<3

Nu har jag precis lagt på efter 1,5 timmes prat med Älsk i telefon. Jag tycker om honom väldigt mycket. ibland kan jag verkligen börja skratta åt honom alltså, eller åt...med honom rättare sagt.. vi kan sitta och as garva i telefonerna =P haha. Sitter t.o.m och skrattar lite för mig själv nu när jag skriver detta =P Han är för himla söt! =)
Jag saknar honom, men snart vet jag att vi får träffas, och det kommer bli kalas. jag vet de! Idag är jag possitiv. idag är det en bra dag! =D

Och idag så pratade jag med Cetin, som är Jennifers pojkväns brorsa. och han satt på Lavash där Nusse jobbar. Och då fick jag prata med Murat. Ohh...då började jag verkligen att sakna Turkiet. När han visade med Camen lite runt! Ohh..Ge mig turkiet..please please please..=P hehe..

Nej nu ska jag ta och kolla vidare på Tv4 Fakta tillsammans med min mor. Det är på Akuten idag ;)   haha.. Sen kanske man ska ta och sova? Jag skulle faktiskt behöva det hela den här helgen. för jag har ju inte kunnat sova någon natt riktigt bra denna vecka. Så snart får det bli sängen!! =)

Så gonatt på er mina fans!

/A

If you are happy and had a farm



=)

Just nu sitter jag och lyssnar på Ronny och Ragge, dem är för bra sköna alltså.  jag hittade massa låtar med dem på min dator som jag inte visste fanns. Jag tror jag sa till Thomas någongång för jättelängesen att jag ville ha, och han fixade in de på min dator. =D
När jag hör alla dem här låtarna tänker jag tillbaka på Åland. Det var ett år som vi verkligen bara spealde Ronny och Ragge, och alla satt och sjöng med, det var stämmning de ;D Haha!

Nu ska jag göra middag, det får bli kyckling ris och curry..mums! =D

/A

Tummen upp!

En lördag .

Jag kan väl börja med och säga att gårdagen var trevlig..Hela kvällen började uppe hos min älskade moster med familj. Jag och pappa gick upp dit på middag. Vi grillade =D Wiihooo.. hur gott var inte det lixom?! ;D Sen vid 7-tiden gick jag hem till min mor och hennes arbetskamrater.. Där Vi åt ost och kex med massa frukter och kollade på Lets Dance. Lite tråkigt var det eftersom ingen åkte ut. Men annars så. Inte bra att Hasse Aro hängde löst heller, han är typ en av mina favoriter nu när Magdalena har lämnat programmet... Det där måste vi göra något åt!! Men annars var det hur trevligt som helst!=)

Sen en sjuk grej.. en granne kom förbi och skulle "skrämmas" lite. hon hade satt på sig en mask och stod utan för vårat fönster..frågan är hur många som tyckte det var kul?! =O =| Dåligt sätt att bjuda in sig själv på. Jag såg mammas min när hon bara gick in och satte sig.. alltså hallå?! =S Så gör man inte, då har man ju inte mycket vett i kroppen!!  Jaja, nu lämnar vi det!

Idag känner jag mig rätt sliten, varför går aldrig min förkylning över? Eller var det alkoholen igår? Hmm, nej det kan jag inte tänka mig. =P

Nee, nu ska jag ta och lägga över lite låtar till min mobil. så jag kan lyssna på lite musik, det är ju trotts allt en musik telefon..och jag har 2 låtar! Yeahh! ;) haha, bra jobbat! =P

/A

M.J

En grej jag inte tänkt på innan är hur bra Michael Jackson igentligen är!! =P

Så här får ni några bra låtar med honom!
- Cry
- Give in to me

- One more chance
- The way you make me feel
Och självklart  "They dont care aboute us" Mina klara favorit!! =D

Och för att inte tala om hur bra han är på att dansa..Där pratar vi talang! ;)

Här ser ni, 4 plats på "lista över världens bästa säljande artister!!"
Artister som beräknas ha sålt över 1 Miljard album eller mer;
[1] Elvis Presley USA 1950-talet - 1970-talet Rock'n'roll / Pop / Gospel
[2] The Beatles Storbritannien 1960-talet - 1970-talet 1995 - merseybeat / Pop/Rock / psykedelisk rock / rock 'n' roll

Artister som beräknas ha sålt över 500 miljoner album eller mer;
[3]
Bing Crosby USA 1920-talet - 1970-talet Jazz / Pop
[4] Michael Jackson USA 1960-talet - nu Pop / R&B / Dance / Funk / Rock


/A

Fredag

Jag glömde en sak igår på min Ge mig-lista.. och det var sömntabletter.. jag har inte somnat innan 2 halv 3 någon natt denna vecka. det är helt sjukt, fattar inte varför jag inte kan sova. =S Och nu är jag sjuk igen. jag är förkyld. inte alls kul, känns som det aldrig går över. jag får inte sova ut ordentligt. känns som det har en stor del av min förkylning!!

Nu ikväll så umgås jag med min mor och hennes jobbarkompisar =) men nu har jag tagit en liten paus ;) hihi.. Men nu ska jag ta mig tillbaka till soffan och umgås och kolla på lets dance.. =)

/A

Ge mig..

Ge mig huvudvärkstabletter....för....Jag har ont i huvudet!
Ge mig halstabletter...för...jag har ont i halsen!
Ge mig nässpray...för...jag är förkyld!
Ge mig läppsyl...för...jag kan inte änns le utan att mina läppar spricker!
Ge mig pengar...för...det har jag nytta av!
Ge mig en bil...för...jag vill åka upp till bilisten och hämta ut min nya mobil =)
Man ska faktiskt inte ut och gå när man är sjuk! MEN, man kan jobba!

Ge mig lite medkänsla ;)

/A

9 sätt att irritera folk på!

Eftersom jag älskar att jävlas med folk, så kommer nu en lista om hur du kan irritera folk! =D

1. Sätt dig på första bästa nystädade toalett och "gör nummer två". Gör sedan personen bakom städandet fullt medveten om din gärning, för absolut bästa effekt.

2. När du passerar ett övergångsställe, stanna på mitten, sätt dig på huk och knyt om de redan knutna skorna. Om någon stressad själ tutar, så höjder du glatt handen och vinkar lite lätt, som om det vore någon som hejade.

3. Om du råkar befinna dig på en buss/spårvagn och önskar lite mer utrymme, plocka upp telefonen, låtsas att du ringer en vän och berätta för denne om den hemska magsjukan, som har härjat i din kropp de senaste två dygnen. Om du dessutom tillägger att både pojk/flickvännen och familjen har fallit som flugor av den förfärliga smittan, lär det bli Pumbaa-på-savannen-effekt! Alla vill så lämpligt kliva av.

