Onsdag .

Den här dagen måste jag faktiskt säga har gått väldigt snart.. lite skönt.. =) jag vaknade upp runt 11 imorse, då gick jag ner och hjälpte mamma lite, sen tog jag 1 timmes promenad med troya, hon var helt slut stackarn..var ju varmt =P men kändes mycket bra efter.. så när jag kom hem igen så tog jag kycklingsalladen som frukost/lunch =P mycket nyttig =P haha..

Tänkte faktiskt köra seriöst med lite träning och mat nu, inget godis,chips och läsk nu mer! Det är många som säger att det syns att jag gått ner lite.. och sånt är ju kul att höra =) så till slutet av september ska jag väl vara slim slimigare slimigast ;) hahah .. Vi får helt enkelt se hur det går =)

Imorgon har jag bestämt att jag ska träffa Helen, och det bär väl av till Täby =) eftersom Jemps jobbar, så kan ju jag gå in på ving och höra lite med resan, för vi förstog inte riktigt med hotellet och sånt =P och alltid bättre att få hjälp av dem som kan det där =)

Jennifer är som en hök över mig att jag ska söka jobb..Och jaa, jag säker varje dag! =P Jag tänker såhär..Jag ska på interjuv den 4.. och den veckan får jag veta om jag får det, och börjar då den 11.. och då känns det lite konstigt om jag börjar på något nu innan och måste sen dra från de om 3 veckor! så jag är lite avvaktande..men jag har fortfarande sökt några! =) Meeen jennifer ger inte upp sitt tjat..lill morsan! ;)

Nu kom kusin vitamin
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0