Freedom .

Jag vill bara att dagarna ska rulla på. Jag behöver turkiet. Jag behöver slippa Sverige för ett tag. Jag vill slippa brottby. Gahh. Känslan att vara instängd är stor, ångesten finns där. Friheten skulle sitta fint nu. Tänk att få vara i sitt paradis och göra precis det du vill.

Du har ingen som helst tidspress, du kan bara leva för dagen. Göra exakt vad du vill utan att massa andra ska hålla på att tycka. Nästa år i Turkiet ska jag utnyttja varje dag som den sista. Fan vad jag ser fram imot det. Det kommer bli så jäkla oslagbart! Det finns inte på kartan hur bra jag kommer att må! Vi kommer att ha så himla kul.

Jag är duktig på att ta bilder. tidigare har jag tagit över 500 bilder på 2 veckor. Vad tror ni då jag kommer ta på 6 månader? Datorn kommer vara full! Av något jag kommer njuta av att kolla på resten av mitt liv.

Även den svettigaste dagen av dom alla, ska jag njuta! Fan. Jag måste börja nedräkningen snart. Jag har väntat i 137 dagar förut. Jag kan göra det igen. Och denna gång väntar jag inte på en idiot. Utan jag åker dit med självaste Ärrri. Det är så jäkla bra!

Om 7 månader drar vi. Låter himla långt. Men vi är så pass bra, så vi klarar de! :D
Och det roligte av allt.  Vi är ALLTID ett steg före.

Nu är det dax för Anabanana Vs Efes-Anna att sova, jobb imorgon. Fan vad jag längtar! MMM... ?

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0