yeej =)

Idag var jag inne i stan tillsammans med Tina, vi handlade lite kläder, iaf jag =P det blev två jätte söta klänningar, bikini, sen en bh och en hårfärg till J . =) Och det verkligen spöregnade i stan idag..helt sjukt =P men jag och Tina var inne på banken och pratade med världens charmigaste "man" ;) haha..Ne men han var riktigt trevlig faktiskt =)

Helen kanske har ny chans att få en lägenhet, iaf hyra över 1 år.. och det tycker jag helt seriöst att hon ska ta, en 2a för 2500 i månaden är väl ingenting? TA DEN !! =P Hade inte jag varit långledig och jobbat hade jag verkligen tagit den =) !!

Just nu sitter jag och kollar på tv5, det handlar om ett par tvillingar, som måste göra exakt allting ihop, och när dem äter räknar dem så dem får exakt lika, så dem får i sig lika mycket... dem är typ 35-40 år och beter sig som 4 år :S helt sjukt.. haha !

Nu är det 100% säkert att jag följer med familjen Svensson till Turkiet, det ska bli hur skönt som helst att komma bort från allting ! =)

Nu ska jag faktiskt söka lite jobb..och sen ska jag kolla lite på lägeneter, inte för att jag tänkte flytta, nej nej, utan för att jag VILL mer än gärna flytta =) Sååå, Helen, du förstår väl att du SKA ta denna lägenhet va? ;)

/A
Kommentarer
Postat av: Helen

Hahah aa annanm jga känner pressen ;) Men tro mig, får jag den, så LOVAR jag att ta det :D

2008-07-01 @ 10:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0