasiebetyg som knappt finns till? Har lite beslutångest.. Jag blir sugen på att börja plugga när alla pratar om det, och det kan ju inte ta så himla lång tid att plugga upp alla kärnämnen som man behöver?! För de finns en gräns, jag sätter mig aldrig vid en bänk i 3 år.. finns inte på kartan, inte just nu iaf.. Så man kanske kan göra lite både och? lite plugg på distans och jobba samtidigt, snacka om att det går runt många tankar i huvudet just nu..

Varför måste min man göra lumpen för? Han kan väl bara komma hit som planerat och så sätter vi in honom i en skola där han får lära sig svenska och sen böja arbeta!! Tycker jag låter mycket bättre! :)


Jag ska lära dig allt jag kan älskling ;) haha!!

Nerede?

Where are you now
When I need you the most
Why aren´t you take my hand, I want to be close
Take my hand and walk with me

tu peye mını ♥


mın biriyatekırıyı !!

çoook başım

Nu har jag fått ordning på oredan! känns bra!

Så nu ska jag väl egentligen bara vänta på att man får gå och lägga sig och vakna upp på nytt för yttligare en ny arbetsdag som jag hoppas går iaf liiite snabbare än denna!

Vi drar snart bruden, jävligt snart! ;D

Måndag

Då var en ny vecka igång, denna dag ha gått otroligt segt, vet ej varför!? hmm...

Alla mina saker jag har fått står fortfarande kvar i hallen, kanske dax att dra ner allt i källaren så det inte står i vägen! Vore en bra idé!

Hoşçakal

Nu blir det till att gå en sista promenad med Nero, sen ska jag inta sängen och se om man får sova något inatt.. Det händer saker nu som tär på en, saker man inte behöver just nu, saker som får en att falla ner i gråt och inte vilja ställa sig upp!

Nästa helg bär det av till Skövde, ett miljöombyte är precis vad jag behöver nu, längtar!

gonatt

inredning till ett helt nytt hem

Jag har precis fått hem massor med saker av en släkting som princip är allt man behöver för att flytta hemifrån, en stekpanna och jag är klar alltså!! Fan va sugen man blev på att flytta hemifrån nu! ;D skandal att man inte gjort de än, men som jag säger har man inget fast jobb så what to do? :P

Fan detta lätta upp mitt humör rejält! ;)

Psykolog?

Min syster sa för ett tag sen då vi stod och vek tvätt då jag svärde och suckade och klagade på ALLT att jag kanske kunde sluta ta ut min ilska på dom här hemma..Det sjuka är, sist jag var hos läkaren och fick hem mina papper så stod det som sista mening i brevet "Det kan därför vara meningsfullt med en utredning hos en psykolog"

Jaa, man kanske inte mår så bra som man tror!

Ge mig september!

Jag vill iväg!

filmer

Vi hela familjen var iväg tidigare idag för att hälsa på småttingarna, dock var bara william vaken så det var han vi fick mysa med idag! :)

påvägen hem blev det lite handling, och där står jag och kollar runt i stora backen med filmer i, och när jag sträcker ner handen för att få upp några filmer underst så får jag upp filmerna Inte utan min dotter och Flyga drake, även fast jag har sätt båda två, så ville jag ha dom, det är riktigt hemska filmer men jag gillar dom ändå! Så båda fick följa med hem!:) Så ikväll bli det till att kolla på film! :)

Förklaring

Jag är en person som har väldigt svårt för att förklara mina känslor, och därför brukar jag aldrig skriva eller säga till personer om hur mycket dom betyder för mig, eller hur jag känner för dom! Kanske låter konstigt, men att prata känslor känns liksom inte som jag, jag är den som istället bara kastar mig runt personen i sig och kramar om den, eller gör små saker som jag tror framför mina känslor!!(Sen om de kanske inte alltid går fram är en annan sak:P)

