Gott nytt år!

Varför inte ett litet nyårsinlägg sista dagen på 2012..

Jag är nyligen hemkommen från jobbet. Eftersom jag jobbar imorgon kan jag inte bruka alkohol och inte vara delaktig i festandet. Men jag har sällskap av älskade M och Minna. Vi ska spela kvällsbingon och dricka Cola och äta glass!:))

Vi firar helt enkelt in det nya året på vårat lilla sätt i år. Det kan nog sluta bra det med!:)

Tack 2012, välkommen 2013! <3

Jobb jobb

Jag har inte ägnat mig mkt åt bloggen sen Minna kom hit då det var henne jag hämtade.

Och det lär inte bli en del på ett tag heller då vi fått schema för nästa vecka och jag nu ska jobba 7 dagar irad från och med imorgon.

Det börjar också bli grymt kallt (iaf känns de så!) här borta. Under dagens promenad så höll mina ben på att frysa sönder och de tog bra lång tid innan de blev varma från att jag kommit tillbaka.. Så att drömma sig bort till värmen är något jag gör flera ggr om dagen just nu.. Då ska ni veta att vi bara har kanske runt -9 här än sålänge..

Februari förra året var de -32 här..Vad jag längtar dit.... Not....! Man kunde ju knappt andas ordentlig när man väntade på bussen osv.. Gaaaalet!!

Aja, på återseende! :)

Besök.

Om ett litet tag ska jag dra iväg till turistcentret och möta upp en person som kommer hit för 2,5 vecka! :D Whoop så underbart!! :D

Spelkväll

Slutade jobbet tidigt idag. Fanns absolut ingenting att göra och jag hade checkat allt tusen gånger så all personal runt om kring måste ju trott att jag bara vandrat runt som ett yrväder;) haha. Dubbelt betalt både igår och idag, de tackar vi föör! :)
 
Nu ska jag ta en dusch och sen göra iordning lite att äta eftersom jag aldrig åt på jobbet. Sen senasre ikväll blev jag medbjuden på spelkväll i C byggnaden av en annan svensk tjej som jobbar på Spa. Så det ska bli kul!:))
 
På återseende!
 

Juldagen

Här sitter jag helt påklädd och klar, ska gå om 20 min till jobbet så sitter och avnjuter en kopp kaffe i väntans tider!:)

En annan fick avbryta tidigt igår efter en mysmiddag några dörrar bort. Någon svensk julmat blev det dock inte, här bjöds det på egenlagat från Estland. Men det var gott och kul att testa något nytt!:))

Igår på jobbet va jag klar med allt 1,20 timme innan sluttid.. Min boss fråga om jag var en "hero" haha. Och innan vi la på sa han "jag tror jag blir ledig imorgon också.. Men du får ha en bra jul!" Haha schysst att kunna bestämma lite hur man vill! ;) jaja jag tar över ansvaret!;) fick höra galet fina ord av honom igår, de värmde!:))

Nä gott folk. Ha en trevlig dag!

Haha God Jul på er!

 
 
Annisen, the one and only! ;D

:))

Två timmars hård träning är över för ikväll. Fan va duktiga vi är! Vi satssade lite extra idag eftersom vi tänkte ta paus ifrån tränandet imorgon, det är ju trotts allt julafton! :)

Ni få ha en riktigt God Jul så hörs vi när vi hörs! :)

Puss o Kram

Smile

Ingen händelserik dag för fem öre.
 
Snackat lite med pappa i telen, kul att höra hans röst. Sen har jag fått reda på lite andra roligheter, så denna vecka kommer bli GRYM! :D sååå glad hihi.
 
Nu ska jag laga lite mat, sen står de träning på schemat!
 
later.

23 december 2012

 
Förra året den här dagen hängde jag med Linda och Allyson, vi kollade skräckfilm + 2 avsnitt big brother säsong 2006 innan jag gick in för att sova så jag inte skulle vara rädd! haha:)) Vi skulle lägga oss tidigt för att åka till Svea och handla kl 8 på julaftonsmorgon. Jag jobbade julafton förra året + 8a dagar till i sträck efter det. Cash is king!
 
