im back!

Så. då kommer det en liten uppdatering igen. =)

I tisdag var det då första dagen på jobbet, jag hade lite ångest över att börja jobba. Men de visade sig att det var roligare än va jag trodde. =D Väldigt kul med alla nya barn och förälrar. ALLA föräldrar är helt underbara! Så himla trevliga! =D Så nu känns det bra att gå till jobbet ;D haha!

Och i onsdags som jag skrev så kom ju Erika-Umbrella til Sthm. Det var himla trevligt! =D Vi gjorde inte allt för mkt eftersom jag jobbade på dagarna. Så vi fördrivde tiden genom att prata oavbrutet i timmar och även kolla lite film! Ibland kan det vara skönt att bara vara hemma. Vi hade som sagt en hel del att prata om! =D Himla trevlig tjej det där!!
Och för att inte glömma det bästa...På torsdags kvällen blev det till att dricka en EFES!!! =D Hemma hade jag från förra resan 2 Efes Öl kvar. Så dom satt vi och njööööt ut av den kvällen!!=D Vilken känsla det var! Lovely =D hihi..

Många planer är gjorda, och alla är princip klara också! =D FAN VA LIVET RULLAR PÅ SOM DET SKA NU!!! =D Jag är himla glad och lycklig!!=D

Slänger in lite bilder straxt! =)

/A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0