Igår spenderade jag dagen hemma hos Mikaela, hon är en av dom som jag tycker så sjukt mycket om men som jag kanske inte har berättat det för, men jag tror hon vet de ändå! vi har inte kännt varandra speciellt länge, men det funkar ändå så himla bra, henne kan jag säga princip vad som helst till, jag behöver inte tänka på hur jag måste vara, hon vet hur jag är, hon har varit med tillräckligt länge för att veta hur jag funkar. Hon är en av de jag släppt närmast in på livet! Och att hon fått veta saker som jag inte ens beättat för mina barndomsvänner, det är stort för mig! Jag brukar inte släppa in folk så lätt, kanske på ytan, men aldrig på djupet!

Och att vi bara kännt varandra i ca 4a månader och jag redan kan säga att hon varit med tillräckligt länge för att känna mig så förstår ni hur mycket hon betyder!! Mikaela, du ska veta att du är speciell och att jag tycker om dig väldigt mycket! Du är en sådan otroligt fin vän, och jag är överlycklig att vi träffats!


I´m ready to give up everthing

Remember me

Gårdagen var trevlig, jag drog hem till Tina käka en schysst middag ihop och kollar filmen Remember me, inte lika bra som jag trodde den skulle va, men det var ändå bra och sevärd! :)

Idag vaknade jag redan klockan 6 av att min kära kusin fråga vad jag gjorde och om han kunde komma förbi för han var kaffesugen...(!?) KLOCKAN 06.00 PÅ MORGONEN.. Jag frågade om han va dum i huvudet, sen avslutades samtalet rätt fort.. haha!

Idag står Mikela som dagens planer! gillas!

Torsdag!

Direkt efter jobbet blev det hem för en snabb middag, sedan drog vi och hälsade på T,R och grabbarna på sjukan, så söta så i kill myself....typ, kom hem snart sötungar! :)

Det är inte mycket som händer just nu i vardagarna, det är liksom sova och jobba som gäller, typ helt död efter jobbet på dagarna:P Det är ju inskolning osv nu, tar på krafterna att va ödmjuk och trevlig, det är liksom inte jag! ;) hahah şaka şaka! ;D

Mindre än en månad kvar till avfärd, känns çoook başim!

Ny!

Ny header igen, F5 om ni inte kan se!

Med de tackat jag för kvällen! Vi hööööörs!

Flytta!

Då var det dax att packa sin lilla bag och åter igen flytta upp till gettostigen medans syster, fästman och ungarna fortfarande är kvar på sjukhuset, som mitt sällskap får jag herren själv vs Nero!

Vad har hänt?

Vart har min blogglust tagit vägen? Jag har absolut ingenting att säga.. inte för jag brukar ha de men ändå! ;D haha!

Meeen det brukar vara så, har jag väl fått iväg mitt första så bara raaasar de in fler sen;)  Typ!

"Du kom aldrig tillbaka"

Gonatt folket!

Tisdag

Nu är ALLA som har något inom arbetet att göra borttagna från min facebook pågrund av att de finns vissa löjliga människor som går och skvallrar till chefen om vad man skriver!

Att man först är med och skämtar om en grej, och sedan springer till chefen såfort hon kommer till förskolan är ju pinsamt, vet inte om jag ska skratta eller gråta över dig!!

"Hon stod liksom bara där med en pommestallrik"

Och med det säger jag GONATT!

Turkeeeey

Det ser verkligen ut som en viss person kommer lyckas komma ner! :D låter braaaa!! hoppas!!

Jaaaag vill åka nuuuuu!!!

:D

Vilka sjukt söta små ungar, jag dööör! Lääängtar så tills min lilla kurd unge kommer! :D haha..

Måndag

Första dagen har gått smätfritt, det var härligt att vara tillbaka! Och vad kul det var att träffa alla barnen igen!! :)

Nu ska vi äta lite snabbt, sedan bär det av mot Danderyd sjukhus för att hälsa på Tessa och nykomlingarna, tro mig här ska fotas! :D hihi..