Detta år sitter jag här i Trysil igen. Ska jobba julafton + juldagen i år igen. Sen är jag ledig två dagar innan de drar igång på nytt. Imorgon ska vi äta ihop ett gäng. Jag slutar vid 17 tiden och alla andra är lediga så dom får fixa medans jag jobbar! :P
 
Det är inte alls som förra året. Inte alls samma stäming.. t.om 4e advent idag.. måste tända ljus! Mina billiga ljus!;) haha! De kanske bli bättre sen. Ska vänta tills Maire kommer hem så kanske vi kan gå förbi ica eller om vi vandrar ner till Kiwi och handla lite saker ifrån mig. Eftersom jag inte är hemma på dagen im!:)
 
Även andra året irad borta från familjen. Förra året var mycket värre, även om jag kommer sakna dem imorgon så är alltid första gången vid en förändring som är värst!.
 
Sist som jag var med och firade jul med mammas sida.
 ♥ ♥ ♥
 

Glad tjej

Alltså turksoppan idag, aldrig fått till den så bra som idag, heeelt galet gott och även Maire älskade den! :D hihi..

Efter vi käkat och vilat lite så var det dax för träning igen. 1 timme zumba och sen körde vi lite eget själva efter!:)) Så sjukt kul, så även om man svettas som bara den och har träningsvärk överallt så är de sjukt kul och tiden går snabbt, fööör snabbt!:)) (Och Tina, vatten är det ända jag dricker hela dagarna nu;)) Jag som vanligtvis är usel på att få i mig vatten.. haha.

Men iaf.. efter en lång dusch har jag nu kollar lite på Kuzey Guney, ska precis börja på del 50.. börjar verkligen att komma ikapp!! !:))

later.

Skratt

Jag har legat nerbäddad i sängen och kollat på klipp där folk ramlar under vintertiden på is och sen när folk skrämmer varandra. Hahah skrattar så jag får ont i magen! :D Man hatar ju att hamna i sånna sitivationer själv, men de är ju kul att se andra!:P
 
Men nu ska jag ta tag i min mercimek soppa jag planerat äta idag. Sen är nog Maire hemma inom 1-1,5 timme, då blir det träning. Jag har galen träningsvärk i mina vader! Men ja, de försvinner ju bara om jag tränar ännu mer! :))
 
på återseende!
 
 

Årskrönika 2012

Januari.
Jag var bosatt i Trysil. Träffade massa nya härliga människor. Jag, Allyson, Tanya och Linda införde "gråttisdag" då det var jobbigt att va ifrån alla nära och kära hemma. Vi hade MRT Challenge I på jobbet, första tävligen var tävlig i Snowraiser då jag kom på grymma 14.1 sek. Det var mycket fest och jag knarkade serien Meneske ile Halil. Sen var det mycket jobb och lite sömn.
 
Februari.
Tanya flyttade hem vilket var hjärtekrossande. Sjuukt stressig månad på jobbet. Allyson fyllde år vilket så klart firade med en utgång! sen blev de lite mer fest, och mer.. Jag hade kommit in i Kapten Röd period och spelade hans musik i öronen både på jobbet, hemma och förfester. MRT Challenge II, Bad teast var temat. Jag kom dit i strumpbyxor, solbrillor och klädd i morgonrock, det spårade och vi fick varning om att bli av med jobbet. Dulle och Gurra kom i slutet av månaden och hälsade på.
 
Mars.
Dulle och Gurra var kvar, så vi spenderade dagarna i backen. Fortfarande lite strul på jobbet efter senaste challenge festen. Mycket jobb även här vilket också ledde till många filmkvällar. Jag började hänga mycket mer med Minna och Amanda än innan. Vi åt frukost ute ihop ett gäng och njöt av solen som började titta fram. Minna fyllde år vilken blev en överaskningsfrukost med tårta osv. Feeeeest. Jag och Minna lyssnade sönder Dolly Parton.  Jag fick lite panik och drog hem och hälsade på.
 
April.
10 timmarspass på jobbet var en vardag. Att solen titta fram blev en vardag. Att sitta och chilla med nya vänner på lediga dagar blev en vardag. Kramen från J sista dagen på jobbet, haha det blev en high five med mig själv!;) Jag började packa och sen var det dax för hej då. 15 april drog jag hem. Efter några dagar hemma drog jag ner till Jönköping för att träffa lite Alanyatjejer, mycket trevlig vistelse. Sen hängde jag med systrarna mina väldigt mycket innan det bar av till Alanya.
 
