Bättre .

Känns iaf lite bättre just nu med allting. även om det inte är helt bra. Men iaf. Jag har pratat lite med Jennifer nu, eller aa vi pratade säkert  i 40 min =P Och min skönhet blir jag ju glad av =)

Min Skönhet <3 =D

Någon mer som är brutalt sugen på lussebullar?! Jag är extremt sugen, men har inte orkat köpa någon. =P haha, får väl se om det blir en i helgen, eller så har kanske suget gått över till dess =P Vi får helt enkelt se. det är ju trottsallt bara måndag idag. =P

Jobbdagen gick rätt snabbt idag faktiskt =) Fick reda på att jag har jobb fram till jul iaf, sen får man väl se vad som händer=) Men det är iaf något ! =) och det är ju bra! känns kalas! =)

Jag har tänk på det där med jobb, när man tänker jobb vägen, att man har typ 45 år kvar att jobba, så känner jag mig som lilla barnet. helst av allt skulle jag vilja vinna 100Miljoner och softa mig igenom livet. Men det känns lite omöjligt eftersom jag varken spelar eller något;) haha. Så då tänker man, vad vill jag igentligen jobba med? Man har ju alltid någon man vill göra, sen blir det ju kanske inte änns i närheten av det. Men jag kan inte komma på något som jag VILL göra.. =S känns hel skumt! förut var det ju något med hundar eller snickare.. Men jag känner inte något drag till något av de längre faktiskt! =/ .. jag får försöka komma på något..

Jag kanske borde börja blogga på engelska? Och så skulle jag få så brutalt många läsare på att jag stavar så mycket fel, så alla skulle gå in på min blogg bara för att skratta och kommentera elaka saker..och så får jag betalt, det kanske vore något ;) Hahah... det skulle ju passa mig utmärkt ;) Mmm.. vad jag skulle njuta! =D hhaha! Fan va kul! ;) Som jag sa till min pappa; Jag skulle nog ha haft MVG i Engelska om man tog bort gramatiken! Haha, jag tror på de fullt ut ;D haha!

Bara för att göra inlägget lite mer livligt så sätter jag in lite bilder från i sommras när jag Cia Jennifer skulle hämta upp Helen på jobbet innan vi skulle hem till henne. Jennifer ville ju bara testa en grej som hon sa ;)

1. Jennifer förklarar..
2. Drar tag i mig och försöker...
3. Tar tag innan hon ska utföra uppdraget...
4. Första hoppet...
5. Jag håller på att ramla, och hon håller på att glida av, men hon krampar sig fast! =P Hahaha!
Slutsatts; Hon klarade uppdraget!!
Betyg: VG+  Bra Jennifer! ;)

/A
Kommentarer
Postat av: Gamen

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

VG+ var slågt, trodde iallafall MVG- ;)

2008-12-01 @ 21:20:44
URL: http://jemps8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0