Kvällen blir kalas..

Ikväll så blir det middag hos Helen.. bussen går typ 17:48 från Stora karby till vallentuna, sen gick tåget nästan direkt när vi är framme, så vi kommer fram runt 20 över 6 =) det skulle tydligen bjudas på grillat köttspett, ris, grekisk sallad, kall sås mazarella och sen som efterrätt paj med vanlijsås =) låter som det kommer bli kalas =)

Cia kommer straxt hem till mig efter hon har gjort sig iordning, Daleke var påväg hem, vet ej om hon kommer hit eller hur hon gör =P cia hade pratat med henne, kanske kommer dem båda två samtidigt =P haha..

Jag sov hos Tessan inatt, hon är ju ensam hela helgen, fast nu är hon ju här i Brottby..men iaf.. snacka om att hon tror att jag ska göra allt för henne hahaha... imorse när vi vaknar, så fick JAG gå ut med Troya SJÄLV.. då bad jag henne gå upp och göra iordning frukost och lite sånt.. efter 30 min kommer jag tillbaka. då ligger hon och sover.. då säger jag åt henne och gå upp.. sen går jag och gör min egen frukost och sätter mig och äter.. sen efter typ 5 min kommer hon upp och säger surt: vafan har du inte gjort till mig.. hahah va? vad är det som får henne att tro att jag ska göra frukost till henne? tiss..glöm de !

sen skyller hon på mig att internet på deras data inte funkar.. jaha?! vafan jag hade inte änns suttit vid datan.. sen stoppade jag in sladden i datan..ojdå..DÅ funkade internet.. fick man ett tack? ehmm..nej !

Jag har inte träffat Jempa på flera dagar =( inte kul inte.. jag får helt enkelt träffa henne imorgon.. såå, har hon några planer så kan hon avboka dem nu ;) flr jag vet att du läser :D haha..DÅ SÄGER VI SÅ ;)

undra vad jag ska ta på mig för kvällen.. jag tycker det är kul att klä sig lite fint, även om det bara är vi och att vi inte ska ut efter eller något sånt =P fint och bekvämt blir kvällens klädsel.. =)

Jag har ju bott hos mormor  i några dagar nu också, och igår vad vi i kista.. jag klippte mig sen köpte jag lite kläder, 1 par byxor, en kjol och 1 linne =) jättefint =)  Frisyren blev också bra, men jag ska aldrig mer gå till den frisör salongen igen.. den heter Zax och ligger i Kista centrum.. dem tar noll hänsyn.. jag är extremt håröm, och jag har väldigt tjockt hår, så får väldigt lätt tover.. och hon bara sliter i mitt hår, jag dras bakot i stolen,och när hon typ märker att mitt huvud inte kan dras mer bakåt om inte nacken ska gå av så fattar hon äntligen att hon ska ta tag och kamma ut det.. förstår inte hur vissa kan få jobba som frisörer .. jag HATAR att klippa mig av en anledning.. har ALDRIG hittat en bra frisör.. hon lyssnade inte änns på vad jag sa.. jag sa topparna, jaa hon klippte väl av 6 cm iaf.. TACKAR.. sen sa jag att jag ville ha lite lugg, fast den skulle vara sne.. då menar jag att den är kost runt ögonen.. men min lugg börjar under hakan..TACK.. fan vad jag gillar frisörer !! dem är höjdare på att lyssna.. ÅH vad arg jag blir.. äckel !!

Nu ska jag gå och göra mig iordning innan jag bli ännu surar eller hittar något nytt att irritera mig på =P haha..

/A


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Vi ska picknicka imorgon, du får följa med.. om du är riktigt snäll ;D

2008-05-16 @ 17:01:28
Postat av: Anonym

Haha, vilka då? jag följer bara med om jag får bestämma vilka som ska med ;)

2008-05-16 @ 17:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0