Maj.
Var kvar de första dagarna i Alanya. När jag kom hem packade jag om och mötte sedan upp Minna och Amanda på centralen i Sthlm för att börja våran resa mot Bergen. Hade fått jobb på Gate Gourmet men jobbade även lite på glassfabriken. Pappa fyllde år men kunde tyvärr ej vara hemma och fira. Minna som bott i Bergen förut visade oss runt så vi ej var helt lost. Tony flyttade in hos oss. Trotts sk regnigaste stället fick vi två veckor med sol och värme utan regn! Några mysiga ölkvällar hann vi med.
 
Juni.
Ali hade kommit och flyttat in. 3 dalmasar och 2 stockholmare i vårat lilla kollektiv. Vi jobbade, vi festade, vi chillade i olika parker. Jag lagade mercimek soppan som aldrig förr då alla älskade den. Jag och Tony kom in i någon shoppingberonde och var ute på stan såfort vi fick tillfälle. Alla på Gate var helt underbara och börja hänga mer med folk från jobbet. Vi besegrade Flöjen gående. Häst, klövar. Midsommarfest ihop med väldigt många andra svenskar, vilket va as roligt.
 
Juli.
Mycket jobb, lite sömn, mycket fest. Drog hem till Svea för att vara med på min faster examenfest då jag också passa på att träffa Helen. Jag lärde Amanda att man måste stretcha;) Andreas kom och hälsade på vilket vi såklart skulle fira men allt slutade i kaos, haha! För några dagar var vi 6st i kollektivet vilket var påfrestande med tanke på mycket jobb osv vilket okså ledde till mycket fördelningar och onödiga tjaffs. Konsert med Lars Winnerbäck. Kuzey Guney kom in i mitt liv.
 
Augusti.
Med bara några dagar kvar i Bergen började det bli jobbigt. Jag mådde så fruktansvärt bra där så det skulle bli jobbigt att lämna allt och alla. Avslutningsfesten innan vi drog spårade såklart, men skitkul så länge de varade att så många ville komma och "festa-av" oss! :)) Väl hemma hängde jag med Tina och Danne, kollade fotbollsmatcher som aldrig förr, svampplockning, jobbade några timmar både hos dagmammorna och på dagiset. Oliver och William blev 2 år. Mycket fest och häng på Tegel. Norrköpingshelg med Zandra och Tina.
 
September.
Drog till Västerås för häng med Amanda. Bio snabba cash II med Tessan och Robin. Drog till Grekland en vecka med Amanda. Hängde med far på jobbet och hjälpte honom, jag var fruktansvärt rastlös här hemma. Jag började mindfucka mig själv ordentligt och sa upp kontakten med mitt x. Robin fyllde år. Sen hände DET.
 
Oktober.
Första veckan var jag i Alanya med familj/släktingar. Dulle fyllde 18 år, vilket också innebar fest och slutligen utgång. Amanda fyllde år. Hängde med Helen och spöade henne i spel. Min resa med plasttanden hade börjat. Mulle fyllde år. Promenader blev en vardag.
 
November.
Jag bodde hos mormor och morfar ett tag. Drog till Västerås. Drog ner till Borås. Målade en hel del (terapi?!) ;). Hängde väldigt mycket med Tessan. Jag fyllde år då vi både firade mig och hade avskedsmiddag. Hängde på haket John Chris Cafe med Amanda R. Såg bio Breaking dawn part II med Dulle och Gurra. Tessan blev 25!.
 
December.
Adventsmys. Helg i Norrköping hos Tina. Drog till mitt gamla gymnasium och fixade papper på samlat betyg. Bakade en hel del, hann träffa Helen och Tina.ö. Drog till västerås igen för sista mys med Amanda. Sen var det bara packa inför Trysil där jag befinner mig nu igen.
 
Måste säga att jag har haft ett grymt år. Snart är 2012 över. Om två dagar är det julafton och mina planer är att jobba men tur nog bara fram till kl 17. Sen blir det lite firande med M och några till! :)

Challenge day 20

- My facebook profilpicture. Och sista challenge bilden för detta tema!:)

Challenge day 19

-  Means a lot to me.
 
Omöjligt att få med alla. Men ack så fina dessa är!
 

Haard work work

Idag började vi dagen med en timmes Zumbapass. Fan va kul det var och jag blev trött som en gris. Efter en lång dusch och lite chill i soffan så fråga M och jag skulle med ner till stan. Tänkte att jag kunde ju gå till tax office med det stängde 45 min innan vi kom dit.. föööck.

hur som helst, nu är man tillbaka på "Paradise Hotell" som folk fint valt att döpa det till. Efter nästan två timmars vandring lite runt om och uträttat andra ärenden ska jag äntligen börja med maten, hungrig som faun. Sen blir de chill resten av kvällen. Jöbbar imörra!

