hallå där .

Så nu är jag hemma igen. tyckte att jag och Jennifer avrundade rätt snabbt idag, men då mötte jag S på vägen, så blev ståeende där ett tag också! Alltid trevligt! =) Och riktigt söt hund! =P hihi.

Jag ska väl gå och lägga mig ganska så snart. är rätt sliten. känns som denns vecka har gått rätt segt, känns som jag bara vaknat, gått till jobbet, sen gått hem och lagt mig för att sova. Kanske är för att det varit möte 2 kvällar irad. det tar på krafterna lite juh =P haha!

Men som sagt, torsdag imorgon, och då är det ju bara 1 dag kvar tills det är fredag, och så är det helg snart igen lixom! =D Och det ser man ju alltid fram imot! ;D

Nej nu tror jag nog det bli dax för sängen. Den har jag längtat efter väldigt mycket idag! =) Så det ska bli skönt! Men som sagt, först social med älsk ett litet tag! =)

Juste en grej innan jag går. lurade ni några idag? Jag kom inte på något roligt, så det ända jag gjorde var att stressa upp M på jobbet om att klockan var as mycket, så hon fick lite lätt panik! ;D hahah! ni kanske inte tycker det är kul att läsa, men det var roligt att se hennes reaktion! =D haha!

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0