Söndag

Såklart att ångesten kryper sig på, även om jag inte jobbat på över 1,5 månad snart ;) haha.. "Den som inte har söndagsångest jobbar inte tillräckligt hårt" visst stämmer de!!!? ;)

Nu, sängen..skära sig lite blodig och vakna upp sådär jättepigg och glaaad för jobb! vi hööööööres!

En månad kvar

Vilken skaplig besvikelse, såhär ville jag ju inte att de skulle bli!!


Älskar dig!

Fina tjejor! :)


Helgen!

Helgen har varit helt underbar!!

Fredagen började jag med att möta upp älskade Mikki, med lite vandring kring stan, och sedan härlig fika i kungsträgården, och vi körde även en spontanbio. Vi såg Eclipse filmen! grymt bra! :)
direkt efter de drog vi iväg för att möta upp Mathilda som kom med tåget, de blev att vi gick tillbaka till kungsan, kolla folk och åt mjukglass. Och sedan som en liten avslutning innan hemgång blev de middag, kebab, vad annars? mumma var det iaf!!!

Lördagen sken solen på utav bara den och helt plötsligt visade de 30grader på baksidan! Så vi drog iväg till åkersberga och låg några timmar vid stranden! Kom hem, slog ihjäl några timmar här hemma, sedan slutade den dagen med film hos Jocke!

Och idag har vi bara tagit det lugnt innan det var dax för Mattis att åka hem! Och som dagens höjpunk så blev jag även moster till två små friska grabbar! :D välkomna till världen! :D

Moster!!

DÅ VAR MAN MOSTER! :D WIIHOOO!!!

Gonatt!

Har haft en underbar kväll hos Tina, som man alltid har i hennes sällskap! Men nu blir det sängen.. imorgon blir det till att ställa klockan för dejt inne i stan med älskade Mikki, sen senasre kommer även älskade Mattisen! Oslagbart, jag längtar massa mycket!!

See yaaaa!!!

Jihuu!

Ikväll blir det till att dra till Tina ett tag! :) ♥

9 ggr i Turkiet

Det är ganska många gånger man har varit där egentligen.. Och det känns som man knappt hinner dit förns man är här hemma och väntar på nästa resa. Kan fortfarande inte få ihop hur jag lyckats komma iväg så ofta som jag har egentligen! :)

1. Juli 08 - Side
2. September 08 - Side
3. November 08 - Side
4. Maj 09 - Side/Alanya
5. Juli 09 - Side/Alanya
6. September 09 - Side/Alanya/Viranshir
7. December09/januari10 - Viranshir/Sanliurfa
8. April 10 - Alanya
9. Juni/juli 10 - Alanya


Haha, helt galet egentligen, och nu är det bara ynka fem veckor kvar tills jag drar igen.. lovely! :)

hahah ett tag seeen ...


Nusse jag och Adem.

Haha, satt och kollade igenom mina gamla bilder från turkan..
bilden är från resa nummer två, vilket blir september 08.

Torsdag

Dagarna går sakta som semester glidare, eller vad man ska säga.. jag har inte jobbat på över 1 månad, jag känner mig liksom redo att sätta igång, och jag har inget imot mina tider, dom är rätt sköna! :)

En klockren sak som hände imorse, min pappa är ju för skön ibland alltså! :D Min lillsyrra glider in vid 4 imorse och gick precis upp.. dock tyckte pappa att hon fick skylla sig själv och försökte få upp henne redan vid 11tiden..
Så helt plötsligt går han upp på över våningen,  stoppar in dammsugarsladden i väggen och sätter igång den.. Jag tror att han är dum i huvudet som sätter igång och ska dammsuga... Nejdå, han går ner och sätter sig i soffan och fortsätter kolla på tv helt oberörd medans dammsugaren låter som bara den där uppe..

Jag - Vafan gjorde du nu?
Pappa - Jag satt på dammsugaren och ställde in den i Jossans rum så hon kan vakna..
Jag - hahahahah, hon kommer vakna skitarg!!
Pappa - ja men hon ska ju upp nu.. hahah!!
Båda - Hahahahah!!