Later..

Challenge day 18

- My shoes today.
 
 
 

Pinsamt!

Jag kom och tänka på näst sist jag var i Västerås hos Amanda och Andreas så gick vi på eldshow då Andreas fått gratisbiljetter för hans kompisar var med i showen..

Och eftersom de var eld inblandat så var ju självklart snygga brandmän där som jag noterade tidigt och gav en kommentar om.. Vi står i en lång lång kö med folk för att få komma in.. När vi nästan är framme vid ingången så står brandmännen där och hälsar på alla barn som är med också.. DÅ händer det.. Helt oförberedd tar Amanda tag i min jacka, drar fram mig till brandmännen och säger högt "Jaa men titta nu då Anna, här är ju brandmännen.. Titta nu!!"

Jag får panik och ler generat samtidigt som jag försöker trycka mig tillbaka i ledet och säger "men vafaan Amanda!" Alla börjar skratta och mannen i familjen framför mig säger "jahaja, de var därför du kom hit!" Och så börjar alla asgarva!!..

Haha helt galen kväll.. Sen när vi skulle gå hem så vinkar branmännen snällt och ler!;) Detta är verkligen något typiskt Amanda-göra! :P

Även om jag blev chockad och skämdes som ett djur då så är det ju något jag verkligen kan skratta åt nu efter:p När man häger med Kakan kan verkligen allt hända!;D men det är de som är roligt också!! Älskar hennes sällskap!:)

sådärja!

Första dagen på jobbet gick bättre än jag bävat mig för. Inte ett ända klagomål eller påpekning. De tar jag som jävligt bra, men tanke på mina tre testdagar förra året då jag fick gå tillbaka flera ggr;) haha. De taaar sig!
 
På vägen hem stötte jag på M, Så tog en prommis till Ica ihop sen när jag kom hem kastade jag in mig i duschen. Skööönt. öm i fötterna efter 7,5 timmes spring. Men nu är klockan halv 8a och det är dax för Halv åtta hos mig. :)) 
 
later.

Challenge day 17

Something pink.
 
Storesyrran och min outfit någon sommar på tidigt 90-tal.
Av någon konstig anledning var vi ALLTID klädda likadant, haha!!

Sömnproblem much?

Vet inte hur länge jag har försökt somna nu.. Visst har jag kollat på kuzey guney lite, jag erkänner.. Men ändå!

Har ju mina sömntabletter men jag vill ju vakna upp imorgon också! Minns faktiskt inte sist som jag tog en eftersom jag tycker tabletter är något du mår bra av för att du inbillar dig det, psykiskt! Om de vill säga inte gäller brutna ben, tarmvred osv, då tror jag allt att lite morfin inte skulle sitta fel!;)

Har förresten försökt att få Tony att ta en av mina tabletter när han hade sömnproblem, lyckades aldrig men de va bra nära!;D haha!

Nä sova va det. Ha de!

Seni çok seviyorum

.

1 år

Idag fyller Park Inn Trysil Resort 1 år!.. Förra året denna dag öppnade vi upp dörrarna för gästerna! Rätt coolt, undra hur mycket PEAB och SKITSTAR som äger 50% var har dragit in på ett år..  Med tanke på att de två företagen äger både Park Inn och Radisson Blu.. har nog blivigt X antal miljoner! heja heja. På mötet här om dagen fick vi även höra att Radisson kom 2a och Park Inn 4a på de renaste hotellen i hela Norge! Imponerande! :))
 
Vilken fakta-blogg! ;D haha skoja! Nej men det var kul att höra! Vi Housekeepers (som jag nu blev i år) har viktigare roll i hotellet än vad många tror. Det är trotts allt vi som städar och gör så det blir trivsamt!:)
 
När jag ändå är inne på hotellen och jobbet. Så träffade jag Peter som också jobbade med mig förra året. Jättekul och se honom men han berättade att det inte alls var som förra året, Public hade blivigt helt annorlunda och det var inte lika bra. Sen med att de hade ändrat tider och varför jag kanske får var på Radisson nu förstår jag mer. Men tanke på att jag inte har körkort.. fml. Men de ska jag allt fixa, iaf lägga manken till igen och försöka! :)))
 
Nä lite Kuzey guney nu hade suttit fint! Men först.. maila en bild på mig själv till Erik som han ska sätta på våra jobbkort.. haha, ska fråga på skoj nästa gång jag ser honom "fick du mina två kort?" han "nej?" jag "nähä för jag skickade med ett extra bara för dig!" Hahaha.. får se vad han säger;)
 
later.

