Förklaring

Jag är en person som har väldigt svårt för att förklara mina känslor, och därför brukar jag aldrig skriva eller säga till personer om hur mycket dom betyder för mig, eller hur jag känner för dom! Kanske låter konstigt, men att prata känslor känns liksom inte som jag, jag är den som istället bara kastar mig runt personen i sig och kramar om den, eller gör små saker som jag tror framför mina känslor!!(Sen om de kanske inte alltid går fram är en annan sak:P)

Igår spenderade jag dagen hemma hos Mikaela, hon är en av dom som jag tycker så sjukt mycket om men som jag kanske inte har berättat det för, men jag tror hon vet de ändå! vi har inte kännt varandra speciellt länge, men det funkar ändå så himla bra, henne kan jag säga princip vad som helst till, jag behöver inte tänka på hur jag måste vara, hon vet hur jag är, hon har varit med tillräckligt länge för att veta hur jag funkar. Hon är en av de jag släppt närmast in på livet! Och att hon fått veta saker som jag inte ens beättat för mina barndomsvänner, det är stort för mig! Jag brukar inte släppa in folk så lätt, kanske på ytan, men aldrig på djupet!

Och att vi bara kännt varandra i ca 4a månader och jag redan kan säga att hon varit med tillräckligt länge för att känna mig så förstår ni hur mycket hon betyder!! Mikaela, du ska veta att du är speciell och att jag tycker om dig väldigt mycket! Du är en sådan otroligt fin vän, och jag är överlycklig att vi träffats!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

<3 <3 <3

2010-08-22 @ 22:14:59
URL: http://melvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0