Hur gick det egentligen igår?

Igår på pepparkaksbyggar tävlingen gick det jäkligt bra till en början, som nr 2 var jag klar och efter mycket slit stod äntligen mitt hus på "torkning".. Tessans halvdanna var redan klart;) hahah!! men iaf.. det var många själar som slet med sina hus! Men sen så råkar Emma gå imot mitt hus och det ramlar ihop... Jag märker först inget men ärlig som hon är erkände hon att hon råkade gå imot det...
Jag får tårar i ögonen och svär som bara den..haha töntigt jag vet, men ni förstår nog inte vilken tävlingsmänniska jag egentligen är.. (var glada för det!) Jimmie stöttar mig lite och säger att jag inte ska ge upp, och när jag tittar på hans "radhus" han kämpat för att få ihop så inser jag att jag får bara ta tag i det igen!
Sagt och gjort, jag börja smälta socker på nytt och klistra ihop delarna som ramlat isär. MEN då händer något, allt ramlar igen och jag tar upp alla delar och kastar ner huset i diskhon och säger "jag är fan inte med längre" och så går jag där ifrån med en ilska i kroppen som är svår att beskriva!
Såå, det blev alltså inget pepparkakshus för min del.. Totalt blev det två enkelhus och ett "radhus". Och eftersom jag valde att bli domare fick jag utse vinnaren! Dock blir det svårt men jag valde att ha två 1:or och en 2a. Så på förstaplats kom Jimmie och Robin, Jimmie för all tid och slit han la ner och ändå fick ihop det efter alla gånger både han och andra råka gå imot så det ramlade ihop! Robin för utseendet, där det även blev bomull runt och fin belysning inuti.. Så andraplatsen fick gå till Tessan då hon bara hade ett halvt tak..Men det blev fint! :D
Sen blev det till att sjunga singstar som jag ägde i och umgås med trevligt folk, en väldigt trevlig kväll så att säga!:)
(Bilder kommer sen, orkar inte överföra just nu!)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0