Några minuter senare står det "Jag vill bara döö..." på Jossans facebooks status!! Hahahaha.. härlig morgon hos familjen Gustafsson! ;)


Min älskade far! ;)

Anna - Det är som att skjuta sig själv i foten

haha, sköönt citat, Tycker den passar bra in där! ;) haha, dock skulle jag vilja ändra heeela min design, typ annan text och ha headern över hela sidan.. men det är för avanserat för min kunskap! ;)

Ingen som vet hur man gööör? Kanske någon av dom nya stammis läsarna här på bloggen? ;) (jag slänger mig handlöst ner på mina bara knän och blinkar med ena ögat samtidigt som jag har munnen lite halvöppen så de kommer dreggel och ber snällt om hjälp..) ;D

Tok taggad!!!

Jag är brutalt taggad inför sista helgen i augusti.. Skövde säger jag bara...sköööövde!!!

fööör skööön!

Mary höll på och logga ut och in från msn flera gånger (jag visste ju redan från början att hon gjorde det med flit för att "folk kanske skriver till henne då") ;) haha, neejrå och när jag frågar vafan hon håller på med kommer hon med  "Jag kunde liksom inte bestämma mig om jag skullle lägga ÄNNU en kväll vid msn eller inte..:D" Och självklart blir jag alldeldes CHOCKAD över hennes beslutångest! ;D

Jag - du får ju tänka på att när vi inte ä i alanya sitter vi vid datorn och mår dåligt... OKEJ?

Hahaha den tyvärr tragiska sanningen är hård att höra! ;)


MARYANA ☾✫ 2010

Cuma günü

Då får jag träffa min älskade Mikki!!!


Sen en iyi

Svar på kommentar!

Mattis: Hahah i knoooow, får börja med det hedan efter! ;) Dock så skickade han ett sms typ 10 min efter och sa att han varit inne och att han ringer ikväll. Så blev väl som ett litet plåster på mitt köttsår! ;D hahaha!

ere

Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't mean you love them any less. Sometimes it even makes you love them more ♥

svar på kommentar!

Till Johanna; Hehe, jo många tycker jag och lillsyrran är mycket mer lika varandra! :) Hon heter Josefine och blir 16 i år, så det är 6 år som skiljer sig mellan oss två. Och även om det är stor ålderskillnad så har vi väldigt bra kontakt med varandra, visst vi ryter ihop då och då men de gör ju alla syskon! :)

ÅHH

Ibland kan man ju verkligen bli fruktansvärt irriterad på sig själv. Min man jobbar som en galning varje dag, så nattetid när han slutar är då vi kan höras, de kan hända ibland då och då att han kan ringa lr komma in på msn under dagen om det är lugnt.. Jag har ungefär suttit vid datorn 30min nu, utan att logga in på msn.. Och när jag loggar in kommer hans msn upp som han skickat när han varit online FÖR 7 MINUTER SEN!!! dåligt irriterad och ledsen man blir på sig själv! Han skrev att han inte ringde för han skulle bara in och kolla lite snabbt angående saker  jag skickat till honom tidigare!! suuuuck! snacka om att vilja slita av sig huvudet!

Berg och dalbana

Snacka om att va glad ena sekunden, sen arg, sen ledsen och helt plötsligt sitter man och garvar.. de kan fan inte va bra för kroppen eller hjärtat!! De vore liksom bara bättre om jag kunde få dra! låt mig åka!!

Man kanske skulle stanna hos mannens familj medans han är i lumpen? Lära sig kurdiska och leva deras liv.. whyyyyy noooot? Det är nog inte många som gjort de, någon måste ju va den första;) låter lite kul på ett sätt!!

