så skönt ..

Galet skönt det är att komma hem efter en hel dag så man har varit iväg.. vare sig det är jobb eller något annat.. och speciellt om man är ensam hemma.. helt tyst och lugnt.. för det kan jag ju säga er, det är inte alls ofta det är lugnt här hemma.. alltid är det något. och det är galet jobbigt på ett sätt.. Jag kan skratta åt RR ibland när han är här, han blev helt chockad i början när han börja komma hit av allt ljud =P HAHA! han har väl det jätte tyst i sin lägenhet i Solna, och så kommer han hem till familjen gustavsson, haha grattis killen ;D

Idag så är det bara 9 dagar kvar till Turkiet resan, jag tycker faktiskt att det gått ganska så fort.. Och som tur är så kommer resten av denna vecka gå fort också..eftersom man jobbar på dagarna, så försvinner så mycket tid, och det är bra, då slipper man tänka =P haha!

Men imorgon ska jag icke vara med på bandyn tyvärr, eftersom jag fortfarande inte mår bra, och jag vill inte bli ännu sjukare, sen ska man kanske inte träna när man är sjuk..hört att det inte sk avara så bra=P även om jag gärna hade varit med, men nej, jag måste bli helt frisk tills nästa vecka. =)

På fredag blir det födelsedags firande hemma hos H.. Och som jag fick reda på igår så skulle vi tydligen ha middag där =P haha, alla andra visste tydligen om det, jag trodde det bara var fika och lite sånt.. men icke sa nicke, här slog dem till på middag också, så det lär nog bli trevligt!! =) Och dår får jag ju en middag med girlsen innan vi drar också, kalas bra! =)

Jag funderar på om man ska hämta upp resväskan någon dag snart;) haha, men kan ju faktiskt börja lägga ner klänningar och shorts och sånt som man inte använder här hemma nu, alltså bara för att ha något att göra! (A) hihi.. Men vi får se hur det blir med den idén.. I helgen ska vi iaf åka och handla lite jag och J, typ shampoo och allt sånt där, sen sen jobbar hon Mån,Tis, och på onsdag ska hon klippa sig, så den tiden rinner bort ! Och det känns ju tråkigt att åka själv =P hehe..

Ja ja, det blev ett rätt långt inlägg, men det gör väl ingenting =P Nu funderar jag på att gå och kolla lite i min garderob vad som finns som man kan ta med sig(A) hihi.. (Jag vet typ exakt allting redan, men alltid kul att kolla lite extra, kan ju hitta något nytt ;) meen troligtvis inte) =P

Du var sjukt gullig igår...ohh längtar <3
/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0