Fredag 3 Okt.

Hallå!

Idag vaknade jag av ljudet här nere runt 7 imorse då Robin gick till jobbet.. då gick jag från loftet in i Jossans rum och somnade om där.. och jag vaknade inte förns halv 2.. jag har nästan sovigt 12 timmar.. låter typ as mycket.. men det var riktigt skönt! Och det kan nog ha varit behövligt efter mina dryga 4 timmar/natt hela veckan!! Och nu är jag ju ganska så pigg =D hehe..

HÄR har vi mannen som gjorde att jag vaknade ur min underbara sönm kl 7 imorse! Tack Slim ;)
(Sätter in en bild på honom eftersom han tjatat så mycket om att han vill synas i min blogg;) haha)

Idag är det ju fredag också! undra vad man ska hitta på?! Jag är sugen på stan faktiskt..alltså inte krogen eller så.. men kanske käka middag eller bio..Men ska in till stan på söndag också.. Men Helen och Daleke, då ska vi käka lunch, sen ska jag kolla på present till min kära syster! =)

Neej men eftersom jag inte är allt för bra på att bestämma saker så väntar jag tills senare ;) Så dyker det säkert upp något, så får vi se om jag är sugen på det då ! ;D hihi..

Och vet ni!?! Jag är på städ-humör =S helt sjukt.. så jag tänkte kanske damma och dammsuga lite här nere, för allt där uppe är redan städat..sen finns det inte så mycket att göra eftersom allt typ redan är städat här hemma! =P Är inte jag en drömdotter? ;) Hahah!

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0