Första inlägget 2009 .

Inte en dag försenat, eller vad säger ni? ;)

Nyårsafton var helt okej, sådär lagom överskattat som vanligt. =P haha hör ni? Jag är lika possitiv detta år som förra;) Mmm, i love it! ;D Nej men det blev käk och sånt hemma hos Wallbergs, sen pendlade jag lite mellan de huset och Svenssons, självklart firade jag nyår med Jennifer! Daah! ;)

Och sen nyårsafton har det väl bara rullat på..den 1 så var det tjejmiddag, den hölls hemma hos Helen, kalas trevligt var det. =) Har inga bilder än, men kanske kommer senare om jag orkar någon dag.

humm. mer då.. jag har tex. börjat röra på mig, tar imellan 1-2 promenader per dag(beroende på humör), och slutat med allt godis och läsk och skit.. Tänkte att det är dax nu lixom. =) Och det går kalasbra! Tackar som frågar!

Något nytt om turkiet då? Haha, självklart mina läsare. Det är bara 99 dagar kvar nu, känns ju som ingenting(NOT) =P haha. men det blir nog bra. Jag ska börja jobba nästa måndag. alltså inte imorgon, utan veckan efter, 2 veckor är säkra, men hoppas ju på att jag blir kvar där ett tag extra, som förra gången;) hehe. Då ska vi nog se att allt löser sig! haha!

Nej nu får det vara bra, jag tycker inte om att skriva långa inlägg utan bilder. det blir lixom otroligt tröttsamt att läsa. Såå. Ha det så bra. vi lär höras igen!

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0