Tanke

Jag har även tänkt på en annan sak..ibland känns det som man är lite väl enformig i bloggen.. allting handlar om princip samma sak, dvs turkiet, mina alanya tjejer, han eller andra familjen. Men det är ju så, det är de som varit mitt liv senaste åren.. mestadels iallafall. Sen kom jag på yttligare en sak.. Det spelar ju ingen roll om jag skriver om det om och om igen, för ingen behöver ju läsa!

Haha, Zandra din beskrivning om mig de där med att jag kan uppfattas som en bitter person stämmer nog fan! ;D haha. Och vem påvärkas inte av detta väder liksom? Jag skulle göra allt för minsta lilla värme just nu. Idag var Susanne här och fika, om 5v åker dom till Thailand, lyx.. Inte för att Thailand någonsin har lockat mig som land, men värmen där kan man nog inte klaga på! jag vill också!

På lördag ska man väl inte sticka under stolen med att man kommer må psykiskt dåligt då Tina drar tillbaka till paradiset för att hälsa på alla igen innan hon flyttar.. Jag skulle bara vilja följa med!! Eller vill jag det egentligen med tanke på att han fortfarande är kvar där?! Klart som fan att jag vill, inte för hans skull, men vem tackar nej om de får åka till Alanya.. Inte jag iaf! oh!

shit vad jag babblar på.. man skulle ju kunna tro att jag inte fått skriva på år och dar. Men idag är jag mer på topp, igår var jag nästan på gränsen att drunka. idag är jag okej. basim yaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0