Fredag =)

Nu kom jag nyss hem fårn moster Cina.jag och jossan var där och städa åt henne som en liten present för att hon fyllde år igår =) (Hon kom med förslaget) ;) haha..

Så nu ska jag käka lite lunch..sen efter våra bästa år ska jag möta upp jennifer ett tag.. för kl 3 ska jag jossan och Sebastian och moster åka till Häggvik..det är tydligen jätte mycket rea och sånt, så vi skulle dit och kolla =) trevligt.. men kan ej vara där så länge..runt 4 kommer Helen hit och vid 5 ska vi möta upp mikaela vid ica, och sen hem till Cia på middag =)

Sen i söndags har jag slutat med onyttiga saker, ex läsk godis och fet mat, och när jag var uppe hos Moster så hade 1 kg försvunnigt denna vecka =) GRATTIS TILL MIG =D .. själv tycker jag inte det är så mycket, för jag är sådan att jag måste se resultat på än gång =P men jag får inse att livet inte funkar så =P haha.. men det är väl en bra början lixom =) så jag är nöjd! =)

Men nu är maten klar=) så ska käka och sedan in i duschen och göra mig iordning =)

/A
Kommentarer
Postat av: mikaela

Yääää ikväll firar vi att vi gått ner ett kilo var med att gå upp det igen XD

2008-06-27 @ 13:09:35
URL: http://daleke.blogg.se/
Postat av: Anna

Hahaha, lätt;)

2008-06-27 @ 13:33:24
URL: http://annisen2.blogg.se/
Postat av: Kristoffer

Svar: Gone =[



Det var så slitet, klippte av mig allt och gjorde det mörkt... Ska bli grå igen till vintern kanske, fast då kommer jag inte ha färgat, slingat, färgat, slingat som tidigare!



En av fördelarna med kort hår, det är lätt att börja om!

2008-06-27 @ 18:34:06
URL: http://kristofferfransson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0