Första jobbdagen!

Är imorgon, även om jag är besviken angående allt så ska jag ändå gå till jobbet med en bra inställning imorgon!:) Jag ska va possitiv! :) För även om det inte blev som planerat så ska de bli skönt att jobba! :)
 
Men nu ska jag ut på en liten promenad! :)
 
later.

Challenge day 16

- Ugly pic of me.
 
haha detta kan ju faktiskt vara en av de äckligaste och fulaste bilderna på mig!;D
Bakfull som en svin och en dag på vattnet väntade, inte bästa kombon! ;D

Challenge day 15

- My favorit song.

Jag har ingen direkt favoritsång, men Stiftelsen är något jag knarkar för tillfället, alla låtar dessutom! :)

Möte

Jag är ingen fantast på att blogga nu i dagsläge. Men de är för att de händer inte speciellt mycket. Jag spenderar mina dagar ihop med knda ansikten, framför kuzey guney och promenader.
 
Dock fick vi alla ställa klockan imorse då alla var kallade till möte. Erik kom även dit, as kul och se honom och han sken upp som en sol när han såg måg och börja fråga massa saker! :)) Eftersom deras plan nu är att ha mig på Radisson för ett tag så fick jag en rundvisning... Jag var helt lost alltså.. Vi får se hur de går.. Jag ska nog vilket fall som helst be om att få bli förflyttad till Park Inn, dem har sagt att det inte är omöjligt! :)) Glädjer mig enormt, de är där jag vill vara! :))
 
Senaste nätterna har jag bara legat och vränt och vridigt på mig, mind fuckat mig själv osv.. somnar mellan 02-05 på nätterna.. Efter några kloka ord från en vän så känns det bättre så ska nog kunna sova. Om inte annat lär jag bli as trött när jag väl börjar jobba och borde kunna sova bättre då.. haha galet, på onsdag gör jag min första dag. Håll tummarna för att de kommer flyta på! ;)
 
Nu ska jag sítta och surpla på mitt nygjorda kaffe och återgå till Kusey Guney.
 
later.

Challenge day 14

- My breakfast.
 
Turkisk te i min turkiska mugg jag tog med mig! ;D
mina två smörgåsar med julskina hann jag äta upp! haha!
 
 

3 advent

Jag ska göra min första dag på onsdag men ändå så har jag gjort massa annat som varit nödvändigt! Inte riktigt klar än men snart så! plus så har jag kännt av min hals i 3 dagar nu. Säger bara nej nej nej ge mig inte halsfluss nu.. Men eftersom säsongen inte börjat ordentligt så har jag bara några dagar.
 
Det blev inte alls som jag tänkte. Jag är varken på MRT eller Public.. Även fast det var mitt krav innan jag kom så har dem ändrat om allting. Så jag är inte jätteglad på min nya teamleader just nu! Så vi får se hur allting slutar!
 
hörs!

Challenge day 13

 - I never forget.
 
Detta är ju faktiskt ganksa svårt. Det finns ju hur mycket saker som jag aldrig kommer att glömma. Så hur väljer man?!..
 
Men jag väljer bilder från Bergen. För att påminnas hur bra jag mådde.
 
Jag och tjejerna! ;)
 
Jag och grabbarna! ;)
 
 

Challenge day 12

- My bestfriend.
 
Jag vill inte påstå att jag har någon bästa vän, för jag har upptäckt att de finns ingen som du kan lita på. Men sen har jag självklart några personer som jag anser står mig närmare än andra och som jag litar på mer och känner mig trygg med.
 
Vilka är Amanda, Tina Ö, Tina S och Zandra! :)
 
 
 

Trysil

Nu har jag hunnit landa lite. Packat upp allting och gjort mig lite hemmastadd.
 
Tagit en lite tupplur då mina senaste två dygn inte varit helt utifrån det vanliga.. Men jag lär nog somna gott ikväll iallafall.
 
