En Lördag !

Det är idag som min lillsyster fyller år, men vi firade henne lite igår. Så igår var moster med familj och sen mormor och morfar och farmor här! =) Hon fick massa olika kläder sen fylla på mobilen och så. så hon blev väl glad, gyllade hennes dag verkade det som ;) hehe..

Alla gästerna kom vid 5 tiden, och T och R kom lite senare, men när väl dem dök in så kunde alla sätta sig och äta.. det blev typ kuckling paj eller något sånt.. det var gott iaf =) Sen satt mest alla bara och festade lite, för Jossan hade dragit ut =P haha! Senare på kvällen så var det tänkt att J skulle skjussa T och R till Solna, men det slutade med att vi skjussade dem till Vallentuna, 6 pers =P haha.. dem ändrade sig och drog till krogen ist =P så vi åkte i 2 omgångar och lämnade.. sen fick vi åka och hämta min kusin som blev utkastad efter ett tag =P haha! Han var så stolt att han kom in på krogen, bara 16 år gammal utan legg =P Tönt! =P

Sen blev det väl inte så mycket på den kvällen, efter att ha umgåtts med J ett litet tag så åkte han hem, och jag gick in i sängen och la mig.. var faktiskt tröttare än vad jag trodde..

Och nu har jag packat klart en liten väska som jag ska ha med mig till Åsa.. Vi ska åka vid 20 över 1 ung.. =) Ska bli kalas kul!!

Just nu sitter jag inne på Youtube samtidigt som jag skriver här och lyssnar ihjäl mig på låten "Where do you go my lovely" =P haha galet sorgligt;D nejdå.. jag gillar..eller typ älskar den låten! =D Det är verkligen en Turkiet-låt! =D Sen har jag även en annan som heter "Can´t you see" Ohhh.. fina minnen med älsk=) !!

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska dra! Så blir inget mer skrivande förns jag kommer hem imorgon någon gång! =)
Ha en trevlig lördag!!

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0