Spontankvällen på QG

Som ni kanske minns så tackade min gamla dator för sig i juli förra året. Igår skulle jag bara testa för testandet skull och vips så funkade den igen! Jag kastade mig efter min externa hårddisk och alla bilder från förra året som inte hann sparas är nu räddade! Hur tur kan man ha?! :D

Såå har suttit och kollat på bilderna nu och så kom de fram till när vi hade våran spontankväll på QG! :D haha alltså fan vilken rolig kväll! :D






Galen kväll minst sagt! :D
Kommentarer
Postat av: Esther

Ibland kan man ha riktig tur :)

Min data har vart på väg å kraschat ett antal gånger å vi har lämnat den till mammas kompis å han har fixat den. Alla bilder å allt var kvar.

Så nu har jag överfört de viktigast bilderna till en externhårdisk.

2011-04-16 @ 23:58:12
URL: http://mylifeallover.blogg.se/
Postat av: Linda

fan vad kul, ni verkar vara ett så härligt gäng o ha kul allihopa :)

2011-04-17 @ 00:55:35
URL: http://psykedeliaa.blogspot.com
Postat av: Anonym

ja, det kan jag tänka mig :)



har försökt vända o vrida på den steken men det ser inte ut som att jag kommer iväg i år, hade verkligen velat det :/ men jag får väl göra ett nytt försök och hoppas på nästa år istället :)

2011-04-17 @ 17:11:24
Postat av: Linda

haha jaaa de hade vart kul :D



näe men först hade jag ingen som ville eller kunde åka med mig och sen när jag väl hade börjat spara undan pengar så va de bara oväntade utgifter hela tiden, först fick jag fel på ryggen o vart tvungen o köpa ny säng, sen gick datorn sönder så blev tvungen o köpa en ny (dator måste jag ha när jag pluggar distans liksom) sen tandläkarbesök blabla..haha min vanliga tur, så jag har helt enkelt inte råd nu faktiskt.

2011-04-17 @ 18:53:00
URL: http://psykedeliaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0