När jag var iväg och snackade lite med våran omtalde Asta så dök Michaela upp helt random, riktigt kul att få se henne igen!! :))
 
Denna säsong bor jag i Bhuset men på A-sidan och så långt bort från mitt gamla rum men på samma våning. Fel sida av fel sida skulle man kunna säga;) haha.. Men så är det när man kommer som andra man. Min roomie är en tjej som jag lärde känna här förra året, så det är verkligen as skönt!:) Och rummen som är efter oss står tomma så kan tänka mig att Amanda kommer bo i någon av dem en när hon dyker upp!:)) aweesooome! :))
 
Imorgon kl 14 är jag en av dem som ska ner till byn och fixa allt kring D-nummer osv.. Bra nog har jag ju redan allt sånt där så behöver bara fylla i ett papper!:)
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Küzey Guney! ;D

Challenge day 11

- Sexy guy.
 
Tom Hardy!!
 

Hit och dit

Ja som ni har märkt har de ju varit massa strul hit och dit..
 
Men jag sitter iallafall nu på bussen mot Oslo. 06.00 är vi beräknade att komma fram. Trött efter en dålig natt av sömn osv så ska sätta på en film och sen försöka somna.
 
Tänk att jag imorgon (senare idag eftersom den är efter 12) är tillbaka i Trysil igen. En ny säsong.
 
Vi hörs när jag släpat med mig mina stora as tunga väskor och befinner mig i mitt nya hem!
 
JUSTE.. Kriiiiissss, skicka ditt användarnamn och lösen i en kommentar så godkänner jag den inte.
 
last year!

Fel dag!

Alltså jag måste vara världens klantskalle! Står ju fan den 12e på biljetten! Jaga här sitter jag på bussen och får inte fortsätta utan måste hoppa av i Västerås.. Fml! Tur att man känner folk där så man kunde ragga till sig en sovplats!:p
 
På återseende;)

Snart dax


Nu har jag nästan fått ner allting.. Två väskor proppade med allt som ska med plus handbagage. På hemsidan står det att man får ha två bagage. Jag ringde och kolla ut i fall att. Jag får bara ha ett(!!!)... Men hon sa det är så ny ändring och bussen var bara halvfull, så hon tyckte att jag iaf skulle ta med allt och chansa för risken att jag skulle få igenom det var stor trotts allt!
 
Så nu håller jag mina tummar att busschaffören är en snäll person!:) 
 
En annan sak är att jag sätter min svenska mobil på flygläge och kommer efter de bara kunna nås på WhatsApp eller norska nummret, för er som ej har och vill ha kan be om det på face!:)
 
Vi hörs nästa gång när jag är framme i Trysil!:)) 
 
 

Challenge day 10

- Memory.

Challenge day 9

- My bedroom.
 
haha så jäkla sweet bild! ;D
mitt sovrum består enbart av en säng då jag sover på ett loft!;) Och jag har
en tilldens att snurra lite när jag sover, så de där är en typisk annabild! ;D
 

Jag är så glad, jag är så glad!

Min tand är skitfin, och jag fick reda på den bästa nyheten! :D OHHH... Jag är verkligen på topp nu!!
 
Imorgonkväll tar jag en nattbuss från Sthlm till Oslo, väntar 4 timmar sen tar nästa buss upp till Trysil. Jag som varit väldigt bitter ett tag nu men känner att det äntligen har vänt. Awesome!  Nu är jag laddad för 9 månader i Norge!! :D
 
 

Min sista måndag

I Svea. En dag kvar och jag har inte packat eller ens tagit upp resväskan från förrådet... Men de löser sig!!
 
Mitt dygn i Vässan hos Amanda var bra, skönt att få träffa henne. Hon kommer iaf upp och hälsar på, de glädjer mig!:)) Men idag ska jag ta tag i allting!;)
 
Knackig uppdatering fortfarande, bara för att det är massa strul med appen. Och tydligen har min blogg strular när folk ska läsa också! Jaja, var sak tar sin tid!:p Nu ska jag höra av mig och se om Tina har vaknat till lov så jag kan knalla över till henne. Jag beslutade mig att följa med på Hockey igårkväll efter jag kommit hem och slagga där efter i Vallentuna så jag skulle ha nära!:))
 
På återseende!

Strul

Är det bara jag som haft strul med blogg.se? Jag försökte logga in x antal gånger igår.. Först stod det bara service fel, sen stod det fel hotmail eller lösenord! Någon som försökt ta sig in på bloggen eller? För när jag kollat andra som bloggar från samma platform så har dom uppdaterat.. Skumt!
 
Nu sitter jag iaf på bussen till Stan för att sen ta tåget till Västerås och Kakan! Ångest att behöva lämna henne hemma i Svea när jag drar. Så nu ska vi ha sista dejt!:)) roligt att jag va i Västerås för ett år sen i samma syfte fast en annan person! Det är något med mig o Vässan!;) haha!
 