Ni kanske blir skräckslagna när ni hör mig säga de, men hans familj är så jäkla rolig och underbar så de finns inte!!! Satan vad jag tycker om dom!! Jag ska springa in och krama om Baba och Anne när vi drar dit! :D Många har så himla mycket fördommar mot muslimskt folk så det är sjukt, dom är inte så hemska som man hör!!! Visst de finns dåligt folk där, men gör de inte de i Sverige då??PRECIS! Och när man inte lever som turist, vill säga är där 1v om året typ, då får man en hel annan syn på kulturen osv!

Jag har tex skojjat om sex med hans pappa, jag har pussat på Nusse framför hans släkt som bor ute på landet, där jag innan trodde jag skulle bli ihjäl slagen om dom såg mig ta på honom! vi får sova tillsammans när vi är hos hans föräldrar, Jag badar i bikini när folk från släkten kom och hälsa på! Det är inte som alla tror!!

Tro mig, jag har haft väldigt mycket fördomar om muslimer och turkiet jag också, jag var t.om nära på att inte vilja åka när jag skulle haka på familjen S dit för första gången! Men jag tänkte "vafan det är ju utomlands, klart jag ska med!" Och jag kan säga er, det är jag mer än överlycklig för idag!


Varsin bild med mina älskade svärföräldrar! ♥

Många har även frågat mig om klädseln.. "du har visat bilder i bloggen när du har klänning och slöja på dig, är det ett krav?" ehmm..nej såhär är det.. Ex. på dessa bilder befinner vi oss på bröllop, där är man tvungen och ha på sig det. Och för att inte sno ALL uppmärksamhet (det fick jag brutalt mycket av ändå på possitivt sätt!)så tog jag på mig dom, och även för att visa respekt mot deras kultur! Jag rättar mig efter vart jag kommer! Annars var det inget krav jag hade alls. Jag gick vanligtvis runt i t-shit och jeans! Det hade dom inga problem med alls!

Sååå, nu kanske ni med fördomarna kan lägga ner dom och ta lite lärdom av detta istället! :)

Med de säger jag GONATT!

Arbetskamratarna!

Det kommer kännas ganska tomt och börja jobba igen sen på måndag. Två av dem som jag jobbade bäst med slutade samtidigt som mig i juni. Och nu efter så har två andra som jag anser vara dem bästa från Karby förskola också slutat!! Känns lite surt måste jag erkänna!! Karby håller på att gå under ... haha!

Meen, jag och några av de som jobbar kvar och även dom som slutar ska mötas upp den 21 Augusti och leva runt inne i stan och njuta av en och annan ROSA! ;)

Många kanske tycker att det är konstigt att jag hänger med mina arbetskamrater, där typ den yngsta är runt 30 år.. Men grejen är, det är så jäkla roligt att umgås med dom!! Man har alltid lika kul varje gång vi ses!! :)





Snart två år har jag haft dom som arbetskamrater, känns sorgset att några försvinner, men snart är det även min tur att gå, 4,5v har vi kvar ihop några av oss.. sen så!

Svar på kommentar!

Till Mary; Hahaha, gumman då! ;D <3

Till Johanna;
Precis, jag har två systrar, här är bilden på mig och min lilla syster! :)

Tisdag!

Hoo-hoo!

Denna dag har jag spenderas med storasyster! Den har även gått åt för att rensa princip hela min dator, sjukt mycket bilder har raderas och även dokument och skit som bara ligger! Såå nu kanske den inte behöver vara sådär as seg längre!! haha, ska även lägga över alla mammas och lillsysters bilder på pappas dator så jag bara har mina egna här!! halva jobbet klart, yeeah!! :)

natttiii

Nu måste jag sova, innan jag avlider lite lätt!!!

Jag såg nyss på statistiken att det var 20st mer läsare än vad jag brukar ha om dagarna!! hehe, trevligt och välkomna! :)

jaja, gonatt folket!

Hemsk flickvän!

Jag borde vara lite snällare mot min pojkvän, men ibland bara brinner det i mitt huvud.. Och det brann ikväll, vilket han blir lidande för!! Tur att han kan mig in och utantill så han vet hur jag kan vara...


