Bloggdrottningarna.

Vad tycker ni igentligen om bloggdrottningarna Blondinbella, Kenza och Kissie? Jag tycker iaf såhär!

Blondinbella; Jag tycker att hon är en riktigt smart tjej, hon har båda fötterna på jorden, men samtidigt blir hon så otroligt jobbig att lyssna på. Har faktiskt själv pratat med henne i telefon(Gav detta mig extra status?) ;). och hon är lixom övertrevlig på något sätt. Hon verkar tänka smart omkring det mesta, men hennes tv dagbok. det var lite att ta i. Tyckte bättre om henne innan den kom! Utseendet då. det måste vi ju såklart kommentera;) haha. Hon har otroligt fint hår. och hennes ögon, dem är otroliga. Hon är är inte speciellt snygg! men söt, det kan man ju inte säga imot! =)

Kenza; Min klara favorit av dem 3. Men henne tyckte jag faktiskt var tråkig att läsa om i början, men ändå så var det något som gjorde att jag nu idag läser hennes logg varje dag(läs några ggr/dag). =P Hon har också växt i mina ögon, hon verkar vara väldigt rolig som person. Och utseendet, det har hon ju med sig. henne kan man inte se några fel på! Hon är hur söt som helst! Och hon är också väldigt klok!

Kissie; Haha, vad kan man säga? Jag tycker denna brud är skön, hur hon hela tiden lyckas provisera sina läsare. haha. Jag gillade henne inte alls i början, men sen så fastnade hon också. Fast hon verkar faktiskt inte speciellt smart om jag ska vara ärlig! =P haha! Men hon är skön. hon totalskiter i vad andra tycker! även om hon inte ser speciellt bra ut eller är speciellt smart,(eller jo, håret är snyggt!) så har hon ändå det där självförtroendet! (Som hon visar iaf) haha, kör på kissie-missie.

/A
Kommentarer
Postat av: sanna

Blondinbella är den överlägsna bloggdrottningen! :)

2009-01-10 @ 17:00:13
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Jossi

jag tycker att det är blondinbella och kenza är riktigt bra...sen tycker jag att Kissies är elt okej, är rolig att läsa ibland! ;)

2009-01-10 @ 17:06:16
URL: http://jossisplace.blogg.se/
Postat av: Sara

Kenza är den bästa!

2009-01-10 @ 17:20:52
URL: http://saraaahz.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag gillar Stina-Lee bäst, men om jag ska välja av dem tre så blir det nog..hmm Kissie. Hennes blogg är kul att läsa, kenzas har blivit så tråkig tycker jag, och blondinbella..tjaa..hehe, den läser jag då och då iof, men det handlar mest om hur känd hon är, och hur hon tänker bli mer känd.

2009-01-10 @ 17:28:03
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Becca

Själv tycker jag att Kisses blogg är den roligaste bloggen. :)

2009-01-10 @ 17:52:19
URL: http://beccaasplace.blogg.se/
Postat av: Emma

exakt så tycker jag också! men kenza bloggar mindre nu än förut..

2009-01-10 @ 19:32:48
Postat av: elin

jag tycker kenza är lätt bäst bland dom tre!:)

2009-01-10 @ 19:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0