Lördag .

Det gick bra att städa hos moster imorse.. jag var där till 20 över 8.. och började straxt efter det.. sen var jag hemma till kvart i 11.. så tog lite mer än 2 timmar =) så rätt snabbt ändå :)

Just nu förbereds allting för ikväll. vickis är här nere och hjälper tessan att sätta upp tält, mamma och pappa står i köket.. själv sitter jag med ångest framför datorn =P haha nerå ;) !

Pratade med pappa lite förut, han tycker jag ska vänta lite med resan, tills jag verkligen har bra med pengar.. och sen sa han att Kurre vill nog att jag ska ha hundarna där hemma, eftersom dem inte har varit här förut .. och till viss del kan jag förstå honom, och jag kan förstå att kurre tycker så också! Så vi får se vad som händer.. Får jag inget jobb, då jag jag och Jennifer dra den 11 sep ;) får jag jobb..då kan jag tidigast dra den 25 sep .. Och det går ett flyg 26, men då får vi inte bo på Aside.. om dem inte har något extra att erbjuda mig och jennifer vid sidan om ;) haha !

Vi får skriva brevet idag, och skicka det till Tony imorogn.. Så allt är klart ! =) det är en bra start iaf ! så vi får reda på mera :)

Nu ska jag gå ner och hjälpa till lite..

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0