4. När du står i en kö och har en hel radda människor efter dig, låt bli att följa med körytmen framåt, så att det bildas ett glapp mellan dig och de framförvarande. Du kommer garanterat få en lätt stressad klapp på axeln, av den som står bakom och trampar med sitt paket mjölk.

5. Du står i kön i mataffären. Du har storhandlat. I ögonvrån upptäcker du en stackare med två ynka små brödlimpor under armen och en skrikande unge bredvid sig, som tittar uppgivet på ditt gigantiska last med mat. Du vänder dig om gentemot denne och kopplar på ditt allra godaste leende. Sedan vänder du dig om igen.

6. Du brummar på som attan med din lilla skitbil på motorvägen och skall påbörja en omkörning. I samma veva som du byter fil så ser du en annan tokkörare bakom dig. Släpp då foten ifrån gaspedalen och kör om så att du ligger jämsides, i cirka 2 minuter, med den bil du har planerat att racea förbi. Tokköraren bakom kommer då med all säkerhet att krampaktigt hålla i sin ratt och svära i sin ensamhet, tills det brinner ur munnen.

7. Klockan är 18.55 och butikerna i centrum stänger 19.00. Studdsa då glatt in i en skoaffär och börja prova alla svarta skinnstövlar du ser. Efter cirka 10 irriterande harklingar från butiksbidräget, d.v.s. när du har utfört denna syssla i en kvart, självklart utan att ha dragit upp dragkedjorna och ställt tillbaka stövelstöden i stövlarna igen, så ler du glatt och trippar ut ur butiken utan att ha handlat en enda sko.

8. Strunta helt och hållet i att torka av träningsmaskinerna på gymmet efter att du har suttit där svettig och nyuppvärmd, så att folk efter dig får lida av vidriga svettpölar ifrån skrevområdet.

9. "Glöm" små chipsbitar i dippen när du sitter där och äter bjudsnacks på förfesten. Bitarna blir efter ett tag en härlig chipsmassa som blandas med dippen och ger den en udda smak. I stadiet då chipsbitarna ännu inte har bytt skepnad ifrån en hård konsistens till en lös massa så kommer dom absolut att vara i vägen och irritera de andra dipparna.

Haha, härliga saker, jag skulle garanterat bli irriterad över alla saker=D HAHA!!!


/A

"Ska jag sticka kniven i dig eller"

Vet ni vilken film det är ifrån? Haha. Jag sa det till Tessan för någon vecka sen. och hon gissade faktiskt rätt.
Det är ju såklart Pippi långstrumt på dem 7 haven ;) haha! Och ni vet när hon roppar på Oskar?! Jag kan låta precis som hon gör i filmen, haha, jag är fett grym! ;)

Som ni ser har jag inte kommit i säng än =P Men jag har suttit och läst genom gamla inlägg från min blogg. och jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att jag skrev bättre förut! I sommras ex. Kanske att det var mer variation då. Känns inte som det är det nu för tiden. Det känns som man lever på sommaren. och nu på vinten stänger alla in sig i sina hem och fastnar framför datorn och tvingar fram inlägg! =P Haha. Så till sommaren ska det väl bli lite bättre här i bloggen ;) haha! Det vill jag GRANSH lova! ;D

Jag har funderat på om jag ska börja spinna lite. Jag kan ju göra det gratis eftersom vi har gym i tvättstugan. Och gratis är ju bra. det är himla bra;) så varför inte lixom. cykla någon timma om dagen har väl ingen dött av förut vad jag har hört. Så det ska nog bli ett nytt uppdrag. Även om jag fått litet resultat på vågen, så vill jag se lite också! Synd att allt inte går på 5 röda! ;)

En nackdel hos mig som jag skulle vilja ta bort helt är att det tar tid för mig att komma igång med saker. Men har jag väl börjat och känner mig taggad, då jävlar utför jag dem också. Men sen kan det ta ett tag att bli sådär taggad, eller så släpper suget efter 2 dagar om jag lyckats börja på en gång, och det är som man gått fram 1 steg och backat 3. Och det är ju inte speciell bra! Värdelöst faktiskt! Så nu ska jag ta tag i detta och uföra min spinning, vad är smart att börja med? 2-3 dagar i veckan. Det är ju inte så att jag går från att ligga på soffan till att hårdträna, nej, jag har ju faktiskt varit ute och gått i stort sätt varje dag i 1 månad snart! =) Så då känns 2-3 dagar normalt att börja med! Nu är jag taggad.. Hello slimmie, here i come ;) haha!

Nu blev detta längre än vad jag hade tänkt, fingrarna bara skriver även fast min hjärna sluta fungera för 5 min sen;) höhö. humor är på topp när man är trött, men jag är hel nöjd ändå! Nu måste jag sova så jag lever imorgon när klockan ringer 06.45!

Vi hörs, ja det gör vi garanterat.
jag gillar ordet garanterat.

/A

Det blir aldrig tråkigt =D

Haha, skrattar lika mycket varje gång
jag ser den här bilden! =D


Man skulle kunna kalla honom i "grön"
tröja att han är en lite stalker ;)
Jag och Jennifer låg precis bakom dem och solade,
och han ville garanterat kolla lite på oss, så han tog
sin stol och satt den på andra sidan bordet, så han satt
rakt imot oss.. haha! Sedan simmade han ut i vattnet efter oss
och förklarade på engelska/turkiska hur mycket han älskade
Jennifer! =D Hahaha. Puckon det finns alltså. Men han förgyllde
iaf våran dag. Mer än något annat. Som ni ser på parasollet så
blåste det lite den dagen, så båda parasollerna flög av pinnarna och
rakt ner i vattnet, och han och hans kompis kutade som dårar! =D HAHA!!
Och när han ska fälla ihop det så stänger han in sig själv i det så han fastnar!
Bra avslutning. Tror vi inte hade haft så ont i magen på länge. jag och Jennifer
vek oss av garv när vi stod där ute i vattnet och såg allting! =D HAHAHAHA!!!

/A

Pyjamasen är på .

Ikväll blir det en tidig kväll. för jag är himla trött. så det så! det har varit en tuff dag. Men nu är den snart över, för jag ska snart lägga mig i sängen och somna in!

Just nu spela Eminem i högtalarna. det var några år sedan. Ja det var det.

Vi hörs kanske om ett tag . Tjo!

