Zandra ♥

När lusten faller mig in så tänkte jag hylla lite vänner. Eller hylla. haha det lät bra iaf!;) sen vet jag inte riktigt om det är en hyllning. Men jag gillar att skriva om folk jag tycker om på mitt egna sätt. Sådär som jag gjorde om Tina för ett tag sen! Jag kommer skriva om fler, men denna gång ger jag mig på Zandra!:)

Även Zandra lärde jag att känna i Alanya detta år. Jag hade läst hennes blogg ett tag innan, men vi hade aldrig skrivit med varandra. Eller joo jag tror jag skrev och fick ett "bittert" svar tillbaka!;) så jag slutade kommentera och läste bara lite istället. Zandra var den som jag såg som "störst" i Alanya. Och med det menar jag, hon jobbade där och hon verkar vara den mest insatta eller hur man ska säga! ;D haha!

Så en kväll när jag hade tagit modet till mig för att egentligen bara träffa Mikaela så får jag som svar på hennes sms "det är bara att komma till Marco Polo jag och Zandra sitter där!" Jag trodde jag skulle av nervositet alltså! :D haha.. Men vafan det var bara dra på sig skorna och dra dit även om jag tveka lite. Jag fick ju bilden framför mig att Zandra var lite "arg" av sig tack vare den "bittra" kommentaren!;) (Haha fan vad jag skrattar när jag skriver detta med tanke på att jag vet hur snäll och go Zandra är nu när jag känner henne!)

Efter våran första kväll ihop måste jag nog erkänna att jag trodde både Mikki och Zandra skulle hata mig! HAHA.. jag pratade på rätt bra och i allt Zandra sa så sa jag "ah jag vet, jag läste det i bloggen!" ... Oh herregud, vet inte hur mycket man ska berätta egentligen, så de räcker väl?! ;)


Men ju mer man umgicks med Zandra ju mer tyckte jag om henne!

Men eftersom även Zandra jobbade så fanns inte all tid i världen att träffa henne heller. Men självklart blev det att man möttes upp när det gick. Till en början var vi alltid vårat lilla gäng. Jag kände Mikaela och hon kände Zandra. då det blev alltid genom Mikaela som jag fick träffa Zandra!


En dag påväg till stranden alla tre!

När det är lite stelt (Jag vet inte om det bara var jag som tyckte så men iaf) så försöker jag komma på saker som jag kan fråga personen i sig. Så jag skulle ge mig på att våga fråga lite saker om Zandra. Och tro mig, jag är inte känd för att vara den smartaste, och jag bevisade verkligen det för dom! ;D

För att utväckla det lite.. Det är nämligen så att Zandra har en tatto med ett Z.. Då jag har suttit ett tag tyst för att ladda för att våga fråga så ställer jag dum som jag är frågan;
"Vad står ditt Z för, är det för din pojkvän eller?"
Jag kan säga redan här att Zandras kille börjar på M....M... HÖR NI DE... M....
HAHA. Jag tror inte någon kollat så frågande på mig som Zandra gjorde i det läget! :D

Snacka om att göra bort sig, och ni ska inte tro att det blev den ända.. Jag har dock inget minne för andra saker, utan det är Zandra och Mikki som minns sånt där! ;) 


Jag och Zandra på Efeskväll hemma hos henne!

I dolmus påväg till Alanyum

Lite bild-minnen!

Midsommar!!

Spontankvälllen på QG, HAHA vi hade senaste modet den kvällen!! ;D

hahaha! ;D

Vi har även hängt på hamamet och tydligen haft väldigt kul! ;)
(Eller okej, det var säkert jag som skratta åt mitt egna skämt och du ville skratta lite för att inte göra mig ledsen) ;)

Vi hade en MINST sagt galen kväll, eller var det bara han? ;)

Samma kväll på CH. "snygg kopia" :D HAHA!

Jaaa, vi har faktiskt haft jäääkligt kul! Och mer i slutet var det då vi gled ihop mer och mer, när jag kom utanför eran lägenhet för att vinka av dig morgonen du skulle hem så kändes det så himla konstigt. Det är alltid jag som har sagt hejdå. Och nu när du skulle åka kändes det inte rätt! När jag vinkat av och var påväg hem igen var jag helt tom i hela kroppen och huvudet, jag vet inte om jag fattade att du åkte!!

Jag saknade dig väldigt mycket när du var i Sverige, och min räddning var att jag hade Tina och att Mikki inte kom allt för länge efter det! Men turen som jag har fick jag även träffa dig på återträffen vi hade!! Och jag hoppas med hela mitt hjärta att vi ses snart igen!! För jag saknar dig något så otroligt!!!

Älskar dig! ♥  

Zandra har varit en stor stöttning för mig den senaste tiden, hon har många många gånger fått mig att känna att jag klarar detta, hon har stöttat mig i allting om tankar och funderingar. Hon ger mig kloka råd, hon gör mig glad! Jag är otroligt lycklig över att ha henne i mitt liv! En sådan omtänksam och snäll människa hittar man inte så lätt!! Älskade älskade du!

Förhoppningsvis ses vi redan i Januari min fina vän! :)
Kommentarer
Postat av: zandra

Du fick mig att sitta och små skratta för mig själv. Bli förvånad över den bittra kommentaren som jag inte alls kommer ihåg.

Och du fick mig att fälla en tår eller flera.

Detta inlägget beröde mig ända in i hjärtat och det var något av det finaste någon har skrivit om mig.

Anna du är mitt ljus i mörkret. Du är min ängel.

Jag finns alltid här för dig! Jag hoppas du hör av dig om du bara vill prata om allt. Jag finns här för dig dag som natt!

Anna jag älskar dig så otroligt mycket! Du är en mycket fin vän. Tack så otroligt mycket för dessa ord.

ÄLSKAR DIG

2010-12-05 @ 19:49:32
URL: http://zandraorneling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0