Påsken är igång .

Idag så firade vi påsk på dagiset, det var riktigt trevligt. vid halv 10 då gick vi till skogen och träffade på påsk kärringen ;) hehe, barnen var jätteglada! =D Och det var mysigt. Dem fick rispuffar ist för godis, och alla våra barn på minsta avdelningen bara tröck i sig=D haha! det var riktigt kul. Sen när vi kom hem så dukade cvi långbord och åt påsklunch, en riktigt trevlig dag! =)

Nu är det bara 1 dag kvar, sen är det långhelg, det ser jag fram imot! ;D Imorgon blir det även middag här hemma. mycket trevligt! Jag har inte riktigt helt bestämt vad det blir, men jag har min lilla plan! ;) hihi. Ne men det ska faktiskt bli riktigt trevligt! =) Det var ju ett tag sen, och sen kommer ju även Tina med, och eventuellt Jennifer! blir ju kalas! =)

Idag har jag väl ändå varit ganska så duktig. Jag kom hem vid 5 så kom Jennifer och mötte upp mig så gick vi direkt ut på promenad.. =) och så kom jag hem för typ 40 min sen. så nu har man käkat sen middag, vilket inte är så bra, men jag kör ju mina övningar morgon och kväll, sen även varit ute på promenad så det gör nog inte så mkt! ;) =P haha!

Nu blev det långt, vi avrundar här!

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0