ahaa.

Ni vet jag nämde ju för någon dag sen att jag inte visste vad jag ville jobba med och så. Sen gick jag in på en blogg, där man kunde testa sin personlighet och genom den kolla vilka jobb som skulle kunna passa än. såhär blev resultatet;

Min Personlighet;
Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Och karriärer som skulle kunna passa;
Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

Jaa, Dagispersonal jobbar jag ju som nu =P haha. Men om jag tänker på någon av dem där andra möjligheterna, så skulle jag nog tycka det vore rätt kul att jobba som Sekreterare, Kontorsansvariga. Och framförallt hemmafru ;) HAHAH! klockrent ;) nerå. men dem två första är något jag skulle tycka var ganska kul. frågan är; är jag tråkig? =D haha!

Vill du också testa och se vilka karriärer som passar din personlighet? Kika in här http://se.41q.com/ =)

/A
Kommentarer
Postat av: Helen

Hahahaha jag tycker då att präst eller biblotikarie passar bäst in på dig ;) ASGARV!!!

2008-12-02 @ 21:05:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0