Bara sena inlägg.

Ja, nu för tiden verkar det bara ha blivigt det. Idag har jag faktiskt haft fullt upp. vid 10 i 3 så hämtade C mig vid bussen, så åkte vi hem till dem, där en lagom uttråkad J fanns =P haha. Vi snackade lite, hon har lite att berätta och så hämtade jag mina kläder där. Sen gick vi ner till mig, jag var tvungen att baka, så vi kollade vad som fanns, och det som inte fanns fick vi gå och köpa på ica =) Sen bakade vi, och var nog inte klara förns 7 halv 8 på kvällen =P ni ser, det tar galet lång tid =P haha..

Sen har vi mest bara tagit det lugnt, inte ansträngt oss. jag tycker faktiskt det verkar som J håller på att bli mer sjuk, hon låter iaf som det, själv har jag fått tillbaka rösten och halsen gör inte ont längre. men lite täppt i näsan och ont i huvudet har jag. Men inget jag har dött av förut så.. ;) hihi

Imorgon då..Först blir det Jobb, sen blir det hem och städa lite, jag skulle igentligen gjort det idag, men hann inte med det riktigt, helt slut efter allt bakande. Sen senare på kvällen blir det hem till H på födelsedags middag och sånt, det ska bli trevligt! =)

jag funderar på att gå direkt och lägga mig nu efter detta inlägg, för jag är trött!! riktigt trött!! Imorgon är sista dagen på jobbet också=( lite tråkigt, dem är så trevliga där ju! Men jag kanske kommer förbi någon dag och hälsar på;) hihi!

Natti natti .

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0