Jag lever.

Man skulle väl inte kunna tro det, men jag är i livet! Jag mår iaf bättre nu.

gårdagen var bra! Vi började vid 3 tiden att gå upp till Cina och Mulle för att ta en för drink innan vi skulle gå hem till fam.Wallberg, vi skulle ju fira Vickis som blev 20 år nu i veckan som var!
Hon hade en sjukt fin klänning på sig, där blev man lite avensjuk! ;) hehe.. Maten var kalas god också! =) Alla var laddade lite för Sverige matchen, för den fick vi se där. tyvärr blev det ju dock förlust.
Det kändes som jag skulle somna vilken sekund som helst. Så jag ville komma igång och hitta på något, inte bara sitta! Så jag följde med ungdomarna hem till Westbergs. Men var ej där länge utan vi drog hem till T och R och spelade lite gitarr hero. Sen var det prat om MG hela kvällen, men jag kände mig inte allt för sugen.
Men det slutade där iaf. Det var helt okej, galet mycket dans! =D Och med tanke på att jag nog inte varit ute på krogen på snart jag vet inte hur länge! Minns faktiskt inte änns VART jag var sist jag var ute..Det är illa! ;)
Men tycker det inte är lika kul längre så! Jag festar bara i Turkiet! ;) haha!

Så vid 8a tiden gled jag in här hemma, (då hade jag sovigt några timmar hos T och R!) =P Sen vid 11 tiden kom Cina förbi så då vaknade jag till men somnade sedan om när alla drog här hemifrån och så har jag sovigt fram till ungefär 1 timme sen.. Och känner mig ganska okej i huvudet. det börjar bli bättre!

Lite senare kommer bilder upp. för det går segt nu! =P

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0