På återseende!
 
 

Packidipacka!

Idag är det dagen med det stora P't. Jag måste börja packa inför Trysil!!

På tisdag lämnar jag Svea och innan de är det en hel del att stå i! Senare idag ska jag vara barnvakt, imorgon förmiddag drar jag till Västerås ett dygn, måndag ska jag umgås med Tina plus tillbaka till tandläkaren och Tisdag morgon swishar jag iväg mot Norge!

Nooooorgeeeee babyyyy!

Challenge day 8

- Dagens outfit.

Hittade ingen bild och hade ingen tanke alls på att ta, så bjuder på en härlig sommar bild!;)

Min otur!

Precis kommit fram. 50 min tidigare eftersom det inte var några förseningar och plus att jag gick från centralen för att ännu dra ut lite på tiden.

När jag kliver in kommer hon som hjälper min tandläkare fram och säger "jag ringde din mamma har du pratat med henne?" öhhh crap vad är det nu då?!...

"Jo det är nämligen så att när din krona gjordes så sprack den så vi kommer inte kunna sätta dit den idag så du måste komma tillbaka på måndag!"

FML MUCH?

Funkar de imorgon?

Man blir ju lite orolig om all lokal trafik verkligen kommer att funka imorgon... 9.30 ska jag sitta i stolen hos tandläkaren på tegnergatan i stan! Fråga är när jag bör börja åka!?

Normalt åker jag cirka 1h till 50 min innan för att va säker på att va där lite innan. Men nu då? Nu har man ju ingen aning. Klass 2 varning i Sthlm idag..

1,5 timme borde ju räcka.. Helldre då att jag får sitta där inne och vänta än att komma försent och min tid går ut och att jag får gå ännu längre tid med denna tand!

Viiiilket ovädersproblem!;)

Gonatt!

Challenge day 7

- Makes me happy.
 
Något jag gör mig glad är humor, sjuk humor! Kollla bara denna, tror jag garvar ihjäl mig! :D
Hahahahhaah!!!

Otaggad häst

Fyfan alltså! Jag ligger fortfarande i sängen och jag hör verkligen dom hårda vindarna utanför! Man blir inte ett dugg sugen på att gå upp!

Samtidigt är klockan straxt halv tolv så jag borde varit uppe för iaf två timmar sen. Som en princip sak bara!

Nästa vecka drar jag till Norge! Jag såg att steve hade uppdaterat att de var bra många minus! Och snön den finns i massor där också! Jag är totalt otaggad för att åka, men ja som en kär vän sa "det känns bättre när man kommit fram" och visst är det väl så, det är bara att man ska ta sig dit i allt detta också!

Vi får seeee, jag ska försöka att pigga upp mig angående allt det innan dess! :)

Jag spelar helldre vollyboll i värmen just nu!!

Kan bara inte få nog!

Lussebullar

Jag blev sugen på att baka lite så har precis gjort iordning degen till lussebullarna, så nu ligger den och jäser! :)
 
Annars har det inte hänt mycket idag. Jag har haft tur att viki.com har funkat för mig så har tagit igen några avsnitt av Kuzey Guney nu på kvällskvisten! :)) satan vad spännande, haha är som ett litet barn! ;D
 
Skulle ha gått över till syrran idag för att ljuga lite efter att hon slutade jobba, men glömde det så får kanske bli imorgon!!
 
Nä, tillbaka till bakningen!:)
 

Challenge day 6

- Me smiling.
 
En gammal bild från 2009, men jag gillar den som fan!
Såfort jag ser den börjar jag själv att le, galet lycklig tjej! :D

- 10

Jag sitter här nere i vardagsrummet nu och avnjuter dagens första kopp kaffe, det är helt tyst och när man tittar ut ser man att stockholms norra del är täckt med ett tjockt vitt lager snö. Trotts det tjocka lagret faller fortfarande små små snöflingor ner över vårat vinterland. Känslar man får.... haha nej men gick ni på det där eller?! ;)
 
TJÄÄÄNA gott folk, allt är bra eller? :)
 
Jag vaknade upp för lite över en timme sen. Dricker kaffe och överför allt från datorn till min externa hårddisk. Man har ju tio ggr mer saker än vad man tror. Inte konstigt att datorn är hur seg som helst. Igår kände den t.om för att stänga av sig själv. Det beteendet känner jag igen från min gamla dator, den ligger i graven nu. Jag har ju bara haft denna lilla rackare i 1,5 år. Den kan ju inte dö ifrån mig än!:)
 
Min lillsis berätta igår att hon tagit bort lite program från min dator.. "nä men det är bara sånna program du inte använder!" öööhm, nä men oookej ;) Jag har ju inte märkt något än så det är väl lugnt! Och om min lilla packard bell bli snabbare av detta så är väl bara de bra!:)
 
Mycket snack om datorn.. hähä. Ska avrunda. Snart kommer dagens bildchallenge upp!:)

life

Ja, jag har nu tagit tag i massa saker idag!
 
