Julafton 2011

Man kan säga att våran bil igår var verkligen full och vi ockuperade två st kassor en bra stund av två möjliga haha.. verkar faktiskt inte ha stört någon av de som stod och vänta, men efter att man är uppvuxen i Sthlm där det bara är stress stress stress så känner man själv paniken!:P haha.. Efter vi handlat drog vi till Pizzerian. ohhh vad gott det var med en svensk pizza. Såklart blev det en kebab för min del! Och jag lovar er.. även om vi höll på att spricka så åt vi ännu lite till;D haha!!

5 min innan vi måste gå till bussen för att hinna till jobbet så anländer vi här i Trysil igen.. stressade in med alla kassar.. alla tre är pisströtta och börjar garva så vi nästan tappar varorna och allt går segt. Minna kommer ner och sa att hon hade hört oss ända upp till hennes våning. Men istället för att stressa sönder bestämde Ally att hon skulle skjussa upp oss till hotellet istället, snäll som hon är!

Dagen bara rullade förbi, jag och Minna gick mest bara runt och flumma hela kvällen.. Vi var klara ca 8.30.. då var de bara att glida lite till, tills klockan slog 22.30 då våran buss kom och hämta oss! Men Erik våran chef berätta vart de fanns massa godis så vi sysselsatt oss ganska så bra ändå!;)

Hemma igen så snodde Ally allt jul'it jag har i min lägenhet för att senare idag göra julfint och duka upp julbord inne hos dom, där vi kommer att fira julafton!:)

Men först ska jag, Minna och Emma.H ha julfrukost här hemma! Om man inte kan vara med sin familj där hemma som just nu har det så får jag allt göra en liten här tillsammans med nya vänner!:) Så efter det kanske julkänslan sätter igång på riktigt!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0