Återträffen ♥

Denna helg betydde Alanya-återträff. Det har varit så himla roligt att träffa alla tjejer igen!
Fredagen så dök Tina upp lite tidigare än alla andra, ohh jag hade verkligen saknat henne sjukt mycket, min lilla sambo. Men att gå ut och möta henne med massa packning här i Sverige kändes lite konstigt. Det har ju trotts allt alltid varit Alanya. Men ändå kändes det så himla bra att få hit henne igen. Vi förberedde middagen och sedan gick vi till bussen för att möta upp resten av gänget, vilket blev Mikaela, Mathilda, Marie och Zandra. Ohh älskade tjejer.
Det var nog inte en lugn stund. Kvällen spenderade vi hemma med prat om massa minnen, lekar och Efes. Det var så sjukt härligt att bara ha alla omkring sig. Även om det även kändes lite overkligt! :)
Lördag morgon efter frukost gjorde vi oss i ordning för att dra oss in mot stora staden, där vi även mötte upp Regina. Vi gick runt lite, sen blev det lunch och fika sedan sa vi även hejdå till Mathilda som behövde bege sig hem. Men det var mycket mysig dag och tiden bara for iväg. Vi hittade ett ställe på Söder OJOJOJ som är turkiskt, de skulle ha DJ´s från Alanya på kvällen och Tina och Mary fixade gratis biljetter in. Häärligt tjejer. Dock slutade det med att vi även blev hemma på lördagskvällen. Lekte lekar, HAHA sjuuukt och stööört! :D
Söndagen har bara varit en mysdag tillsammans med tjejerna, men ändå en fruktansvärd dag. Alla har packat sina väskor. Alla som var kvar skulle hem. Jag ville inte att denna helg skulle ta slut. Jag kommer sakna er helt galet mycket!
Mikaela, Anna, Mathilda, Marie, Zandra, Tina Och Regina.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0