Tisdag .

Det har varit en kass uppdatering! Ber om ursäkt för de, jag kan tänka mig att Daleke har djupa sår i sina armar just nu ;) haha nejå, skämt o sido.. Jag har bara inte haft den där lusten till att skriva som jag faktiskt brukar ha! Men nu är den påväg tillbaka igen =)

Idag när jag jobbade så höll jag på att få ett litet utbrott. inte på barnen eller någon av fröknarna, nej nej, det var för att min toffs hade fastnat i mina armband som jag har, och jag fick verkligen inte bort den. det såg typ ut som jag hade öppnat armbanden och dragit dem igenom toffsen sen knytit igen dem,så det är omöjligt att få bort den om du inte knyter upp armbanden.. men den hade ju inte fastnat så. men jag fick iaf panik.. jag brukar ha väldigt mycket tålamod när jag gör saker(Inte sport, eftersom jag är världens dåligaste förlorare), men idag så kom verkligen paniken på en gång.. haha, sen så blev det värsta lättnaden när den lossnade.. Hahah! =P Jag är psyk iblad, jag kände lixom hur glad jag blev =D Hahaha..!

Nu visar min klocka på datorn 22.40 så om ett tag ska jag avsluta mitt samtal med min man, sen ska jag in i duschen och sen gå och lägga mig så jag är pigg imorgon! =) Smart plan va? ;)

Gonatt mina fans! Vi hörs imorgon!

/A
Kommentarer
Postat av: MIkaelala

nu kan jag sova lugnt ;)

2008-11-25 @ 23:36:49
URL: http://daleke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0