/A

Snygging !


Taggad .

Jag är taggad. På fredag ska jag umgås med min mor och hennes (Vill säga delvis mina) arbetskamrater! Vi ska dricka alkohol och kolla på Lets dance och snacka skit. Jag är taggad! totaltaggad.  Sedan blir det även prat om kryssningen som dem vill ha med mig på. Mmm. jag är omtyckt! ;)

Idag har det gått kalasbra att jobba, men jag har varit frysigt jätte mycket. Så jag gick runt med filten nästan hela dagen =P haha. Och Jennifer jobbade idag också, så S sa att vi skulle över på stora sidan och leka, så då fick jag umgås lite med Jennifer också.. haha, vi ger visst aldrig upp.. umgås heltid på fritiden, och nu börjar vi även att jobba med varandra.. Haha, hur ska dettta sluta? ;)


Jag tyckte att vi skulle äta pannkakor till middag idag, så just nu står mamma och gör det åt oss XD Mmm.. ska bli kalasgott =D

Vi hörs!
/A

Tiden

Nu har jag kollat lite tv precis,det är ju det där trolleri programmet. men jag tycker det är så dåligt. så nu ska jag gå och lägga mig, jag är faktiskt väldigt trött. jobbar 8-16.30 imorgon. slitet..
_______________________________










mın biriyatekırıyı yaramın<3

Mobil

Som jag trodde så var det inte batteriet som det var fel på. utan det är alltså mobilen som är traskig. och jag tänker inte lägga ner något på den mobilen eftersom den är så fruktansvärt världelös! Såå, nu är jag inne på Nokia 5310 ! =)

Bye bye Sony Ericsson och welcome to my life Nokia 5310 !


/A

250109

Jag kom hem för ett litet tag sen från att har tjänat ihop lite svarta cash ;) Så nu är jag helnöjd.

Jennifer frågade om jag skulle haka på till Täby idag, men jag vet inte, jag är inte speciellt sugen, men igentligen skulle det behövas. Men idag efter att ha slitit. njaa, känns inte som de.

Idag så kommer Tessan och Robin hit, med kina mat =D Muuums!! Det ska bli kalas gott, kommer inte ihåg sist vi käka det faktiskt! =P Så jag är glad!!

Nu funderar jag på att gå upp och städa mitt rum. Det skulle behövas lite faktiskt!

Och något mer som skulle behövas är att införskaffa sig en ny mobil. Men innan, så ska jag testa sätta in mammas batteri i min tele för att kolla om det bara är batteriet som krånglar. såfall är ju hela mitt problem väldigt enkelt. Då behöver jag bara köpa ett mobil batteri =) Dax att ta reda på sanningen! Jag åtekommer ;)

/A

.




Tålamod.

Jag har alltid haft väldigt bra tålamod med det flesta sakerna här i världen (Läs inte plugga)  Men idag, då sattes mitt tålamod på prov 2 ggr. Och jag har fuckat ur totalt nu. 1a grejen vill jag inte änns prata om. 2a grejen var nyss när vi skulle byta handtag på toalett dörren, och det gick verkligen inte bra! Jag tror inte jag varit så frustrerad på väldigt länge. Och efter det som hände tidigare, så kände jag bara hur arg jag blev samtidigt som jag kunde känna tårarna komma.

Denna dagen har varit skit!! Men kom ihåg... Jag har satt dit det där jävla dörrhandtaget nu!!

Har jag bra tålamod eller är jag jävligt envis?

Idol juryn - Hey baberiba

Hahah !

Lördag

Igår efter jag hade sätt blondinbella dansat så gick jag upp på mitt rum för att kolla klart på dem skivorna av SilverFang. det tog slut en halv timma innan utröstningen i lets dance, så jag pressade mig att hålla mig vaken ett tag för att kunna se den med LA INK. Lite synd att Blondinbella åkte ut, det var ju mestadels därför som jag kollade.

Jag kände bara att jag ville gå och lägga mig tidigt igår. Jag var inte speciellt glad. Så imorse vaknade jag upp med 17 missade samtal på min mobil. varav 16 av dem var från Jennifer. Hon ville ju garanterat få tag i mig. Jag får ta och ringa till henne senare, för jag kan nästan säga till 100% att hon sover nu..som jag önska att jag gjorde också! Meeen...

- Vad tror ni att jag vaknade av imorse då? Jo våra nya äckliga grannar, som håller på att hamra sönder väggarna. Fyfan alltså, kan man inte vänta tills efter 12 iaf på en lördag? hallå.. jävla idioter!! Som sagt, jag hatar mina nya grannar..!

Nu ska jag kolla tv och ignorera livet. TJA!

Love .


En gammal bild på Robin Troya och Diva.
Där hade vi precis fått hem henne..
Nu ser hon ut såhär;


Var fjärde får vänta på vård.

Enligt aftonbladet.se undersökning så får var 4 person vänta på vård när dem kommer till sjukhus..

Och jag kan tala om en sak.. Jag är garanterat 1 av dessa personer som får vänta!

Sjukservicen är sjuuukt dålig!!

Trevlig överaskning

Tessan och Robin har precis kommit hit, och hon hade med sig resten av Silver Fang filmerna. jag har ju bara sätt klart cd.4 så nu ska jag gå och dressa om till pyjamasen och sen glassa i sängen framför skivorna. =D

Ha en trevlig kväll. Säger gonatt nu, för mer inlägg blir det inte idag.

/A

Avskedsbrev.

Snodde detta av Daleke, tyckte den var lite rolig! =P
Ta fram mobilen och kör sedan från första namnet.

 Kära Basse! För det första vill jag säga att Chefen är den bästa vän jag haft, och att Chrille är helt dumma i huvet. Mina sista önskningar är att Danne och Dulle gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Farbror får ett lyckligt liv tillsammans med Faster. Jag vill säga tack till Fredda för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Game(Jennifer), du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Gragge tog sitt liv. Snälla, Helen sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braj med Jessika R och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av John som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

Hehe. testa du också! =)

Ohh yes, listen ;)

Torsdag .

Nu är det bara 1 dag kvar och jobba, imorgon hade igentligen varit sista dagen, men idag sa chefen att jag blir kvar 1 vecka till. och det är ju härligt. Sen får jag reda på imrgon eller nästa vecka hur det blir med en annan grej jag har på g. =P

Men dagen har varit skönt. var endast 7 barn på våran avd. idag. slappo ;)

Nej nu ska min kära syster ha datorn och jag ska kolla top model.

Tja!

