Helgen..

Denna helg har varit ganska så mysig =) inte i fredags, men annars =P

Igår åkte dem andra i familjen förutom jag och jossan på 45 års fest.. som skulle vara som en överaskning för Sten, men tydligen visste Sten om festen sen i januari, och lurade alla dem som var bjudna, så festen slutade med att dem gifte sig, rätt coolt =)

Så igår hade jag jemps tess jossan och thomas lite myskväll, vi käka gott, sen drog vi till garnsviken och badade.. fast det var ju lite kallt i vattnet, men när man väl kommit i så =) senare på kvällen drog thomas hem, och vi andra satt och snacka och spelade kort och så till halv 2 =P sen hade vi mysigt och bara snacka hela natten, tills vi somnade =P Dagen efter vaknar jag vi 30 min efter mamma skickat sms om att dem var påväg hem.. så flyger vi ner och börjar städa, vi hade stökat ner ganska så mycket =P låg saker typ överallt.. men allt blev klart och det var snyggt när dem klev innanför dörren..

och idag har väl jag och jemps inte gjort mycket..först hos mig, sen vid fotbolls planen och kolla match, sen hem till henne ;) och sen har vi ju faktiskt varit ute lite imellan åt =P så kom hem för ett litet tag sen nu.. och funderar på att sova innan 2 iaf, ska trotts allt upp kl 7 imorgon bitti =/ ..

Jag tycker om våran plan! ;)

Baajjj baajj

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0