<3

Nu har jag precis lagt på efter 1,5 timmes prat med Älsk i telefon. Jag tycker om honom väldigt mycket. ibland kan jag verkligen börja skratta åt honom alltså, eller åt...med honom rättare sagt.. vi kan sitta och as garva i telefonerna =P haha. Sitter t.o.m och skrattar lite för mig själv nu när jag skriver detta =P Han är för himla söt! =)
Jag saknar honom, men snart vet jag att vi får träffas, och det kommer bli kalas. jag vet de! Idag är jag possitiv. idag är det en bra dag! =D

Och idag så pratade jag med Cetin, som är Jennifers pojkväns brorsa. och han satt på Lavash där Nusse jobbar. Och då fick jag prata med Murat. Ohh...då började jag verkligen att sakna Turkiet. När han visade med Camen lite runt! Ohh..Ge mig turkiet..please please please..=P hehe..

Nej nu ska jag ta och kolla vidare på Tv4 Fakta tillsammans med min mor. Det är på Akuten idag ;)   haha.. Sen kanske man ska ta och sova? Jag skulle faktiskt behöva det hela den här helgen. för jag har ju inte kunnat sova någon natt riktigt bra denna vecka. Så snart får det bli sängen!! =)

Så gonatt på er mina fans!

/A
Kommentarer
Postat av: Fröken Holm

Haha vad sött :)

2009-01-31 @ 23:17:22
URL: http://frokenholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0