Torsdag .

Ja nu är man i sthlm igen då. Resan hem var rätt jobbig. jag körde en liten bit, men sen orkade jag inte mer, så böt med pappa! :P haha!!
Igår skulle jag ju egentligen till Helen och spela GT. Men hon hade varit hos doktorn och blev massa förkyld, så jag gick upp tillsammans med Jossan till Tessan o Robin så satte vi oss där och spelade GT hela kvällen =P Jag t.om hjälpte dom att städa lite snäll som jag är! =)

Men idag så blev det att åka till Helen!=) Så vi möttes upp i Vallentuna och köpte lite saker, sedan begav vi oss hem till henne, så vi stekte på lite kött och hon gjorde hemagjord potatissallad. blev kalasbra! =) så ikväll blir det till att bara nörda oss för hela slanten... spel o datorn! :D haha.. ibland måste man få vara sån också!! ;)

Men nu ska jag ta och lira lite GT en stund...jag får springa lite fram o tillbaka! För jag behöver lite hjälp ifrån Erika-umbrella ikväll med en sak! ;D hihi..

Juste, idag köpte jag min sladd till datorn. för min laddarsladd fucka ju ur i söndags. Och eftersom vi varit i Åtvid har jag ej kunnat fixat en ny, men vi beställde en idag som pappa hämtar ut åt mig imorgon! =)  Blir kalas.. så imorgon funkar monstret som vanligt igen! ;) haha!

Vi hörs!
/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0