Du är min kärlek

Şemamé

Det var ett tag sen vi körde oss en dans med låten Şemamé , jag drog en tidigare idag.. ensam hemma kan man göra vad som helst, så dagen har faktiskt bestått av lite dans i ensamheten till turkisk musik.. haha tragiskt? Neeej, inte mycket, avslappnande! ;D

KOM IGEN NU FOLKET, NU DAAANSAR VI!!! :D:D hahahah!!

Jaaa, jag är idiot.. hahah, men en rolig idiot!! visst! ;)

.

Jag vill åka NU!

Svar på kommentar!

Postat av: Fian

Såg på aftonbladet att en bil hade exploderat i alanya och det var flera skadade. Kolla upp det...

-Du får gärna länka adressen, för jag hittar ingenting om det på deras hemsida!

 

UPDATE: Det var lugnt! Tack för omtanken! :)

Eller ?!


Vad nöjda vi ser ut! :P

En del tycker jag och Tessan är väldigt lika varandra, vissa har t.om börjat prata med mig när dom trott att det är Tessan.. Och en del tycker att vi inte är ett dugg lika, vilket ofta dom som känner oss tycker.. Själv måste jag hålla med om att vi inte är speciellt lika varandra!! Eller ?!

Solstol och solbrillor

Solen spricker upp lite, men låt er inte luras av de.. snart kommer regnet.. Gillar att det regnar så mycket, man blir så glad och possitiv och orkar hitta på saker.. Funderar på att slå upp brassestolen, på med brillorna och sedan lägga sig och sola ett tag.. jag menar, varför inte ?!


Ser väl lockande ut? :)

Ben bu kaldırmak istiyorum!!


Konsten att ha en vit hudfärg i Januari! mmmm I LIKE IT!!

Lugn, bara lugn!

För en dag blir det VI!

To die for!!!!

Måndag!

Ja, åter har en ny vecka börjar, och det princip öste ner nyss i regn, det var inte lite utan det var brutalt! och de kommer typ i omgångar!! mmm. Svensk sommar.. den är typ över! Jeeej liksom!

Idag åker mor, far och syster ner till Åtvidaberg.. Vilket betyder, ensam hemma igen!!!! Men de ska väl gå bra, det är bara några dagar! :) Meeen, finns de någon ensam och förnedrad stackare där ute som inte jobbar lr så är du välkommen! Ända kravet är att jag känner dig och vi sätts förut! ;D höö-höö! skämt och sido! :)

Fått ordning på saker!

Vet ni? jag börjar få ordning på mina 5 helger jag har kvar i Sverige!! jag har bara 2 obokade kvar!;) cheeeeeck! hihi..

Nu blir det sägen, gonatt folket!

yes yes yes!

Vem kommer till sthlm nästa helg om inte skönaste Mattisen?! :D


KUNG!

Knas!

Jag som trodde allt var fixat och klart, men iiiicke! Även fast chefen sa senast förra helgen att jag skulle börja jobba  imorgon så blev de inte så! Utan nu har jag fått mina tiden för v33 och framåt. Så är ledig en vecka till, seeen så börjar jag jobba.. Nu är mitt konto inte på de bästa humöret och inte jag heller framförallt, känns rätt surt när man ställt in sig på att börja slava liksom!

Sätta upp planer!

Jag måste sätta upp lite planer som händer nu helgerna innan man drar, för jag orkar inte bara sitta och vänta ut tiden, då kommer det att gå sakta, även fast jag tycker att tiden har knallat på ganska så bra nu!

En helg är iaf inplanerad i skövde, så är det bara! En dejt med majsan innan jag drar måste jag ha, den jävlen drar ju ända ner till gbg för plugg sen ju!!! Och lika så med Tiinis innan hon flyttar!!

