Home sweet home

Nu är jag på hemmaplan igen =P

Gårdagen var trevlig =) dagen började med att jag och pappa tog en prommis till Bilisten för att sätta in pengar på svesses konto ;) sen gick jag till Tina och lämnade alla mina saker, sen gick jag vidare till Daleke ett litet tag och träffade henne =) när jag varit hos henne ett tag så gick jag tillbaka till Tina där vi åt lite lunch och packade ihop lite saker innan Bettan skulle hämta oss där, Vi skulle få skjuss ända in till Lilla essingen, men jag hoppade av i Mörby och tog tunnelbanan till t-centralen för att plocka ut mitt legg som jag letat efter som visades att jag tappat där =P Sen åkte jag till Fridhemsplan och gick där ifrån till L-E ..Det var gaanska svårt att hitta, men gick bra till slut =D hehe..
Rosies lägenhet som vi bodde i var mysig, låg typ 50 m från vattnet =) Där hemma så gjorde vi oss iordning, sen kom Danne, Iwan, Stand och hans tjej hem dit, och då blev det hemgjorda hamburgare till middag =P alla andra tyckte dem var goda, men jag tyckte dem var väldigt smaklösa haha, vi hade bara lite salt på, fanns ingen svart peppar ;) haha !

Sen väl påväg in, hade ju bussarna börjat gå, så vi slapp gå =D hah ;) men då gick vi till centralen där vi mötte Arlof och några till, en göteborgare, haha han var snygg ;) yee! dem ville dra till en pub och ta en öl, men vi andra ville gå på krogen.. så vi bestämde oss för att dra till ice, meeen efter att ha stått först i kö ett tag och alla andra av någon konstig anledning kom in före oss hela tiden.. Sen var det ett ganska stort gäng på typ 7 tjejer och 1 kille i, och då säger han den dryga som typ "sköter" stället eller vafan han gjorde att tjejerna kunde ställa sig på vänster sida, och killen på höger.. så alla tjejer slapp betala inträde men killen fick göra det :S heelt sjukt.. han killen var helt sjukt.. han bara stog där och rökte samtidigt som han såg as packad ut :S helt störd.. så vi drog där ifrån..

Så tillslut så blev det Huset i gamla stan =P haha.. det var rätt trevligt i början, men sen spelade dem hur dålig musik som helst =P men kvällen var ändå rätt trevlig =) Men danne mådde fan inte bra alltså =D haha.. men han får skylla sig själv =P

Sen vill jag bara säga TACK för dem som förstört min dator ! TACK !

VART FAAN ÄR J? ;)


/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0