Skönaste Gunvall ! =D

HAHHAHAHAHHAHAHAH !!

Yo yo yo .

Jag har totalt fastnat för Lady Gaga, hon är för bra alltså! =)

Idag gick jobbet mycket bättre. var inte alls lika trött. jag somnade redan halv 10 igår kväll typ. Men jag kände mig faktiskt inte sådär utvilad så att jag kunde gå upp på direkten imorse. Nej, jag skulle nog kunnat sova några timmar till.

OCH BARA SÅ ALLA VET SÅ GICK LILLAN 10 MIN INNAN HON SLUTADE IDAG!! =O ;D
-Men som sagt, livet är inte rättvist...fråga mig! ;) Haha !
___________________________

M sa till mamma idag att jag ska lära mig turkiska och inte Kurdiska, det är tydligen bättre att kunna Turkiska. ;) haha, så min nästa fråga är...Ger du mig lektioner? ;)

Idag blir det potatismos och fiskpinnar till middag. kändes som vi slår på stor idag. men jag är nöjd! helnöjd så att säga!

_______________________________

Vad säger ni?! visst avslutar vi detta med en bild på två otroligt snygga personer.
vill säga, jag och Jennifer. det blir 10 av 10 äpplen i skålen .
_______________________________

Kissie hade som dagens fråga "Hur ego är du?"
- Jag är inte ego, jag är självgod.



/A

Love !



/A

Tröttis .

Jag har varit brutalt trött idag.. Jag sa ju gonatt redan vid kvart i 10 igårkväll, men jag gick och la mig i sängen runt 12. då hörde Jack av sig och fråga om vi kunde ses en snabbis. Och en snabbis blev att han stanna över natten. Tror vi somnade runt halv 3 tiden, galet trött jag var när klockan ringde kl 7 imorse. usch. Men det gick bra ändå. Sen att det känns som att jag inte gjort ett skit på jobbet, känns inte så bra, det får bli en tidig kväll inatt ist.

Nu ska jag slänga ihop lite middag, för jag är hungrig. Känns som jag skulle svimma hela dagen, as läskigt! =S Men dagen gick rätt snabbt ändå, det trodde jag inte! =P

Vi hörs!
/A

Den dagen över .

Då var den dagen över.. Har inte gjort ett skit idag, bara varit hemma och tagit det lugnt.. Sen ikväll så tog jag en promenad med jennifer bort till vårat ställe, vi tog med oss sittunderlägg och varm oboy och mös och satt och prata om allting, men självklart mest Turkiet! =)

känns som klockan är mer än vad den är.. men den är bara kvart i 10. inte så mycket, men ska sova snart iaf för att vara pigg imorgon...Då är det dax för jobb igen!

Sätter in en bild på min älskling som avslutning på detta inlägg..bara för att han är snygg!

<3<3<3

Natti!

/S-A

Syskonen .


Tripp, Trapp Trull.. Finns de någon likhet? imellan?

/S-A

Att tänka först .

Jag har tänk på en grej. Om hur vissa människor kan säga saker som sårar utan att tänka. alltså då tänker jag på personangrepp. Hur kan man gå på och säga såna saker till en människa? Hur tänker man då? Hur kan man kolla någon i ögonen och sedan tala om hur ex.äcklig den personen är?! Det varkar ganska konstigt tycker jag!

Eftersom jag har tänkt mycket på allting idag. Så vet dem som känner mig vad jag menar med detta.
- Som sagt, det var 3 år sedan jag valde att inte träffa dessa släktingar i ******!

Idag är ingen bra dag. Nu ska jag hjälpa min mor lite med lekrummet som är klart. kanske kommer de upp en bild senare?!

/S-A
(s-a står för Snygg-Anna ;))

Att svälja vore som att acceptera allting!

Helt sjukt .

Jag älskar den här tjejen, hon är helt otrolig, ryser lika mycket
varje gång jag hör henne sjunga denna låt ! =)




Och självklart även Sebastian Krantz ;)


HAHAHHAHAHA!!

A- Haha är det där Cia?!
T- Hahahah
A- Men hon kopplade ju garanterat av!
T&A- Hahhahaha!



Du gyllar min dag Cia ;) haha!

/S-A

Löst .

Tog bort inlägget innan eftersom det är löst..

Nu ska jag sova. vi hörs!

/S-A

Sjuki.

Idag är jag hemma, för känner mig inte alls bra. det dunkar i huvudet och svider som bara den i halsen =/ Men ska gå imorgon iaf. Så idag ska jag bara ta det lungt. precis kollat klart på cd 4 av Silver Fang. Tessan har resten hemma i solna. så jag kan inte kolla mer. annars hade det varit en perfekt dag att bara ligga och kolla film..

Nej nu ska jag försöka hitta något annat att sysselsätta mig med...En film kanske?!

/A

En bra dag.

Idag så åkte jag och jennifer in till Täby centrum och bokade våra biljetter till Turkiet. Det fanns inte kvar biljetter till 11 April som vi hade tänkt åkt iaf. eller det fanns två platser kvar men dem såldes inte med bara flygstol. Och det är ju bara flygstol som vi köper när vi åker. Så nu är det bokat att vi ska åka den 2 Maj, och blir borta 3 veckor.! =D

Så himla härligt, nu försvann en av tyngderna man hade på axlarna. Så nu är det ju inte 85 dagar kvar. utan när är det 105 dagar kvar..igen.. Men det gör faktiskt ingenting. För det kommer bli perfekt!!

Nej hurrni, nu ska jag pausa med Silver Fang film efter maten. Ni vet dem där gamla tecknade hundfilmerna. Min syster har tagit hem fortsättningen (Orginal på japanska)och där inga scener är bortklippta! Mmm, njutning =D


/A

20 frågor .

Eftersom jag är sjuk så får det bli 20 frågor så jag har något att sysselsätta mig med. =P

1. Värsta känslan:
Ångest, tvångstankar

2. Bästa känslan: Glädje

3. Din första tanke när du vaknar: Ohh, och somnar om.

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon:
Lady gaga - Pokerface

5. Vad har du på väggarna i ditt sovrum:
Hyllor, tv och foton

6. Vad har du under sängen: Damm?!

7. Ser på: Just nu ingenting.

8. Har du någonsin varit kär: Ja

9. Lyssnar på just nu: Något skit som spelas från Tessans telefon

10. Skriv något smart:
Smart! ;D

11. Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem: Vet ej.

12. Vad stod det i ditt senaste mottaget sms: Så charmig=) guld m 4a.

13. Vad vill du bli när du blir stor: Vet inte, har inte kommit på det än.

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig: Haha, jag vet inte, det kan inte jag svara på!

