Sjuk

Jag mår inte bra. inte för 5 öre. kunde inte somna förns kl 4 inatt..och då hade jag inte sovigt på ung 24 timmar..Sen har jag inte kunnat äta ordentligt på några dagar, bara känns som det vänder sig i magen när jag ser mat.. Och imorse höll jag på att spy när jag gick upp, så jag hörde av mig till jobbet och sa att jag blir hemma!
Så dagen har jag endast ägnat åt att kolla på film. På den där hemsidan som Ali visade mig.
_________

Jag vill bara åka tillbaka. Satt och kollade på resor igår. Kan det inte bara bli Juli nu? snabbt! Så jag får åka iväg igen! Och slippa allt. Jag och Jennifer pratar om att man kanske bara ska ta en enkel. Men det beror ju helt på med jobb och allt sånt. Våran anställning går ju ut sista Juni. Så efter det är jag fri om man nu kan säga så. Igentligen kanske man ska ha ångest och börja leta efter ett nytt jobb. Men min hjärna och jag sammarbetar inte just nu.

Jag saknar familjen otroligt mycket. Min andra halva som finns där! Konstigt hur vissa personer kan fastna och betyda så mycket på så kort tid igentligen! Samma dag som jag åkte tillbaka till Side så satt jag och Fatma och kollade på deras familjebilder. Det var riktigt kul att se..Och när vi kollat klart så tog hon även det fotot som Nusse har på mig och la det bland familjebilderna. Det kändes bra. Väldigt bra på något vis! Det känns bra att kalla dom min andra halva!
Den här bilden är det dom har på mig bland familjebilderna.


Jag vill inte lägga ut några bilder än på familjen. Eftersom jag inte vet om dom vill det. Men så fort jag vet svaret så kommer ni märka det! =P

Han är GALET snygg, och det vet jag att NI också tycker ;) <3

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0