Sol och 6 -

Det är vad väderkartan visar på min dator iaf. låter ju rätt bra faktiskt. inte sådär sjukt kallt! =)

Nyss ringde dem från tallstigen, jag ska jobba där imorgon =D hur bra är inte de?! ;) förhoppningsvis så vill dem ha hjälp på fredag också. hihi ;)

Jag tror jag klättrat upp ett tappsteg, jag är trött på att vara hemma, nu vill jag jobba sönder mig och tjäna pengar ist! =) Man måste ju ut och resa mer lixom. Och då tänker jag inte bara på turkiet, mitt liv kan ju inte krettsa runt de lixom. utan jag vill till Gambia, fråga mig inte varför, men det är ett av mina mål =P Jag har helt enkelt bara bestämt mig för att jag ska dit någon gång. Sen om det är om 1, 5  eller om 10år. det får vi se =) Jag ska dit iaf!

Nu när jag inte jobbar så sitter jag och pappa som dårar och spelar kungen. haha, han klarar det typ varje gång, men jag är inte långt efter. Vi är uppe i 51 % . Och varje gång det sänks skyller han på mig, och jag på honom.. haha. Lika dåliga förlorare båda två! =P Men det är kul, det är ju inte bara att spela, man måste ju tänka också. och det är då jag, snillet kommer in ;)

Och vet ni, jag är duktig, jag har gått ner några kg sen 30/12-08. Är inte jag rätt cool? ;) Jag måste säga att jag är helnöjd. Det känns bra att dem gamla jeansen jag inte kunde ha förut sitter slappt nu! Yeah! Jag är fett duktig!

Nu ska jag ut på min dagliga promenad! Vi hörs!
/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0