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick: Ojj. Det kan jag inte bara komma på såhär, då måste jag ju tänka =P Återkommer;)

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i: Dans och kunna prata alla språk i världen flytande

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan: låren? ;)

18. Vilken superhjältekraft vill du ha: Flyga

19. Vad är du beroende av:
Uppmärksamhet? ;)

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö: Jennifer, Adem och Nusse såklart =D

Njut mina läsare. njut ! ;)

Gonatt mina fans !

Nu går snygg-Anna och lägger sig! Vi hörs hurni.







 <3

L-D

Ja vem åker ikväll? förhoppningsvis karl-jan eller vad han heter. Vad gör han där lixom? Blondinbella tyckte jag hade blivigt väldigt duktig faktiskt. Hon var bra ikväll! =) Och ersättaren Niklas Wahlgren, vad tycker vi om honom? Ja han är ju iaf snyggaste deltagaren genom Lets dance historia(Sen även Magdalena G, dåligt vacker hon är!! ) ;D och en 4 plats efter juryns poäng, bra jobbat =)

/A

Fredag 16/1

Varit lite dålig uppdatering, beroende på att jag varit så otroligt trött..Första veckan med jobb har gått nu efter en lång ledighet så är jag sliten =P haha. Och så börjar jag känna mig i sjuk, eller aa halsen svider. Så i helgen ska jag bara ta det lugnt. ska självklart kolla Lets dance nu ikväll. Sen får vi se. funderar på att kanske sova efter de? Jag har ingen som helst lust att bli sjuk..

Igår så tog jag och Jennifer våran lilla prommis. Sen gick vi hem hit för att vi höll på och dö av kylan. Och då fixa vi till en bild på henne och mig, så som jag hade gjort med bilden med mig och Nusse. Men våran ser iaf ut såhär.  Visst blev den fin? Och ser ni hur solbränd jag var i sommras? =D Den ända vi har fixat är vita kanterna. Annars är det orginalbilden. Vilka vackra primadonnor ;) <3



Blev även att vi fixade en på Jennifer och Adem som blev såhär! =)




Som ni ser så gillade vi det där med den vita som kommer från sidorna;)

/A

Nice!



/A

Målning på g

Håller just nu på att tejpa lister och jossan och mamma har spacklat. vi ska måla om i "lekrummet" i helgen. men idasg när jag kom hem från jobbet så hade mamma och jossan rensat allting och höll på att plocka ner hyllor. så jag börja hjälpa till direkt när jag kom hem! =) Så nu är det straxt klart. Men tog en liten paus just nu =P

Men pausen var pågrund av älsklingen, så ska vara social när han väl ringde och bad mig gå in. =)

Tja!

Mmm, love it!

Har ingen ork att skriva ikväll, är för trött, så gonatt
inlägg får bli med denna otroligt sköna låt!


"I dont wanna work today"..oh yes, i feel it ;)


/A

I helgen.



Då bokar jag och Jennifer våran resa. Idag är det 89 dagar kvar!


Mmm.. Lovely !



-

Blev inge mer inlägg igår, blogg krånglade, sen steg jag innan för dörren halv 1 inatt. Efter att jag och jennifer hade gått våran promenad så satte vi oss på bäkarna vid Ica som vanligt och snackade lite. Och då kom vi på den smarta idén att ringa Jack, så med honom tog vi en road tripp, mycket trevligt =)

Och imorse var det inte alls kul att kliva upp kl 7. så jag låg och drog mig till 20 över. Och eftersom jag var så trött så kändes det som hela dagen har gått segt. Men nu är man ju hemma, och jag överlevde den dagen också.

Har precis käkat middag, så om ett tag när det har lagt sig så ska jag ut och gå. Men vill ju inte ha håll när jag är ute i går, för då kan man ju inte gå snabbt utan att det kännas som man ska spy.

Vi hörs!

/A

Haha, så jävla skön =D

Music

Dax för promenad, så vi hörs senare!


/A

Söndag

Kollade ni också på trolleri programmet på tv? En grej var ju ganska häftigt tyckte jag, som det där med kapsylen i flaskan.. Men det där med bilarna och när han skulle gå igenom plåtväggen..men hallå?! känns som man redan visste hur dem gjorde.. Var inte alls lika kul att se som jag trodde..

Jag är ganska trött, även fast jag vaknade så sent idag. Men jag ska iaf lägga mig i sängen. kl 00.00 -02.00 är det ett haj program idag på discovery. Jag är rätt sugen på att se de. Handlar om när folk filmat och så har hajar attakerat människor och så. Även om det är hemskt. Men jag tycker det är intressant att kolla på.
Så om jag inte somnar blir det att kolla på de.. humm, undra om jag kommer vara mycket pigg när klockan ringer kl 07.00 imorgonbitti. usch! =P Men samtidigt ska det bli kul att jobba lite=)

Imorgon ska min älskling till farbror doktorn.(Även tisdag&torsdag) Man får hoppas att allting går bra! Han var lite nervös över det ikväll, men det kommer nog gå bra! =) får ringa och höra med honom senare när jag kommit hem från jobbet! =)

Nu ska jag en våning upp och lägga mig i min otroligt sköna säng! Och självklart avslutar vi väl med en bild?! ;) Ska ta en som aldrig visats i bloggen tidigare. =P

Det fick bli den här på min älskade pappa =D Haha, han och jossan fulade
sig i bilen påväg ner till Gränna! =D haha. skrattar lika mkt varje gång jag ser den!


Gonatt era sötisar.

/A

Måste vara det.

Jag tror helt klart på att det är mitt utseende som lockar så många läsare, för att jag är otroligt snygg, och sen att jag skriver som en gudinna!  Eller vad tror ni? Det känns som lixom det är 50/50 där ;D
____________________________________

Vet ni en sak? Jag trånar efter denna man! Han är brutalt snygg!
Tyrese Gibson.

/A

Besöksrekord!

Juste...igår läste extremt många min blogg. vad jag tycker iaf. hade nästan rekord. Igår läste 118 personer min blogg!



Puss på er, med hälsningar från en snygg bloggare ;)

Blev lite sent.

Jag var och såg filmen med Tessa,Robin,Cia,Jossan och Tess. Sen åkte jag hem med Cia igår så hon skjussa mig till Jennifer för vi skulle ses ett tag, så kom väl dit vid halv 11 eller något sånt. sen så kom jack också, och det blev lite sent. Jag kom hem kl halv 6 imorse =P Vi hade lite att prata om ;) haha. så idag gick jag inte upp förns kvart i 2.

