Gårdagen .

Igår gick jag Tessan och Jennifer hem till J. där satt vi och drack lite öl och vin, från början var jag inte alls sugen, för vi hade ingen plan efter, så kändes lite onödigt. Men efter ett tag fick jag reda på attt T och J planerat att åka till R. Haha, först dissa jag den planen totalt, men dem övertalade mig ganska snabbt ändå..Så vi tog 22.26 bussen, och sen genar vi över motorvägen för att dem ska hinna röka och vi ska slippa stressa för att hinna med 610, meeen vi behövde garanterat inte stressa, för den var typ jätte försenad...
Så vi missar såklart 617 bussen, så vi väntar i typ 10 min, så kommer 606. så går vi från donken typ.. Det var inte speciellt mycket folk där, men det var rätt okej ändå, T och jag sjöng 2 låtar tillsammans på kareoken =P haha, det fick bli "Högt över havet" och "Något som kan hända" faan va grymma vi var ;)

Sen när väl R stängde, så ringde jag efter en taxi som tog oss till vallenuna, då vi skulle testa på MG sen det hade öppnat..Men när vi hoppar av taxin, då kommer jag på att jag inte har mitt lägg med mig.. så jag försöker göra en fuling;) hehe, men vakten kom på mig, och han var inte trevlig..så jag valde att inte försöka igen, för han hade verkligen stenkoll på mig =P fan va klantig jag är, och det tyckte tydligen Jesper att jag var också =P haha men meen..

J ville inte gå in utan mig, så vi går bort till bussen och där möter vi en kille, och efter ett tag så visar det sig vara Carros kille =P haha där ser man, vi umgicks med honom tills bussen kom, och när vi kliver på bussen sen  så möter vi simon..Det var ett tag sen man såg honom så det var trevligt =P heh.. Och väl framme i Danderyd så stog Jack my love<3 som jag kallar honom och väntade på oss, så han skjusade hem J till *, sen efter de så skjusa han hem mig, mycket snäll kille det där =)

Väl hemma så var jag bara trött och sliten.. fan va skönt det skulle bli att ligga i sin egna säng efter 1 vecka.. =P

Idag skulle vi tydligen hem till familjen Levin, men får se om jag orkar följa med.. jag är mest slit och vill bara ligga och dega idag... fan värd de tycker jag;) hihi..

Sen har det gått så lång tid så mitt prisplan på mobilen har ställt om sig på comviq kontant, därför jag inte svarar på några sms! Så nu får vi ringa om ni vill något, för den kommer inte fyllas på förns om 3 veckor ! så de så =P

N <3
/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0