då är det dax ;)

Nu är midsommar över, och den var riktigt lyckad =)  vi blev kvar hemma hos oss, och festade med dem vuxna =P först blev det lite sill, sen grillade vi på kvällen.. efter middan kom Erik och Jennifer ner hit och gjorde oss alla sällskap =) Efter maten satt vi alla och snacka lite, sedan blev det brännboll. Men mitt lag förlorade..MEN det är ju bara en lek..SOM SAGT !! ;)

Men festen slutade jävligt tidigt..redan kl 1 ..men jag jennifer och erik gav inte upp i första taget ;) vi var jävligt trötta, men som vi sagt skulle vi hålla på hela natten.. meeen vi var jäävligt döda vid halv 3.. men vi kämpade på till kl 3.. då gick det inte mer.. så vi skildes och dem gick hem .. guuud vad skönt det var att sova i sin egna säng..Åhh !

Och mycket snack inatt och idag så har vi kommit fram till att dra till Roberts ikväll !! =D haha och Lisett ska med ;) Jennifer har lyckats lura med sig henne =D och för er som inte vet vem hon är så är hon en tjej från Skåne.. jag har bara träffat henne 1 gång och det var typ för 7 år sen ;) men nu ska hon med oss, och hon kommer älska Roberts ;) verkligen ÄLSKA ! ;)  så snart ska jag börja göra mig iordning, för om 20 min kommer Jemps och Lisett hit och vi ska åka hem till Erik och föra =)

Nu ska jag göra mig iordning flör ikväll..

- Jaa, vi väntar fortfarande på dig !

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0