Men filmen var faktiskt väldigt bra. Så den var värd att se =) Jag vill ju inte säga vad den handlar om eller så, för då kommer jag bara försäga mig =P Så ni får helt enkelt se den =) För det tycker jag ni ska göra =)

Vi hörs!

/A

Bio - Wallander

Japps, idag blev det Bio och det blev nya Wallander filmen, känner mig lite stressad. ska ta bussen som går 18.12, litet tag kvar, och tar ju trotts allt bara 5 min till bussen =)

Så nu ska jag fixa det sista innan jag ska dra. Ha en trevlig kväll. kanske kommer det en liten åsikt om filmen senare när jag kommer hem! =)

Puss o Kram 

Bloggdrottningarna.

Vad tycker ni igentligen om bloggdrottningarna Blondinbella, Kenza och Kissie? Jag tycker iaf såhär!

Blondinbella; Jag tycker att hon är en riktigt smart tjej, hon har båda fötterna på jorden, men samtidigt blir hon så otroligt jobbig att lyssna på. Har faktiskt själv pratat med henne i telefon(Gav detta mig extra status?) ;). och hon är lixom övertrevlig på något sätt. Hon verkar tänka smart omkring det mesta, men hennes tv dagbok. det var lite att ta i. Tyckte bättre om henne innan den kom! Utseendet då. det måste vi ju såklart kommentera;) haha. Hon har otroligt fint hår. och hennes ögon, dem är otroliga. Hon är är inte speciellt snygg! men söt, det kan man ju inte säga imot! =)

Kenza; Min klara favorit av dem 3. Men henne tyckte jag faktiskt var tråkig att läsa om i början, men ändå så var det något som gjorde att jag nu idag läser hennes logg varje dag(läs några ggr/dag). =P Hon har också växt i mina ögon, hon verkar vara väldigt rolig som person. Och utseendet, det har hon ju med sig. henne kan man inte se några fel på! Hon är hur söt som helst! Och hon är också väldigt klok!

Kissie; Haha, vad kan man säga? Jag tycker denna brud är skön, hur hon hela tiden lyckas provisera sina läsare. haha. Jag gillade henne inte alls i början, men sen så fastnade hon också. Fast hon verkar faktiskt inte speciellt smart om jag ska vara ärlig! =P haha! Men hon är skön. hon totalskiter i vad andra tycker! även om hon inte ser speciellt bra ut eller är speciellt smart,(eller jo, håret är snyggt!) så har hon ändå det där självförtroendet! (Som hon visar iaf) haha, kör på kissie-missie.

/A

Skön !



Jag diggar den här låten. den är skönt!

Och jag sjunger otroligt snyggt till den också. Så det så!

100109

Kom och tänka på en sak nyss. har inte januari gått väldigt segt? =S Det är lixom bara den 10de. Känns iaf som det är typ bland dem sista dagarna och vi ska snart gå över i Februari. Men icke. Det är 3 veckor kvar på denna måndag. Men det kanske rullar på lite snabbare efter Måndag då jag börjar jobba.

Vet ni vad jag vill ja? Jag vill ha en Chrysler 300c , så har du lust kan du mer än gärna få köpa den åt mig =) Jag har inget imot det alls faktiskt! Skulle bli helnöjd!

(Detta är kärlek)

Nej nu ska jag kolla vart den nya wallander filmen går på bio, kanske blir det den ikväll? Vi får se =) Jag är skit sugen på den! Och jag har ju en sånt där härlig presentkort på SF som ligger och väntar på att bli använt! =)

Hare så bra!

/A

Dansa och sjunga samtidigt ;D

Jag blev så taggad på att dansa när jag kollade på lets dance, så jag började
dansa i pauserna ;) haha, jag är grym! Sen visade Jossan mig en dans som
hon hade lärt sig i skolan, så nu kan jag den. och jag lovar, jag ska lära alla
jag känner att dansa den dansen. så himla skön. Sen sjunger man ju samtidigt
som en ramsa. haha. Jag är total taggad, därför kan vi lyssna på den här låten nu! =D



/A

Va tyckte ni?!

Jag tycker helt klart att Laila Bagge var bäst ikväll. Hon var ju faktiskt riktigt duktig. =) Men jag diggar Hasse Aro också =D Han är för himla skön, visst han dansade inte så jättebra. Men jag gillar honom ändå, en klar favorit! =)


Angående blondinbella. jag trodde hon skulle vara lite duktigare, såg mest ut som hon hoppade runt lite. Men som sagt, det var ju första gången. =)


/A

Let´s dance

Självklart kommer jag att kolla på Let´s dance ikväll. ska bli intressant att se Blondinbella. Tror faktiskt hon kan vara rätt duktig. Men vi får väl se. jag ska iaf se det! =)

Apropå blondinbella. Jag gilar henne, jag tycker hon är en sjukt smart tjej. men hennes röst och sättet hon pratar. det skulle ju inte göra något om hon ville ändra lite på =P ..( Allt possitivt har ju något negativt! ;) )

_________________________________________

En bild. Bara för att!


Nu ska jag vänta på maten som står i ungen, är hungrig! =P

Tja!
/A

Yeah !

Tycker den här är för himla skön!
Det var Nusse som visade mig den! =P Haha!

Tack så mycket http://fanvadchict.blogg.se/ för hjälpen! =D



/A

Fredag .

Idag så har jag faktiskt varit duktigt. hjälpt till i tvättstugan, dammsugit hela nerevåningen, tvättat fönster och rensat och slängt våran gamla byrå och ställt dit den andra =)
Rätt mycket eller hur? Jag e fett duktig! =P haha

Nu ska jag hämta all tvätt som är klar. sen ska jag och pappa åka till Täby och fixa +kort till Dulle.

Vi hörs!

/A

Dax för sängen.

Jag ska snart gå och lägga mig, inte för att jag är speciellt trött. så vi får se. kanske sitter mamma nere på nerevåningen och kollar på forlossningskliniken eller något annat på tv4 fakta som vanligt. jag brukar fastna där jag me.  Så blir kanske kvar där tills jag blir så trött så jag vill sova!

Men först måste jag kolla klart på Navi CIS. fastnat totalt för den serien. underbara skådisar!=D haha.

___________________________________________










tü her tiştemini !
94 Dagar kvar <3

Haha!

