Great !

Nu har jag städat heeeela nerevåningen.. riktigt snällt av mig ;) nu slipper jag höra tjat om att göra saker resten av kvällen.. för nu har jag faktiskt hjälpt till hur mycket som helst =P haha.. gjorde t.om lite extra så jag fick lite extra beröm! =D hahaha.. dålig jag är..men vafan..lite måste man ju få ut av det hela ;)

Jennifer slutar vid 5 idag, så hon är kanske hemma runt 6, så jag ska gå ner på ica och köpa det vi ska ha till våran middag vi ska göra idag =) Hon skickade sms tidigare om vi skulle käka middag ihop, för hennes päron är inte hemma =) så det ska bli mysigt.. pratade om det lite igår, men då visste vi inte att dem skulle iväg idag, men nu när dem åkt måste vi ju passa på! =) vi hade tänkt att göra en sallad, och till de blir det säkert lite prat om turkiet ;) haha! Kanske ska man överaska henne med någon god efterrätt? =) vi får se sen hur jag gör =) !

Boken "måla alla speglar svart" som jag började på igår verkar vara riktigt bra =) jag orkade inte läsa så mycket, men blev en liten bit iaf=) och jag gillaren ! Så det blir läsa ikväll också =)!

Just nu sitter jag och lyssnar på Gyllander och Anton - vara hos dig. den låten gillar jag =) haha, kommer ihåg när jag satt på bussen hem så hade jag av han andra låtar som ringsignal på mobilen..och eftersom vi åker samma buss hem så hoppade han på, hälsar och sätter sig 2 säten framför mig..och sen efter några min så ringer min tele, och hans låt går igång =P haha, han bara vände sig om och log ! haha, lite pinsamt ! =P gillar någon av er där ute i bloggvärlden någon av gyllanders låtar? har ni inte hört dem? sök på gyllander på youtube ! =) han är duktig ! =)
Någon som ni ska söka på också är Infektionen -Tvånollnollsju, Den är riiiiktigt skön ! =) (Den mörkhyade killen som är med i videon är ju min sysling, det ni ;)

Juste, vill bara säga att det står 3-1 till mig ! HAHAHAHAH ville bara säga det, för att jävlas ;)

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0