Lördag

Imorse vaknade jag redan halv 9, av mig själv. Och det gillar jag inte alls, för jag är fortfarande trött, men kunde inte somna om. Och jag har fått för lite sömn hela den här veckan som gått skäns det som, för när jag är över trött så börjar jag blöda näsblod. och det har jag gjort nu i torsdags kväll/natt sen på fredag morgon och nu imorse. not good!
 
Det blev ingen L idag, jag får ta allting imorogn. för idag så kommer S och M och dem hem också. så det blir bättre med alling imorgon ist. även om det inte alls är bra, och det lär jag väl säkerligen få höra också.men men!

T fråga om jag ville följa med henne och RR till Vallentuna och kolla på hans match, jag sa ja.. Men den är inte förns kl 2. så det är ju ett tag kvar. Jossan och pappa är iväg nu på Jossans match, så får se hur det går för henne. dem åkte typ 5 min efter att jag kom ner imorse, och då satt dem och snacka taktik ;) haha, eller pappa gjorde väl de, och jossan lyssna =P

Juste det där angående Blondinbella skrev i sin blogg om när man går och lägger sig med blött hår uppsatt i en toffs på nätterna..Och att man tydligen kan få svamp i hårbotten..tror ni jag blev äcklad? =S jag gör det nästan varje gång. jag har nästan alltid håret uppsatt..och jag går garanterat och lägger mig med det blöta håret uppsatt i en toffs. usch! Jag har slutat med det nu sen jag läste om det.. Man tjänar på att föna det ist, även om det sliter på håret, men vad gör man hellst? Får svamp infektion i håtbotten eller fönar håret och klipper sig oftare?! känns ju som allternativ 2 för mig iaf !

Middagen igår var riktigt trevlig hos Helen, vi fick kött, krocketter och sallad =) och sällskapet var också trevligt, det blev bara jag Cia Helen och Mimi,för om Daleke skulle komma hade det blivigt så sent. Menmen det var hon som missade något;) hihi.. jag har lite bilder från igår, men dem kan jag lägga in om ett tag, för just nu ligger mobilen på laddning! =)

/A
Kommentarer
Postat av: mikaela

haha jag slutade så sent att jag inte hade hunnit vara hos helen så länge, så vi sa att jag skulle komma idag på släktfikat istället, men jag blev såklart sjuk och ville inte åka och smitta alla, så jag e värsta dissarn just nu :/ men jag ska käka lunch med henne i veckan och ge henne presenten å så :)

2008-09-06 @ 13:44:04
URL: http://daleke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0