Jag och Tessan har för ett litet tag sen suttigt och snackat med Åsa a.k.a Kissen. Haha, hon måste ju vara världens mest skönaste människa! =D Även om det typ är 25 år i ålders skillnad mellan oss, det spelar fan ingen roll. Har lika roligt med henne som med mina jämnåriga kompisar ! =D
Jag saknar att inte få jobba med henne längre. Förut när jag jobba på INC så åkte jag hemifrån runt 5 på morgonen, gissa om man var trött. Men det gjorde ingenting, för jag visste att jag skulle få träffa Åsa och dagen skulle gå så snabbt ändå eftersom vi har så kul tillsammans! =) Hon är en sådan arbetskamrat som jag aldrig skulle kunna tröttna på!!

Varför sa jag upp mig från INC? Dumt av mig! =P


Här har vi henne;D skönt pic en solig sommardag påväg in mot stan ;)


/A

Finish ?

Yes i think so biiiiiatch !

Rubrik

För ungefär 40 min sen så kom jag hem, det var skönt att jobba idag. tyvärr blir det inget imorgon eftersom dem har planeringsdag. Så det fick bli en långhelg!

Nu har jag mobil igen. Så nu går det att nå mig =) bra va?!

Jag hade brottningsmatch med alla killarna idag på dagiset. (Självklart vann jag) ;) haha! Nej men då kom en av ungarna så snabbt mot mig så jag hann inte med, så han klippte till mig skit hårt på läppen, så kändes som min tand skulle lossna (Ni vet jag har ju halva min framtand i plast efter en tidigare olycka) och läppen blev helt svullen och fick ett rött märke som svider.. Detta ska dem få för! ;) haha nerå =P

Och juste, vet ni, min far är inte mycket snäll mot mig inte =P I förrgår(Tisdag) så sa jag till honom att jag ville följa med honom till jobbet igår, för jag skulle ändå inte ha något att göra under dagen. Och han åker ju hemifrån 05:00 ung, så jag ställde klockan på 04.30... Men jag hörde att han fortfarande låg kvar i sängen, så jag tänkte ja men jag kan ju ligga ett litet tag till jag också så fall. Men sen när klockan börja närma sig kvart i 5. då blev jag lite orolig, så jag tänkte om jag skulle upp och göra mackor och sånt innan vi ska åka.. Men sen kände jag, nej jag skiter i att följa med, jag somnade vid 2 tiden, och hade bara sovigt i 2,5 timme, så jag somnade om.
Sen när jag vaknade runt 12. då såg jag att han hade bilen hemma. så jag tänkte aha fan va tidigt han kom hem idag också. MEN...det var bara det att han glömde säga att han var ledig! Jag säger bara de. tur för honom att jag inte hade gått upp och gjort frukost och klätt på mig och sånt. DÅ!! =P haha.

Hare fint så hörs vi mina läsare .

/A

Daleke ville ha mycket uppdatering ! :D

Haha, ja det var hennes kommentar, jag är en av dem bloggar hon prenumererar på, så nu ska hon få läsa sönder sig! ;D

Jag satt nyss och fick massa bilder från middagen vi hade den 1a. Så här får ni se lite bilder! Trevlig överaskning, eller hur?! Tycker det har varit lite dåligt med bilder nu för tiden! =)


1.Ohh, vi lyckas alltid! ;) 2.Jag lär Cia att dansa lite turkiskt ;) 3.En otroligt snygg gruppbild :P

4. Jag och Helen.  5. Ehm.. jaa...  6. JAG VANN!! Mohahah!

Detta var dock inte alla. men det får räcka iaf =)

/A

Läsare .

Vilka är det igentligen som läser ens blogg?

Var nyss inne på min statistik och kolla lite.
såg att det höjs med 5 pers/dag sen 4 dagar tillbaka.

Och det är faktiskt kul =)

/A

Nu undrar du säkert ..

Varför du inte har det där lilla extra som jag har. Det bror helt på
hur man ser det. Kan vara för att du är otroligt ful. Jag vet inte!!

Ända som verkar säkert är ju att jag är snyggare än dig!

-Hurru, du har gått ner dig! ;D


/A

Sol och 6 -

Det är vad väderkartan visar på min dator iaf. låter ju rätt bra faktiskt. inte sådär sjukt kallt! =)

Nyss ringde dem från tallstigen, jag ska jobba där imorgon =D hur bra är inte de?! ;) förhoppningsvis så vill dem ha hjälp på fredag också. hihi ;)

Jag tror jag klättrat upp ett tappsteg, jag är trött på att vara hemma, nu vill jag jobba sönder mig och tjäna pengar ist! =) Man måste ju ut och resa mer lixom. Och då tänker jag inte bara på turkiet, mitt liv kan ju inte krettsa runt de lixom. utan jag vill till Gambia, fråga mig inte varför, men det är ett av mina mål =P Jag har helt enkelt bara bestämt mig för att jag ska dit någon gång. Sen om det är om 1, 5  eller om 10år. det får vi se =) Jag ska dit iaf!

Nu när jag inte jobbar så sitter jag och pappa som dårar och spelar kungen. haha, han klarar det typ varje gång, men jag är inte långt efter. Vi är uppe i 51 % . Och varje gång det sänks skyller han på mig, och jag på honom.. haha. Lika dåliga förlorare båda två! =P Men det är kul, det är ju inte bara att spela, man måste ju tänka också. och det är då jag, snillet kommer in ;)

Och vet ni, jag är duktig, jag har gått ner några kg sen 30/12-08. Är inte jag rätt cool? ;) Jag måste säga att jag är helnöjd. Det känns bra att dem gamla jeansen jag inte kunde ha förut sitter slappt nu! Yeah! Jag är fett duktig!

Nu ska jag ut på min dagliga promenad! Vi hörs!
/A

2 år .


Idag så har jag haft min blogg i 2 år. Det är ganska så häftigt. =P


Bjuder på denna sköna bild, som nästan är 2 år gammal. iaf 1,5 .


/A

070109

Jag ska snart gå och sova, jag är faktiskt jättetrött. Kom hem för ett tag sen, har tillbringat kvällen tillsammans med Jennifer och Jack. mycket trevligt! =)

Tidigare var jag ju hos Helen också, riktigt trevligt, vi tog en promenad på Lillsjön. Och ja jag var skapligt stressad. haha, tycker inte alls om att knalla runt på isen. tänk om den spricker lixom.. nee sånt där är läskigt... Sen blev det lunch och så kollande vi på resor =D hehe, jag och Jennifer ska snart beställa =D hihi.

