Onsdag!

VARFÖÖÖÖR ÄR JAG SÅÅÅÅ NERVÖÖÖÖS? :P haha.. Kanske är pga min mellanlandning i Istanbul? Det är ju inte den minsta flygplatsen om man säger så, höhö.. Men har ju mellanlandat där förut ensam utan några större problem.. Men sen påvägen hem blir de mellanlandning i Adana, ett ställe jag aldrig varit på:P kan bero på det kanske, för själv har jag ju flygit förut inrikes där i turkan. Så det är väl inga problem. jaja livit som min man brukar säga! ;)

Jag är snart där, inte ens en timme behöver jag vänta i Ist på nästa flyg, känns både bra och stressande, för det är ungefär vad det kommer ta för mig att hitta till nästa incheckning;) haha!

Neeej, det är inte meningen att jag ska sitta här egentligen, men jag är princip klar, ända jag har kvar är duscha och klä på mig redo för att dra..  haha, inte lagt fram passet än kom jag på, ska nog göra de om jag ens ska ta mig ner!;)

Ni kanske hör något mer efter detta inlägg. datorn är en bra tidsfördrivare, för det är precis det jag behöver just nu. Något som gör så tiden går fort! så jag kan draaaaaaaaaaaaaa! :D



Kommentarer
Postat av: Esther

Du får ha det så bra där nere :) Ha en bra resa ner :)

2010-06-23 @ 22:21:42
URL: http://esthersverrisdottir.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0