Idag började resan hemåt för älskade Mikkinikk, ni anar inte hur mycket jag har saknat den människan!! ojojoj.. Känns bra att hon kommer hem nu, men jag förstår att hon är förkrossad över att behövt lämna sin man! Men du fixar de Mikki <3

Dock så har jag en känsla över allting.. det är att ingenting kommer bli som man trott... Ve ej om det är bra eller dåligt.. Men så känns de!

Det är bara 5 helger kvar!!

Söndag

Nu har jag vaknat till liv och hunnit kollat lite på galet dåliga amerikanska program på tvn..  Och nyss ringde syster, dom har handlat klart allting inför bebisarna nu, så nu kan dom gärna komma!:D

för er som inte visste de så är min syster gravid med tvillingar! :) och som princip ploppar ut om ca en månad! :D wihoo, dock tror jag inte att jag fattat de än! haha!

Vi hööörs!

hoppas hoppas!

Elena, ni vet den där tjejen jag träffade på bussen påväg hem sist från turkan, hon berätta nyss att hon ska tillbaka snart igen, hon vet inte när än, så jag förslog såklart september!! :D ohh, hoppas hoppas det skulle kunna funka! :D

:)

När man sitter och tänker på trollet mitt, så plötsligt ringer han. hehe kompiskt! :P

Det är tydligen närmare 50 grader där nere i turklandet nu! helt galet hur det kan vara så varmt. Min man hade tydligen tagit sig lite ledigt några minuter och gått iväg för att köpa sig lite dricka och bara ta det lugnt för att sedan gå tillbaka och slita arslet av sig igen. Jag tycker lite synd om dem faktiskt, jobba ihjäl sig för inga pengar alls typ!

Skulle vara intresant och se hur länge man själv skulle palla att jobba som dom gör.. jobba runt 16 timmar och sedan vara trevlig och glad hela tiden mot alla kunder.. jihuu.. haha!:P

Meeen förhoppnings slutar han inte allt för lång tid efter jag kommit ner nu.. Hans hotell stänger igen där i slutet på oktober någongång, men förhoppningsvis slutar han lite innan! Då blir det alanya ett tag, sen viranshir, çoooook güzel!!


Alltid ska han till lekparken..dessa kurder alltså.. hö-hö ..

Alanya people


Marie jag och Therese på midsommar


Tina och jag en mysig kväll på stranden


Jag och älskling på vattenlandet


Jag och älskade Mikkinikk


Zandra och jag

Jag vill bara åka dit, jag orkar inte med Sverige längre, jag saknar min man och min andra familj!

Lördag!

Jag vaknade ap sent idag, över 12 timmars sömn bjöds de på..haha!

Denna dag har det inte hänt mycket. Städade hela t och r´s lägenhet efter jag bodd där en vecka, sen gick jag hem hit och städa hela huset här för att... ja inte av någon anledning egentligen, baa för jag vill ha de fräsht runt om mig.. Sen har jag bara umgåtts med familjen, vädret har varit piss, så dagen har spenderats inomhus!

meeen, nu ska jag köra lite bil! ;D hihi

myyyskväll

Myskväll med sis!

Snabba cash - Jääävligt bra, dock besviken på slutet!
Wallander vittnet - Mycket bra!!!


Freeeeedag!

Äntligen så är det helg!! jobbade över ett tag idag, men vad gör de när lönen kommer? ;) höö-höö!

Det har varit dålig uppdatering senaste tiden nu, i know... and im sorry!

som sagt det är fredag idag, och jag ska nog försöka slappa så mycket jag kan. Jag är helt slut efter min första veckas jobb, den har varit bra, jag har trivts att jobba med Jossan och Erik!  :) Lillsis har kommit hem tidigare, så blir till att ha en helkväll med henne efter nästan över 2v ifrån varandra! :)

Men nu ska jag ut med jycken, sen blir det slappi-slapp-slapp!

Vet du om det?!

Du är troligtvis det bästa jag någonsin haft, jag saknar oss!
- Jag saknar dig!