Vet ni? Jag saknar faktiskt min mobil väldigt mycket. Jag har inte kvar några låtar eller bilder. några nr har försvunnigt =( Nej nu ska vi inte tänka så. det blir nog bra. förhoppningsvis får jag låna en telefon av Robin imorgon som jag kan ha sålänge. =) Visst är han underbart snäll!? =)

Får avslutas med en bild på Älsk <3


Gonatt mina fans!
/A

Död .

Japps. min mobil har gått och dött. Den stängde bara av sig under natten och imorse funkade det inte att sätta på den. har haft problem med den förut. men då gick det att sätta på den genom att ha laddaren i samtidigt som du startade den. Men nu tackade den för sig och dog. Känns skönt på ett sätt, för nu kan jag köpa en mobil som inte är Sony Ericsson, för dem är sämst!
R.I.P äckel mobil !

Ett känsligt möte..

Jag och resten av familjen kom precis hem från J.L, Troya var där, så vi hälsade på henne. Det tog väl säkert inte änns 10 sekunder innan jag fick tårar i ögonen. gud vad jag har saknat henne. Hon kände igen oss, och hon blev jätteglad! Hon var sig lik på alla sätt förutom att hon hade betydligt mer muskler nu än förut, hon var väldigt biffig, bredare överallt. Och nu när jag fick träffa dem som har henne så kändes det väldigt bra. Dem var hur trevliga som helst! Och dem tränar ju spår med henne nu också. så hon är alltid ute i skogen och jagar. Hon kunde inte ha fått ett bättre hem! <3 Och dem ringer nästa gång dem kommer upp till Stockholm, så får vi komma och träffa henne igen! Det känns väldigt bra!

ÄLSKLINGEN!


/A

Snart ..

Jag ska straxt gå och lägga mig, inte för att jag är trött för 5 öre. men ändå. klockan är ändå rätt så mycket!

Imorgon ska jag hem till Helen. och våran plan är att vara ute och promenera =D haha. vi ska garanterat ligga och glassa på stranden 2009! ;) Och förut tyckte jag att det inte fanns något tråkigare än att gå ut på en promenad. nu njuter jag faktiskt. jag tycker det är skönt att gå i ett tempo så benen börjar ömma efter ett tag. gemfört med förut när man igentligen bara ville lägga sig ner och dö! =P

Nej hurreni. jag trodde kl bara var 12, men den är ju faktiskt över 1. haha. där ser man! =P dax att sova iaf. Men visst kan vi avsluta detta inlägg med en bild?! Jaa så får det bli!

Gaah, det funkar inte att ladda upp bilder nu, för blogg.se tänkte krångla som alltid! Meeen jag tar och sliter av mig allt hår jag har samtidigt som jag skär mig i armen.

Vi hörs. TJA!

Snart ..

Jag ska straxt gå och lägga mig, inte för att jag är trött för 5 öre. men ändå. klockan är ändå rätt så mycket!

Imorgon ska jag hem till Helen. och våran plan är att vara ute och promenera =D haha. vi ska garanterat ligga och glassa på stranden 2009! ;) Och förut tyckte jag att det inte fanns något tråkigare än att gå ut på en promenad. nu njuter jag faktiskt. jag tycker det är skönt att gå i ett tempo så benen börjar ömma efter ett tag. gemfört med förut när man igentligen bara ville lägga sig ner och dö! =P

Nej hurreni. jag trodde kl bara var 12, men den är ju faktiskt över 1. haha. där ser man! =P dax att sova iaf. Men visst kan vi avsluta detta inlägg med en bild?! Jaa så får det bli!

Gaah, det funkar inte att ladda upp bilder nu, för blogg.se tänkte krångla som alltid! Meeen jag tar och sliter av mig allt hår jag har samtidigt som jag skär mig i armen.

Vi hörs. TJA!

050109

Så..Nu har jag precis käkat middag. och innan det blev det den dagliga promenaden. Så när som helst ska jag in i duschen, så jag är sådär fräsh igen som jag brukar vara! ;)

Jag tänkte köra en liten genomgång på 2008. Vad har igentligen hänt? Det är inte speciellt mycket som jag kan komma på just sådär.Men här är lite iaf;
*Det tog slut med Thomas efter 2 år.
*Jag åkte utomlands med min andra familj (Svenssons) =P
*Och sen även 2 ggr ensam med bara Jennifer.
*Träffa Nusse <3
*Jag, Helen, Daleke och Cia tog en tripp upp till hölick för några dagar upp till dalekes sommarstuga.
*Den riktigt trevliga festen ute i Tinas sommarstuga.
*Alla gånger på Roberts ;) haha.
*Jag slutade jobba på INC, och började på bygget, slutade där och började hjälpa till på olika dagisplatser!
*Jag har lärt mig vilka jag kan lita på.

Jaa nu kommer jag faktiskt på något mer, så det får räcka! =)


/A

Nyårs bilder .


1. John och Tessan 2. Britt och Robin 3. Tobbe 4. Robin

1. Pappa m.fl 2.Robin 3. Lite folk

Och självklart på kvällens snyggaste människor! ;)

/A

Första inlägget 2009 .

Inte en dag försenat, eller vad säger ni? ;)

Nyårsafton var helt okej, sådär lagom överskattat som vanligt. =P haha hör ni? Jag är lika possitiv detta år som förra;) Mmm, i love it! ;D Nej men det blev käk och sånt hemma hos Wallbergs, sen pendlade jag lite mellan de huset och Svenssons, självklart firade jag nyår med Jennifer! Daah! ;)

Och sen nyårsafton har det väl bara rullat på..den 1 så var det tjejmiddag, den hölls hemma hos Helen, kalas trevligt var det. =) Har inga bilder än, men kanske kommer senare om jag orkar någon dag.

humm. mer då.. jag har tex. börjat röra på mig, tar imellan 1-2 promenader per dag(beroende på humör), och slutat med allt godis och läsk och skit.. Tänkte att det är dax nu lixom. =) Och det går kalasbra! Tackar som frågar!

Något nytt om turkiet då? Haha, självklart mina läsare. Det är bara 99 dagar kvar nu, känns ju som ingenting(NOT) =P haha. men det blir nog bra. Jag ska börja jobba nästa måndag. alltså inte imorgon, utan veckan efter, 2 veckor är säkra, men hoppas ju på att jag blir kvar där ett tag extra, som förra gången;) hehe. Då ska vi nog se att allt löser sig! haha!

Nej nu får det vara bra, jag tycker inte om att skriva långa inlägg utan bilder. det blir lixom otroligt tröttsamt att läsa. Såå. Ha det så bra. vi lär höras igen!

/A
RSS 2.0