Att göra på just det sättet..

Jag gör inte te på det som sagt valiga sättet. man kockar upp sitt vatten häller i muggen och stoppar ner te-påsen.. Nee, utan jag kockar upp vattnet, lägger te-påsen i en kastrull och låter det ligga ett tag och blandas in ordentligt i vattnet och sedan efter några minuter så höller jag över det i muggen!

Det är rätt komisk, för förut drack jag inte änns te, det var de värsta jag visste. jag kunde tvinga i mig när jag var sjuk lite eftesom "det var ju tydligen bra då" .. Men då hade jag 70% mjölk, 20% te och 10% socker.. Då gick det om jag verkligen tvingade i mig.. Sen gick det några år säkert som jag inte drack te på. Men sen när vi åkte till Turkiet och så blev man på tvingad te igen. Men nu var det faktiskt rätt gott. om man hade socker i såklart!! hade nästan 3 sockerbitar i ett litet litet glas. Så te´t smakade väl mest socker så att säga..men det var "gott" ;) haha!

Men nu, nu är det andra tider. nu dricker jag Te, ursäkta...Turkiskt te utan varken socker eller mjölk..Och i love it! ;) haha!


/A
Kommentarer
Postat av: Linda

Jag har faktiskt också börjat gilla te. Med honung i.. innán hade jag också mjölk och socker, sen började jag med kaffe istället, men försöker variera mig så nu blir det te också ibland! :)

2009-03-07 @ 14:19:11
URL: http://lillyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0