Tisdag

Jag har mormor här just nu. Hon kom hit för några dagar som sällskap!!:) Så ikväll var det mormors omtalade köttbullar potatis och sås till middag, ooooslagbart!:Dhaha
För bara ett litet tag sen så kom vi in från en långpromenad med Nero också! härligt!
Nu... allsång på skansen! "Haha"

Bad, sen sova!

Nu ska jag dra ut med Nero ett tag sen tänkte jag gå hem, ta ett bad och kanske läsa en bok för att sedan göra ett försök på att sova! Förhoppningsvis så går det bättre inatt! Ska nog slå en pling till mannen min och snacka lite, brukar alltid somna lätt då! :)


<3

Ingenting är omöjligt!

Neej, efter en liten disskution med Sara kom vi fram till att bli bloggdrottningar! Jag tror lätt vi får in mer läsare än de största som Kenza, BB och Kissen! ;) haha! Why not, de sista som överger än är hoppet och ingenting är omöjligt!! Nu kööööör vii baaa! ;D


Ni kommer få se mer av oss, i promise!! ;)

Jag saknar sexpacket!!


Jag och Nussepusse ♥


Yakke och Mikkinikks ♥


Saris och Kemal ♥

Måndag

Jaaag är dööööd... 04.30 hade jag fortfarande inte somnat inatt... även fast Nero som faktiskt hjälpt mig första natten att somna så gick det inte inatt.. Men ska absolut inte lägga mig nu, för då kommer jag garanterat inte somna inatt, även om de känns som sömn är de ända jag vill ha nu!!
Annars ska jag väl inte klaga på dagen, gått ganska så snabbt, regnat nästan hela dagen så hann bara ut en snabbis på förmiddagen med ungarna!:)  Fick även lite längre arbetsdagar, +2 timmar varje dag veckan ut. Känns bra i kassan, tackar och tar imot!

sista inlägget för första augusti tvåtusentio

Man kanske ska göra iordning sig en soppa eller så snart, har inte ätit sen 10 imorse.. när jag är själv tappar jag suget på att laga mat.. Då känns de lite onödigt liksom! Men får se vad jag hittar..

Och till de tänkte jag se en film och sedan sova! Så...iyi geceler gott folk!

My life was simple until you came into it

Ja, det var verkligen det!

ångesten ;)

Det känns som jag har åkt på alla sjukdomar man kan ha nu bara för att man är så nära att börja jobba, även fast man har längtat som bara den att äntligen få sätta igång... haha, söndagsångest kallas de va? ;)

Prata nyss med Lotta, denna vecka som kommer nu jobbar jag på ett annat dagis, det är alltså inte uppe vid skolan som jag alltid annars är på! 07.45 är morgonsdagens tid. Var så längesen jag jobba där och eftersom dom typ delat upp avdelningarna och massa sånt så vet jag knappt vilka som jobbar där längre. Men Erik skulle vara där tills jag kommer, så känns ju bra de iaf! Någon som jag känner igen iaf! :)

juhuuu, good news!

Har snackat lite med min gamle chef nyss för att fråga under vilka tider jag skulle jobba v32 och v36 då jag är uppbokad... dock lät hon lite förvånad över min fråga eftersom hon trodde jag hade blivigt tilldelad en tjänst på 35-40h veckan! haha, det där med kominikation gillar jag! ;) det var inget jag visste när jag gick från jobbet min sista dag i juni..

Men eftersom jag åker iväg så gäller den fram till dess, hon fråga hur länge jag blir borta. Så vi får väl se vad som händer sen.. Men räknar absolut inte med att det finns arbete när jag kommer hem sen igen..

Men vilken jäkla lättnad det känns att det kom in lite jobb bara sådär. Min räkmacka verkar inte vara uppäten än! Då var det största problemet löööst! vad skönt! :)

1 Augusti

Då var vi inne i Augusti, gud vad tiden går snabbt!!

Grillkvällen igår var väldigt trevligt, mycket härligt och avslappnat folk! Det var uppskattat! :) fick två bilder med mobilen, dom kanske kommer upp, who knows!;)
RSS 2.0