Hemma igen.

Såå! hemma igen, sköönt!

Kan börja med att svara på Dalekes kommentar
"haha det låter som du menar att ni blivit förvisade ur landet xD"
- Man skulle faktiskt kunna tro det. Och sen kändes det som jag ville fly mer än gärna efter att ha en morsa som tjatar sönder en så att man har skavsår i öronen. :P haha!

Middagen som bjöds på var köttfärspaj, den var faktiskt väldigt god, jag som egentligen inte brukar gilla paj, jag typ hatar det.. Men denna funkade! Så grattis till dom! :)

Jag har ju faktiskt gått och lagt mig tidigt 2 nätter i rad nu. läs 9 och halv 11 :P men vaknat upp mellan 02.00-02.30, pigg och huuuuur kissnödig som helst, sen har jag gått och lagt mig igen och somnat om som en liten prinsessa och vaknat upp väldigt utvilad runt 6.00-8.00 då klockan ringer :) Och imorgon så öppnar jag..Jo du läste rätt jag ÖPPNAR imorgon.. jag är typ livrädd.. Fått allting förklarat för mig typ 1000gr, men vet ej om jag riktigt fattat det än..

pricken över i:t var väl att jag glömde nycklarna på jobbet? Men kom på det när jag skulle gå till T&R så gick förbi där först för att hämta dom.. Känner mig så smart! ;) haha! Hade ju varit rätt pinsamt om jag kommit upp dit imorgon bitti och så hänger nyklarna där inne! höhö ;) säger till föräldrarna att "vi tar imot ute idag!" ;) haha!!

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0