Berg och dalbana

Snacka om att va glad ena sekunden, sen arg, sen ledsen och helt plötsligt sitter man och garvar.. de kan fan inte va bra för kroppen eller hjärtat!! De vore liksom bara bättre om jag kunde få dra! låt mig åka!!

Man kanske skulle stanna hos mannens familj medans han är i lumpen? Lära sig kurdiska och leva deras liv.. whyyyyy noooot? Det är nog inte många som gjort de, någon måste ju va den första;) låter lite kul på ett sätt!!

Ni kanske blir skräckslagna när ni hör mig säga de, men hans familj är så jäkla rolig och underbar så de finns inte!!! Satan vad jag tycker om dom!! Jag ska springa in och krama om Baba och Anne när vi drar dit! :D Många har så himla mycket fördommar mot muslimskt folk så det är sjukt, dom är inte så hemska som man hör!!! Visst de finns dåligt folk där, men gör de inte de i Sverige då??PRECIS! Och när man inte lever som turist, vill säga är där 1v om året typ, då får man en hel annan syn på kulturen osv!

Jag har tex skojjat om sex med hans pappa, jag har pussat på Nusse framför hans släkt som bor ute på landet, där jag innan trodde jag skulle bli ihjäl slagen om dom såg mig ta på honom! vi får sova tillsammans när vi är hos hans föräldrar, Jag badar i bikini när folk från släkten kom och hälsa på! Det är inte som alla tror!!

Tro mig, jag har haft väldigt mycket fördomar om muslimer och turkiet jag också, jag var t.om nära på att inte vilja åka när jag skulle haka på familjen S dit för första gången! Men jag tänkte "vafan det är ju utomlands, klart jag ska med!" Och jag kan säga er, det är jag mer än överlycklig för idag!


Varsin bild med mina älskade svärföräldrar! ♥

Många har även frågat mig om klädseln.. "du har visat bilder i bloggen när du har klänning och slöja på dig, är det ett krav?" ehmm..nej såhär är det.. Ex. på dessa bilder befinner vi oss på bröllop, där är man tvungen och ha på sig det. Och för att inte sno ALL uppmärksamhet (det fick jag brutalt mycket av ändå på possitivt sätt!)så tog jag på mig dom, och även för att visa respekt mot deras kultur! Jag rättar mig efter vart jag kommer! Annars var det inget krav jag hade alls. Jag gick vanligtvis runt i t-shit och jeans! Det hade dom inga problem med alls!

Sååå, nu kanske ni med fördomarna kan lägga ner dom och ta lite lärdom av detta istället! :)

Med de säger jag GONATT!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0