Jag gick nämligen till min gamla gymnasieskola imorse, pratade med en kille för och fixade fram mitt betygsdokument. Fick aldrig något när jag hoppade av skolan. Så nu sisådär 5 år senare har jag det i mina händer!;) Bättre sent än aldrig. Så nu har jag planer att plugga upp kurs för kurs. Jag ska inte ta på mig för mycket, för jag har aldrig tyckt om att plugga under nåååågra omständigheter. Men börjar bli intresserad mer och mer nu. Och det är ju bra!:)
 
+ så har jag ju fått en massa insperation i helgen av Tina och även en hel del smaskiga tips. När jag börjar komma igång så kan de ju faktiskt sluta väldigt bra!:)) Jag är positivt inställd så de ska nog gå!:)
 
De börjar ta sig så att säga! :D

Min helg i Norrköping

Utrustad som en jag vet inte vad så åkte jag från Stockholms vinterland ner till Norrköping där det knappt ligger någon snö alls på backen. Dålig chock. But no worries, det kom under helgen och blev kallt där också! :P
 
Fredagen blev det Tacos och sedan mys med chips och dipp till filmen Into the wild, alltså vilken film. Helt otroligt, jag dog ju lite inombords! även fast den är några år gammal så har det aldrig blivigt så att jag kollat på den, så jag kan ju bara säga att har ni andra inte sätt den, SE DEN! gah! haha.
 
Lördag spenderades på staden, vi gick runt och kolla, fixade alla tinas nödvändigheter sen hitta vi en skitcool nyöppnad affär. TGR hette den, påminner lite om Lagerhaus. Vi spenderade en lång tid där inne. Sedan drog vi till Munken på lördagkväll och spana lite folk, mycket trevligt! :)
 
Söndag hade vi bara som mysdag, och satan så kallt det hade hunnit bli då. gaaalet! Helgen gick snabbt och det var dax att bege sig hem igen. Men som vanligt har man så sjukt roligt, hunnit pratt ikapp oss en massa, skrattat, fått panik HAHA, jaa en galen helg helt enkelt! :D Tack för helgen canim benim!:)
 
 
När jag anlänt hem igår så drog jag med Dulle till Vallentuna där Gurra mötte upp oss i lägis. Vi hade lite första adventmys med must, pepparkakor och lussebullar till Vem kan slå Filip och Fredrik.. Är det bara jag som hatar när utmanarna förlorar? :P Men å andra sidan.. jag skulle vilja ha Filips hjärna! haha!
 
hörs!
 
 
 
 
 

Challenge day 5

Quote i like!

Fail #1

Sköterska - Sitter du och väntar på att få komma in?
Jag - ahh!
Sköterska - Okej har du bokat tid?
Jag - Nej jag gick bara hit!
Sköterska - Jaha men vi har inte drop in längre, du får gå hem och så ringer du klockan 8.00 och så kan du få en tid!
Jag - Okej så de alltså ingen ide alls att jag sitter kvar här!?...
Sköterska - Nej!

FML, Detta är vad man får i ansiktet för man flyttar landet! Aja bara och ta fram nr så man får ringa istället dååå!

De kändes lite såhär när hon meddelade om läget!

Dec. 03, 2012

Sitter nu i Vallentuna utan för husläkarmottagningen. Den öppnar kl 8.00 men ändå så vrålar alla om att man ska va här tidigt! Här måste man nämligen tävla med gamlingarna! Dock ej dykt upp någon än!

Schysst av D och G att jag fick slagga hos dom i lägis så slipper jag gå upp as tidigt för att ta mig hit! :))

30 min to go, Whööööp!

1 advent

Mys i Vallentuna med D och G! :)

Challenge day 4

- Something i love

Vad vore livet utan musik?:)))

Challenge day 3

- random picture!

Kollade igenom mina mobilbilder. Detta kallar jag Random picture!;)

RSS 2.0